Новоселиця лютуе

Обговорення останніх новин в регіоні
OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Re: Новоселиця лютуе

Повідомлення OlegLOA » 31 липня 2014, 01:04

West писав:Народ, ну стидно то стидно але не обзивайте їх - навіщо підливати бензин у полум'я, яке може підтримуватись російським газом.Ми ж не хочемо що б рашка відкрила "другий фронт"?!
А думаете для чего у нас тут на форуме козачки появились? Так сказать "информационная поддержка" тех провокаторов
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 31 липня 2014, 01:07

Johny писав: І , що вам сказали ? Що добровольців нетреба? У мене забрали 3х друзів , 2ї у Яворові готуються до відправки. На рахунок чи я був ні небув чекаю повістки. А ви з якою метою йшли, щоб забрали чи так?

п.с нічого особистого!
Я ходив без повістки. Якщо коротко, то одержав моб.розпорядження...з*явитись у військомат по першому дзвінку. Надіюсь задовільнив ВАШУ цікавість?
І ще одне. А яка у ВАС ВОС?
Востаннє редагувалось 31 липня 2014, 01:12 користувачем Tyrex7, всього редагувалось 2 разів.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

F.E.A.R.
Зацікавлений

Повідомлення F.E.A.R. » 31 липня 2014, 01:43

Tyrex7 писав:
Johny писав: І , що вам сказали ? Що добровольців нетреба? У мене забрали 3х друзів , 2ї у Яворові готуються до відправки. На рахунок чи я був ні небув чекаю повістки. А ви з якою метою йшли, щоб забрали чи так?

п.с нічого особистого!
Я ходив без повістки. Якщо коротко, то одержав моб.розпорядження...з*явитись у військомат по першому дзвінку. Надіюсь задовільнив ВАШУ цікавість?
І ще одне. А яка у ВАС ВОС?
Як я розумію, людина запитала Вас з іншої причини (це моя думка): є на форумі багато людей, яким би тільки язиками почесати - "там люди не правильно зробили, це не патріоти" і.т.д. А найбільше в цьому всьому напружує той факт, що 80 - 90 % з них реально не пішли б ні за що воювати, зате на дивані вони аси! Я не перехожу на особистості на форумі і не хочу нікого ображати, та давайте будемо людьми і будем пам'ятати що не всі ми такі правильні !
Зображення

F.E.A.R.
Зацікавлений

Повідомлення F.E.A.R. » 31 липня 2014, 01:47

Прошу пробачення за флуд (трохи не по темі), та може хтось не бачив реалій які не покажуть в новинах...
phpBB [video]
Зображення

Jaba
Новачок

Повідомлення Jaba » 31 липня 2014, 09:00

Можете вважати за флуд, але розкажу одну дурницю з розділу ОБС.
Як то кажуть розказувала знайома-знайомої-знайомої...
Є десь у нас в одному з гірських сіл бабка-мольфарка. Кажуть, що відома й до неї сам товарисч Януковощ приїздив. Перший раз, щоб дізнатися чи вийде в презики, щоб мол бути впевненим й бабло зря не топити на передвиборчу компанію. Вона йому сказала, що буде він президентом. Той на радостях їй джіпа подарував (жителі села божаться, що на власні очі того джіпа бачили).
Вдруге він приїздив, коли смажений півень от-от мав його за одне місце клюнути. Так вона йому ніби сказала, щоб забирав він баблуїни й тікав, бо перша куля - то його.
Так от, ходили люди до цієї знахарки за дітей своїх дізнатися, що зараз в АТО. І сказала вона, що АТО - це не саме страшне, що чекає нас на Буковині десь на вересень-жовтень піпец пострашніше. Всьо буде відбуватися скоро, но страшно.
Я звичайно, як людина, яке не вірить в такі байки, сумнівалася з цієї розповіді, але бачу, як розгортаються події в нас й починаю задумуватись...
Нікого лякати не хочу, думаю, що все це не серйозно, але в житті воно всяке буває.
ЗИ. Й ще, так сказать мислі вслух: якщо Яника мали грохнути, а вона йому сказала тікати (всевидяча мольфарка, якщо бачила, що нас чекає війна - краще б змовчала, може обійшлося тільки грохнутим Яником, але напевне людська жадібність спрацювала - захтіла другого авто) й він оминув своєї смерті, може й нас може врятувати якійсь випадок, що змінить хід історії...
Востаннє редагувалось 31 липня 2014, 09:03 користувачем Jaba, всього редагувалось 2 разів.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 31 липня 2014, 09:10

До читал до гадалки, *balabol*

Далее нет смысла.

Jaba
Новачок

Повідомлення Jaba » 31 липня 2014, 09:14

Сулейман, яж казала, із розряду ОБС
так, щоб ситуацію розрядити...бо ще трохи, й в нас на форумі будуть один одного за чуби тягати, хто йшов до воєнкомату, а хто ні
Востаннє редагувалось 31 липня 2014, 09:16 користувачем Jaba, всього редагувалось 1 раз.

sesh_t
Зацікавлений

Повідомлення sesh_t » 31 липня 2014, 09:22

Ну так а що ви хотіли,люди є які просто мелять язиком на дивані а є ті яким прийшла повістка і це зовсім інші речі,якщо патріот то воєнкомат чекає, їм потрібно 1600 людей,а просто осуджувати людей що перекрили дорогу чи ні, чи по іншому висловлюють свою думку я вважаю як мінімум некоректно.

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 31 липня 2014, 09:34

sesh_t писав:осуджувати людей що перекрили дорогу чи ні, чи по іншому висловлюють свою думку я вважаю як мінімум некоректно.
очень даже корректно! Какое право они имеют нарушать мои права, моё право на свободное передвижение? Я арестован этими людьми? Или может они имеют право решать кому жить, а кому нет?(это я о немощных людях, которые остались с той стороны, а те, кто за ними смотрит - оказались отрезаны). Или они имеют право убить ещё не родившегося ребёнка(а это я о той ситуации в Коровие, когда та быкота не пропустила авто с женщиной, которая рожать ехала)? И после этого кто-то будет писать, что их осуждать некорректно?

zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення zx_53 » 31 липня 2014, 09:47

мене цікавить, а чи було щось зроблено, окрім того, що перекрито дороги? хтось із тих. хто дороги перекрив, хоч читав закон "про мобілізацію"? звертався до "уповноважених органів"? отримував якісь розяснення?
по часу - сумніваюсь, просто тупо перекрили дороги. бо так. бо так хочеться/сказали. бо думати не вміють. бо прав і обовязків не знають. бо тупо... *nose*
хоча, і нашим "уповноваженим органам" теж пістон слід вставити - знають пяте через десяте, а пояснити самі толком нічого не можуть. *wtf*
Viribus Unitis

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”