Допомога переселенцям!

Обговорення останніх новин в регіоні
TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: Допомога переселенцям!

Повідомлення TAZIT » 08 липня 2014, 21:45

ВОЛОНТЕР !
Чекаю пояснень чому в списку згущенка ... !
Мені особисто і десяток шоколадок не шкода було б пожертвувати ... , але з власної волі .. , а не у відповідь на подібні забаганки .. . *pioner*
Востаннє редагувалось 08 липня 2014, 21:46 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 242 рази

Повідомлення Jillian » 08 липня 2014, 22:55

Волонтер писав:
Iriswine писав: ось і в нас два будинки в селі (правда старенькі - треба дрова колоти, які, ми теж безоплатно запропонували) - ще жодного разу ніхто не зателефонував, бо в село ніхто не хоче :x
Але ж там нормальні умови, і засаджені городи - іди сапай, копай (нам не шкода, бо всім забезпечені, а багато сільських жителів з таких городів і виживають) - жити і з голоду не вмерти можна. АЛЕ - не йдуть, ми вже й не чекаємо на тих біженців *facepalm

Можна більш детельну інформацію або номер телефону в приват?
Вы наверное издеваетесь? Принимая помощь в госучреждении вы не знаете что в ЛЮБОМ селе есть пустые дома которые отдают в аренду бесплатно или за символическую плату??? Тогда надо на *censored2* гнать всех служащих в данном учреждении. Будь то горсовет или обл совет. На *censored2* кормить тупых людей если они не знают положения вещей в области? И они еще называют себя слугами народа (депутатами)??? *gun* Я просто в шоке. На Украине не будет порядка до тех пор пока такие *censored2* у власти...

Открою маленький секрет для государственных амеб. В каждом селе можно найти жилье. В каждом селе можно найти работу для беженцев (дрова, огород, выпас скотины и т.п.) Состояние на такой работе на сколотить, но с голоду не помрешь. И на хлеб будет, и иногда на масло к хлебу.

Даже я время от времени нуждаюсь в наемных работниках (тоже живу в селе). Иногда есть такая работа за которую легче заплатить чем тратить время на нее (пока зарабатываю деньги простаивает работа по хозяйству). А тем бухарикам что ходят по селу в поисках калыма уже и не хочется платить - нифига не делают как надо... Так что НОРМАЛЬНЫХ работников везде не хватает.
Востаннє редагувалось 08 липня 2014, 23:03 користувачем Jillian, всього редагувалось 1 раз.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 08 липня 2014, 23:15

Шевченко писав:
Sl@vcheg писав:"Шевченко"
Ответьте на простой вопрос. К вам в дом вламывается пьяное быдло, шлет вас на три буквы и начинает лапать вашу жену, вы будете с ним вести переговоры?
Те що вам по ТВ показують безпідставні розстріли під "класну" музику, не означає, що ви повинні при першій причині мочити когось - те що вам по ТВ не заставляють спочатку спробувати просто обмежити пересування бидла методом прикладання несмертельної сили свого тіла, не означає що цього вже можна не робити
Це безглуздя порівнювати мирні протести жертв пропаганди із атаками озброєних терористів, можна побачити і на замбофермах типу раша тудей
Какого лешего ты решил что я беру инфу с новостей по ТВ? Я его вообще не смотрю, макс. могу глянуть ГромадскеТВ. У меня родственники и хорошие знакомые в Донецке, Горловке, Севастополе, Питере. Я сижу на милитариских форумах, где народ в основном вояки с всего СНГ прекрасно все раскладывают по полочкам. Постоянно мониторю групы и твиты как ДНР так и наших вояк. Там полно не смонтированного видео и фото где можно сложить общую картину. Поэтому "дружище" будь любезен припаси свои "грозные" доводы для бабулек с остановки.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 08 липня 2014, 23:21

Шевченко писав:[ і від вашої байдужості людей менше вбитих модером не стане
Это вообще не в какие ворота. Объяснитесь где кого я "убил" или хотя-бы найдите хоть один мой пост где я открыто призываю к убийствам. Иначе я буду считать это как клевету
А в чем сила, брат?
- В правде..

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 09 липня 2014, 00:51

TAZIT писав: Чекаю пояснень чому в списку згущенка ... !
Чекайте..., а ви взагалі хто такий щоб мені допит влаштовувати?
Не хоче допомогти проходьте далі від цієї теми та й усе.
Jillian писав:
Вы наверное издеваетесь? Принимая помощь в госучреждении вы не знаете что в ЛЮБОМ селе есть пустые дома которые отдают в аренду бесплатно или за символическую плату??? Тогда надо на *censored2* гнать всех служащих в данном учреждении. Будь то горсовет или обл совет. На *censored2* кормить тупых людей если они не знают положения вещей в области? И они еще называют себя слугами народа (депутатами)??? *gun* Я просто в шоке. На Украине не будет порядка до тех пор пока такие *censored2* у власти...

Открою маленький секрет для государственных амеб. В каждом селе можно найти жилье. В каждом селе можно найти работу для беженцев (дрова, огород, выпас скотины и т.п.) Состояние на такой работе на сколотить, но с голоду не помрешь. И на хлеб будет, и иногда на масло к хлебу.

