З приводу броніків це взагалі виходить за межі уяви, і це факт. А стосовно Бешлея особисто, я в розвідку з "цим" пупулістом і піарщіком, кар,еристом в розвідку не пішов. Ця особа цікаво та ненадто чисто просувалась до посади.trcgthn99 писав:Что скажете? Правда или заказное? Выглядит очень достоверно![]()
Кому война,кому мать родна...
-
- Досвідчений
Re: Кому война,кому мать родна...
Если вы хотите достичь цели, не старайтесь быть деликатным или умным. Пользуйтесь грубыми приемами. Бейте по цели сразу. Вернитесь и ударьте снова. Затем ударьте еще, сильнейшим ударом сплеча.
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
цілком схоже на правду. Але все таки хотілось би почути виправдання посадовців. що вони скажуть почути.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
http://times.cv.ua/2014/10/08/heorhij-l ... i-kaposti/
http://times.cv.ua/2014/10/08/heorhij-l ... i-kaposti/
Георгій Леонтій у якості заступника міського голови. з одного боку несподіване, з іншого – очікуване кадрове призначення команди Олексія Каспрука. Власне, все що цікавить, за великим рахунком,по-справжньому залежить від Георгія Леонтія. Це підготовка до зими, насамперед. Нормальне функціонування міста. А цього разу у українців є причини для побоювання, адже проблема російського газу до кінця так і не вирішена.
Однак, не тільки про це. Фактично, Леонтій всюди. Прізвище це згадувалося і у зв’язку із скандалом з бронежилетами, оскільки Георгій Леонтій очолював відповідну комісію, яка приймала рішення по закупівлі. Він же голова міської призовної комісії. Він же… і так далі. Багато де, саме він. Отже, спілкуємося із заступником міського голови Георгієм Леонтієм про бронежилети, про зиму, про скандальні кіоски на Проспекті, про альтернативні види палива у міських умовах. Розмова трохи задовга, але що робити. Кому важко, читайте в два прийоми)))
спілкувалася Альона Чорна
- Щодо недавнього скандалу з бронежилетами. Як так сталося, що закупили не якісні? Чому саме в цього підприємця? І яка ситуація зараз: хто винен, хто покараний?
На сьогоднішній день ніхто не покараний. І ніхто ще не винний. Йде слідство і по завершенню буде дана оцінка. Щодо відстрілів пластин, які відбулися. Я , по-перше, не згідний з відстрілом, який відбувся без участі постачальника. Постачальник мав приймати участь. Ми не маємо гарантій щодо того, що показали по ТБ ті самі пластини. Вони показали не ті пластини, які нам були продемонстровані, по яких ми прийняли рішення. Зовсім інші пластини прострілили. Чого не взяли на відстріл ті пластини постачальника? Для того, щоб переконатися, щоб він засвідчив, що дійсно його пластина і т.д. і т.п.
Вони взяли і відстрілили. А що вони відстрілили, ми не знаємо. Навіть форма не та, яку нам продемонстрували, коли всі члени центру прийняли рішення, проголосували всі 18 одноголосно за те, щоб придбати ці бронежилети.
Чому вибрали цю фірму? Було три фірми. Але одна фірма далеко знаходилася і по ліцензії було написано: комплекти захисту. А суто по бронежилетах була ця фірма, яка була запропонована. Ми її не знали, ми шукали. Коли проводили перше засідання, я ще не був головою комісії. Тобто проводилося ще до того. Розглядалося це питання в присутності міського голови, заступника О. Паскаря. І близько 10 чоловік з обласного штабу були присутні на тому засіданні. Ми вам запропонуємо, ми вам принесемо. Самі принесли від цієї фірми щодо придбання таких бронежилетів. А потім самі пішли в кусти. На сьогоднішній день, я єдине, що можу сказати: йде слідство. Багато говорити немає чого. Була сесія, теж є від них звернення. Голова теж звернувся до органів, щоб дати оцінку цьому всьому. Я можу сказати тільки одне: той клас, який закуплений 4+, він не передбачений для того, щоб по ньому стріляли з кулеметів. Він передбачений для АК, 5, 35; 7, 62 та ін.. Він витримав. Чого стріляли кулеметом? Якщо написано, що він не передбачений. В самому технічному паспорті, який підписаний заступником київського керівника, який безпосередньо займався цими питаннями.
Я взагалі вважаю, що це є неправильно, що органи місцевого самоврядування цим займаються. Мають займатися хлопці, які розбираються в цьому. Так, в нашій комісії є військові. Вони мали давати оцінку цьому. Коли ми їх запитали: хлопці що робимо? – Беремо, кажуть. Якщо вони сказали, що беремо, ми не відмовилися.
Друге. Вже були в дорозі ці бронежилети, коли сказали ще раз провести відстріл. Там було три депутати, вони вирішили поїхати. Вони сказали так: «Ми приїжджаємо на місце, показуємо командиру. Вони перевіряють на місці, ще раз відстрілюють. І якщо їм не підходить, ми їх привозимо назад». На превеликий жаль, вони не відмовилися. Сказали, чим ніякі, то краще ці. Я розумію, що ця ситуація набула обурення, є дехто, хто спеціально на цьому собі бали заробляє і т.д., що ми ці гроші собі взяли. Повірте мені. Дай Бог, щоб той, хто це говорить, мав стільки грошей, коли йому буде погано, скільки я отримав від цих бронежилетів і ті, хто разом зі мною проголосували. Всевишній це все бачить, а я людина віруюча. І чужа копійка ніколи не зігріє. І тут не може йти формат якийсь щодо отримання якихось коштів, задля того щоб поповнити свій сімейний бюджет або щось інше. Коли розглядалося три підприємства, кому гроші перерахуємо для того, щоб придбати бронежилети , то чому вибрали Волонтерський рух? Бо в них більше досвіду щодо перерахунків. Розумію, що ці дебати ще не закінчені. Але я вважаю, що совістю чистий. Притому дуже чистий. Я не займався ніколи політикою. Ніколи не був депутатом жодного рівня і не хочу. Через цю грязь і болото, яка кидається з усіх сторін.
- Ви очолили міську призовну комісію. Чи багато направили до правоохоронних органів документів на військовослужбовців, які ухиляються від виконання військового обов’язку?
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2014, 07:19 користувачем trcgthn99, всього редагувалось 1 раз.
попереднє роз"яснення Леонтія Г.Г. якось "не впечатлило". І знову Люстратор 7.62 Фальшиві бронежилети (3 частина)