Потрібна консультація по Андроїду.
1. Як відключити автозаповнення ( типу т9 )?
2. Працювала прога. Запускав її разів 20. Закрив її, а тепер запускаю і не запускається. Є якась відладки чи відкат, щоб її можна було запустити? Чи треба знести і встановити заново?
Консультація Андроїд
Re: Консультація Андроїд
на рах програми - зайди "налаштування", "диспетчер програм", "програми що виконуються" і подивись чи вона там не висить. якщо є - зупини. в деяких випадках допомагало....
в мене була проблема схожа з ТоталКомандером, просто перестав запускатися.
Видалив дані, очистив кеш, видалив прогу, вибалив папку проги Android/data/bla-bla-bla, перезагрузив, установив зново
Видалив дані, очистив кеш, видалив прогу, вибалив папку проги Android/data/bla-bla-bla, перезагрузив, установив зново
Востаннє редагувалось 19 листопада 2014, 12:31 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Не допомагає. На жаль.Frimen099 писав:на рах програми - зайди "налаштування", "диспетчер програм", "програми що виконуються" і подивись чи вона там не висить. якщо є - зупини. в деяких випадках допомагало....
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Спробую. Дякую.Рома писав:в мене була проблема схожа з ТоталКомандером, просто перестав запускатися.
Si vis pacem, para bellum
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
было у клиента со скайпом и маркетом - просто снес и установил по новой - заработало!Tyrex7 писав:Спробую. Дякую.Рома писав:в мене була проблема схожа з ТоталКомандером, просто перестав запускатися.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©