Даже я время от времени нуждаюсь в наемных работниках (тоже живу в селе). Иногда есть такая работа за которую легче заплатить чем тратить время на нее (пока зарабатываю деньги простаивает работа по хозяйству). А тем бухарикам что ходят по селу в поисках калыма уже и не хочется платить - нифига не делают как надо... Так что НОРМАЛЬНЫХ работников везде не хватает.
Відкрию вам велику таємницю , що все що ви тут написали я знаю, і інформацію нам дають про пустуючі будинки, але коли приходиться до діла і ми звонимо голові сільради або особі яка надала цю інформацію, виходить що будинка або немає, або його вже продали, або в нього раптово завалилися криша і повипадали вікна, і ще купа інших причин.Тому ми більше стараємось працювати з приватними особами в яких є впевненість, що коли приїде родина з малими дітьми то не залишиться ночувати на дворі.
Востаннє редагувалось 09 липня 2014, 00:53 користувачем Волонтер, всього редагувалось 1 раз.

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 242 рази

Повідомлення Jillian » 09 липня 2014, 11:45

Волонтер писав: Відкрию вам велику таємницю , що все що ви тут написали я знаю, і інформацію нам дають про пустуючі будинки, але коли приходиться до діла і ми звонимо голові сільради або особі яка надала цю інформацію, виходить що будинка або немає, або його вже продали, або в нього раптово завалилися криша і повипадали вікна, і ще купа інших причин.Тому ми більше стараємось працювати з приватними особами в яких є впевненість, що коли приїде родина з малими дітьми то не залишиться ночувати на дворі.
Это только подтверждает бездействие и бесполезность госучреждений. За что им платят зарплату из нашего кармана да еще и кучу льгот? Я просто в шоке...
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 09 липня 2014, 12:34

ВОЛОНТЕР !
. . .
Ніякого допиту вам ніхто не влаштовує ... ! Може ви не помітили але це природній розвиток результатів вашої ж діяльності ... !
Важко відповісти на елементарне питання .. чи воно взагалі не має прийнятної для вас відповіді .. ?!
Думайте що хочете про те що я хочу чи не хочу ... , але підсвідомо багато людей не захочуть і пройдуть повз ... саме через такі непояснювані речі з точки зору здорового глузду ... !
Пробачте але подібне характеризує вас достатньо показово з точки зору можливого довір*я ... .
А пройти повз чи ні , вибачте , я сам вирішу без ваших вказівок ... .
Але після вашого "ви взагалі хто такий" напевно таки пройду повз ... , за що можете виключно собі і дякувати ... .
А ви хто такі що можете мені вказувати ... ?! Ви забули в чому ваша роль чи громадський обов*язок .. що дозволяєте собі вимагати і вказувати ... ?!
. . .
У вас є список анонімізованих анкет кандидатів на допомогу ... ?!
Востаннє редагувалось 09 липня 2014, 12:45 користувачем TAZIT, всього редагувалось 3 разів.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 09 липня 2014, 13:52

TAZIT писав:ВОЛОНТЕР !
. . .
Ніякого допиту вам ніхто не влаштовує ... ! Може ви не помітили але це природній розвиток результатів вашої ж діяльності ... !
Важко відповісти на елементарне питання .. чи воно взагалі не має прийнятної для вас відповіді .. ?!
Думайте що хочете про те що я хочу чи не хочу ... , але підсвідомо багато людей не захочуть і пройдуть повз ... саме через такі непояснювані речі з точки зору здорового глузду ... !
Пробачте але подібне характеризує вас достатньо показово з точки зору можливого довір*я ... .
А пройти повз чи ні , вибачте , я сам вирішу без ваших вказівок ... .
Але після вашого "ви взагалі хто такий" напевно таки пройду повз ... , за що можете виключно собі і дякувати ... .
А ви хто такі що можете мені вказувати ... ?! Ви забули в чому ваша роль чи громадський обов*язок .. що дозволяєте собі вимагати і вказувати ... ?!
. . .
У вас є список анонімізованих анкет кандидатів на допомогу ... ?!
Якщо не влаштовуєте допиту, хоча ваші повідомлення на це схожі, я вам відповім на всі ваші питання, якщо вони будуть висловлюватись у більш коректній формі.

Згущене молоко ми видаємо тільки сім"ям з маленькими дітьми чи вважаєте що дітям воно непотрібно?

Не ставте мені в провину мою роль чи громадський обов"язок, тому що працювати з людьми протягом понад 4 місяців без вихідних і оплати ,чомусь черга під дверима невибудовується. Тому прошу писати в темі допомоги трохи коректніше, а якщо хочете поговорити на рахунок політики і біженців, заведіть окрему тему і там ми з вами поспілкуємось.

Що ви маєте на увазі під анонімними списками?
Востаннє редагувалось 09 липня 2014, 13:56 користувачем Волонтер, всього редагувалось 1 раз.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 09 липня 2014, 20:05

комедія

Чогось мені пані Волонтерчиха нагадує продавщицю часів СРСР
Вкладення
47cacafba6351f6546d7a04c1ea.jpg

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 09 липня 2014, 20:10

Назар ukr писав:комедія

Чогось мені пані Волонтерчиха нагадує продавщицю часів СРСР
Давайте не будем её осуждать. Дело она делает правильные.
А в чем сила, брат?
- В правде..

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”