Дякую, до неї не підемо - хочемо до моєї першої вчительки.Дельфин писав:Донька вчиться в першій гімназії. Вибирав саме з надії, що гімназія максимально використає її можливості, що там вчитимуть краще...
Пожалів? -Так. Я думав рівень навчання буде набагато кращим. Не бачу ні різниці в знаннях, ні в методиці навчання.
Програма? - така сама як скрізь, тільки ухил на іноземну мову. Занять з німецької набагато більше чим в інших.
Грощі? О, да... Всередньому щомісця 100грн в шкільну касу. Щоправда вже тошнить їх від філармонії, вистав, та кукольного теарту в молодших класах.
Якщо мета вищий рівень знань - то цього нема зараз там... Олімпіади вже не виграють як раніше, а виграють зараз за рахунок тих ХТО САМ займаєть із репетитором.
І ще НЕ ЙДІТЬ до Мирослави Степанівни - учителя початкових класів.
Собираю отзывы о 1 и 7 гимназиях
- Aленka
- Активіст
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 31 раз
Re: Собираю отзывы о 1 и 7 гимназиях
- strikerdnb
- Активіст
я в 2008 закончил 1ю гимназию, ровно год назад мой младший брат пошел в первый класс в гимназию номер 7. что могу сказать
-напрягают по предметам меньше(хотя это ведь только первый класс был, но насколько помню мне больше домашнего задания давали, сами задания по сложней были, возможно потому что не было 4го класса)
-денег собирают немного меньше ( но все же собирают, в месяц гривен так 300 точно выходит)
-общая атмосфера практически та же ( в основной массе дети нормально воспитаны )
-напрягают по предметам меньше(хотя это ведь только первый класс был, но насколько помню мне больше домашнего задания давали, сами задания по сложней были, возможно потому что не было 4го класса)
-денег собирают немного меньше ( но все же собирают, в месяц гривен так 300 точно выходит)
-общая атмосфера практически та же ( в основной массе дети нормально воспитаны )
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
от це єдине що. Дійсно рівень виховання трохи вищий, хоча все залежить від дітей в певному класі. нам повезло - два неадеквата не витримали і перевелись в інші школи ще а початкових класах. :Dstrikerdnb писав:-общая атмосфера практически та же ( в основной массе дети нормально воспитаны )
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Закінчив першу гімназію, щоправда звання гімназії вана отримала коли я був у 3-му класі. Частенько навідуюсь, знаю та пам*ятаю більшість педагогів. Багато плюсів, однак є і багато недоліків. Основним неприємним моментом стало те, що тепер це школа мажорів. Тому якщо Ви не відноситесь до надто заможних людей - то швидше за все у дитини виникне явний дискомфорт.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
1-я гимназия - на какой улице находится?Aленka писав:Закончив в свое время первую гимназию, всегда была уверена, что моя дочка пойдет именно в нее. И тут близится время окончательного выбора.. Я засомневалась. Потянем ли мы эту школу умственно, морально, материально,...
Как альтернатива - 7я гимназия
Интересуют отзывы конкретно тех людей, чьи дети там сейчас учатся. (конкретно, 1я и 7я гимназии)
Размышления на тему "знакомые знакомых говорили..." не пишите.
из вопросов можно выделить следующие:
-пожалели ли вы, что отдали именно в эту гимназию
-тяжелая ли программа учебная
-много ли денег собирают
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Тогда это не то учебное заведение, о котором я думалAленka писав:на проспекте
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Проверенное сочетание 15 школа( 7 гимназия) + 1-ый лицей. Знания английского дали очень приличные. Остальные предметы похуже... но было это 10 лет назад.
На мою думку у виборі навчального закладу, одним з переважних факторів має бути відстань від школи додому,ідеально пішки за 20-30 хв., напрягає велике скупчення авто на Проспекті в часи пік,багато іде через усе місто,який сенс? Деякі доізджають навіть з прилягаючих вулиць,стараючись довести дитину майже під самі двері.