Допомога переселенцям!

Обговорення останніх новин в регіоні
akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: Допомога переселенцям!

Повідомлення akinak » 19 червня 2014, 08:56

Почему то вы не хотите понять, что те, кто кричал рассея на площадях, сюда не едет.
И окупировали Донецк не из-за того, что на площадях кто-то кричал (там было 2-5 тысяч на милионный город), а из-за того что границы не было и мвд/армия/сбу просто ничего не делали. Хотя у нас там тысяч 15-20 силовиков постоянно находятся на две области. Давайте обвиним население, кто ж еще может быть виноват.
Я ходил у себя в военкомат еще в марте, когда турчинов первый раз объявил мобилизацию. Так в военкомате ничего такого не знали, а через пару недель там начали мобилизовать за ДНР.

http://society.lb.ua/life/2014/06/18/26 ... stoka.html - вот журналисты описали текущую ситуацию с беженцами в Днепре.
На "все готовое" понаехали.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 19 червня 2014, 09:46

akinak писав:Почему то вы не хотите понять, что те, кто кричал рассея на площадях, сюда не едет.
И окупировали Донецк не из-за того, что на площадях кто-то кричал (там было 2-5 тысяч на милионный город), а из-за того что границы не было и мвд/армия/сбу просто ничего не делали. Хотя у нас там тысяч 15-20 силовиков постоянно находятся на две области. Давайте обвиним население, кто ж еще может быть виноват.
Я ходил у себя в военкомат еще в марте, когда турчинов первый раз объявил мобилизацию. Так в военкомате ничего такого не знали, а через пару недель там начали мобилизовать за ДНР.

http://society.lb.ua/life/2014/06/18/26 ... stoka.html - вот журналисты описали текущую ситуацию с беженцами в Днепре.
На "все готовое" понаехали.
Нужно было выходить разгонять эти 2-5тыс рашефилов. Но все ждали что это за них должны сделать. Если у нас в городе вышел бы митинг такого аквафреша его через пол часа бы пол города вышло мочить.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Юджин » 19 червня 2014, 13:32

Сейчас уже поздно говорить что было нужно , надо бороться за свой дом и Родину ,а то ведь просрем все , а потом опять , " нужно было " .

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 22 червня 2014, 22:42

ось ще сюжет в тему:

phpBB [video]
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 05 липня 2014, 12:03

Просимо небайдужих краян про допомогу для переселенців з АР Крим та Сходу України ( Донецьк, Луганськ )

Чекаємо Вас у міській раді каб. 109 , щоденно з 9:00 – 19:00 .

Будемо вдячні за Вашу допомогу.

Продукти:
- крупа ( гречана, рисова, кукурудзяна, перлова, манна)
- мука
- цукор
- рослинна олія
- чай та кава
- консерви ( рибні, м’ясні )
- макарони
- згущене молоко
- вівсяні пластівці

Побутова хімія :
- пральний порошок
- зубна паста
- рідке мило
- мило звичайне
- шампунь
- гель для душу
- прокладки
- станки одноразові ( чоловічі, жіночі )
- підгузки дитячі

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 05 липня 2014, 13:16

Tyrex7 писав:ось ще сюжет в тему:

phpBB [video]
Да уж... Против Украины и в поддержку боевиков, но как стрелять начали - сразу побежали прятаться в этой самой ненавистной Украине... *facepalm
Согласен с последней фразой коррекспондента: купить им всем билеты до Брянска - и пущай там их содержат и жалеют. *hammer*
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 05 липня 2014, 17:23

Цих "біженців" поганою мітлою гнати треба, нероб таких! Діти то одне, а бабство і мужланів підстрачниками на важкі роботи!

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 05 липня 2014, 19:35

Волонтер писав:Просимо небайдужих краян про допомогу для переселенців з АР Крим та Сходу України ( Донецьк, Луганськ

Побутова хімія :
- пральний порошок
- зубна паста
- рідке мило
- мило звичайне
- шампунь
- гель для душу
- прокладки
- станки одноразові ( чоловічі, жіночі )
- підгузки дитячі

Волонтер, Вам не соромно тим неробам на прокладки збирати кошти? *facepalm і на станки жіночі шоб ноги голили та інтимні місця? Це вкрай необхідне? То вже совість треба мати !
Востаннє редагувалось 05 липня 2014, 19:37 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 1 раз.

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 05 липня 2014, 20:30

Ні мені не соромно, а вам якщо соромно и ви не хочете допомогти, оминайте будь-ласка цю тему.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 05 липня 2014, 21:06

Волонтер писав:Ні мені не соромно, а вам якщо соромно и ви не хочете допомогти, оминайте будь-ласка цю тему.
Е то у Вас ні сорому ні совісті немає ! Ну збирайте і далі гроші на прокладки та жіночі станки для гоління, бо це вкрай необхідні речі для так званих біженців-нероб. Без цього вони не проживуть авжеж!

А мені не соромно! Бо я 7 років був також біженцем, однак в мирний час. Ні дружини ні дітей 7 років не бачив, мало того 6 років з семи був щей на нелегальному становищі в чужій далекій країні (добра третина буковинців мене зрозуміють). І в чужому краї ніхто не те що копієчку, а слово добре не сказав. І спав майже рік в палатці на озері під Берліном. Щоби шось додому привезти приймав їжу один раз на день а бувало що і раз два дні, і від поліцаїв переховувався - по різному бувало. І йшов на це все щоби хоч якось забезпечити сімю, та щось мати коло хати. І якби зараз в нас також прийшли якійсь пройдисвіти з автоматами і почали творити беспредєл - гарантую Вам, що я і більшість таких самих біженців як і я загризли би тих терористів своїми зубами! !!!
Тим більше ці алко-терористи з Лугандону просто діти порівняно з польским рекетом, який також біженцям типу мене попив крові чимало.

Тому хоч убийте але ніяк не розумію цих нероб зі Сходу - як можна було залишити свою хату, свою домівку і піти скитатися з протягнутою рукою шоб бандерівці їм на прокладки скинулись! Напевне так вони там і працювали шо не шкода то все покинути своє майно. Як цигани з торбами їй Богу! Бо я повторюсь ще раз - все шо маю прийшло з кривавими мозолями, і якщо б на це хтось посягнув - кістьми би ляг але не відступив. А ці східняки полишали все, тай приперлись шоб їх ще тут жаліли і облаштовували. Нахрін їх всіх обратно на Схід хай забираються, ніхто тут їх не чекає, пяниць і нероб! Хай їдуть у Росію, вони ж так її люблять, бо в Україні бачте їх угнітають, на прокладки гроші збирають!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”