сумно це все, кароч. або просто ВПО

Обговорення останніх новин в регіоні
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Re: сумно це все, кароч. або просто ВПО

Повідомлення bandera77 » 07 жовтня 2014, 22:35

Марволка писав:але якщо людина шукає роботу, значить не хоче сидіти вдома байдики бити і казати, що хтось щось їм винен надати. Тому, може не так категорично все? Може чоловік не ДНРівець, а в полоні.
Тоді вона сказала неправду....
Бог там, де всім добре.....

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 07 жовтня 2014, 22:37

Кстати, взяли то её на работу?

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 07 жовтня 2014, 22:41

ну да ви ваті виправдання завжди знайдете. І приліпите сімейну трагедію, і полон і алкоголізм троюрідного дядька! А те шо по українських хлопцях херячать ГРАДИ і міномети з тої самої Горловки то будете мовчати, і як на референдум ходили також промовчите, як кричали Расея спасай Путін введі вайська, *censored* про все будете мовчати.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 07 жовтня 2014, 22:47

akinak писав:Кстати, взяли то её на работу?
Вона лтшила резюме, обіцяли ввечері зідзвонитися - вона наче ще мала йти кудись на співбесіду, а в нас і кандидадів то більш не знайшлося) не перезвонила.. За 10 зв до озвученого кінця побочого дня адміністратор згадав за неї, знайшов номер в резбмк, спробував набрати уточнити, чи ж прийде на випробний термін, а номер то невірно вказаний. Кароч, таке шось. І ще з телефону пишу, тому коряво

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 07 жовтня 2014, 22:50

Ну понятно. Мы знаем о человеке то, что она из Горловки и на 10 секунд замешкалась с ответом о том, где её муж.
Ясное дело что " і полон і алкоголізм троюрідного дядька і на референдум ходили і кричали Расея спасай Путін введі вайська". Вариантов больше нет.
Я вас огорчу, ватники не едут в Черновцы и вообще в западную Украину.
А это злоба доводит до таких вот случаев - http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... iicja_ato/

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 07 жовтня 2014, 22:58

ага так уж таки і не їдуть... ну да сюди їдуть одні патріоти, в котрих рідну землю топчуть терористи, з їх домівок ведуть вогонь по наших хлопцях та співгромадян серед яких і діти. А от вони бачити патріоти країни, їдуть в Чернівці..... не шоб свою землю відстоювати, ахай це роблять чернівецькі 18-ти річні хлопці та добровольці....А патріоти їдуть в Чернівці

Не розумію до чого Ви те посилання скинули.... і друге Вам шось мені тут вказувати акінак, і пробувати шось вчити що доводить а шо не доводить...йдіть подивіться шо на Вашій землі злоба довела, і до чого довела. Також мені "нравоучитель" знайшовся...тьфу...

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 07 жовтня 2014, 23:00

akinak писав:Я вас огорчу, ватники не едут в Черновцы и вообще в западную Украину

Банчени...

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 07 жовтня 2014, 23:01

Назар ukr писав:ага так уж таки і не їдуть... ну да сюди їдуть одні патріоти, в котрих рідну землю топчуть терористи, з їх домівок ведуть вогонь по наших хлопцях та співгромадян серед яких і діти. А от вони бачити патріоти країни, їдуть в Чернівці..... не шоб свою землю відстоювати, ахай це роблять чернівецькі 18-ти річні хлопці та добровольці....А патріоти їдуть в Чернівці

Не розумію до чого Ви те посилання скинули.... і друге Вам шось мені тут вказувати акінак, і пробувати шось вчити що доводить а шо не доводить...йдіть подивіться шо на Вашій землі злоба довела, і до чого довела. Також мені "нравоучитель" знайшовся...тьфу...
И одни патриоты сюда не едут. Мир он не черно белый просто. Вот и все, что я пытаюсь до вас донести.

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 07 жовтня 2014, 23:05

Можна знаходити багато виправдань і звинувачень - і всі вони матимуть право на частинку правди. Безсумнівно лише одне - люди втікають, полишаючі свою домівку, не намагаючись її захищати. В цьому і є сама велика трагедія.
Бог там, де всім добре.....

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 07 жовтня 2014, 23:09

Донесіть те що світ не чорно-білий матері , єдиного сина якої убили під Олександровськом! Мені доносити не треба! Те що Ви боягуз і ница людина до мені також доносити не треба, бо то ще совість треба мати, втекти зі Сходу і тут ще шось пробувати "доносити", та "повчати".

Нормальна людина сиділа б тихо і раділа тому що має, а тут "одне" приїхало з Лугандонії ще й свої права качає

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”