Батальон "Буковина"

Обговорення останніх новин в регіоні
svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Re: Батальон "Буковина"

Повідомлення svetliachok007 » 04 червня 2014, 22:45

Я тоже несколько раз имела дело с милицией. Негативных впечатлений нет, но и помощи тоже не было. Вот в Москве в кутузку один раз попала. За нарушение паспортного режима. Там впечатлений масса. Я не думала что так может быть. Можно книгу писать.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 242 рази

Повідомлення Jillian » 04 червня 2014, 22:52

Если отбросить все украинско-российские конфликты, то ТАМ милиция на должном уровне. Тоже берет взятки, тоже коррупция, но ТАМ ее боятся и уважают. А у нас 60% баранов живущих на наши деньги, 35% жирных свиней в погонах со звездами которые доят баранов и нас и 5% случайно попавших, которые наивно полагают что смогут несли порядок и спокойствие в городе *facepalm
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

Valeria
Забанен навсегда
Дякував (ла): 671 раз
Подякували: 229 разів

Повідомлення Valeria » 04 червня 2014, 22:52

svetliachok007 писав:На лучшее кулинарное блюдо, вышивку крестиком, и конечно же конкурс в мини-бикини. *nose*

Ну, это понятно, что такой конкурс для вас.
svetliachok007 писав:Ну что за вопрос??? Разве можно давать оруже в руки людям неадекватным, не умеющим с ним обращаться, с уголовным прошлым или еще что-то в этом роде?
А в этом конкурсе, какие будут расценки как в ментуре, армии, погранслужбе, СБУ?

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 04 червня 2014, 22:55

svetliachok007 писав:Не ребята, что ни говори, а я люблю наш форум. Самые отзывчивые и добродушные люди. *fz* Тьху-тьху, чтоб не сглазить!!!
С твоим взглядом и не зглазить? *scratch*
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

svetliachok007
Поважний користувач

Повідомлення svetliachok007 » 04 червня 2014, 22:58

В смысле расценки? Это же не базар!

svetliachok007
Поважний користувач

Повідомлення svetliachok007 » 04 червня 2014, 23:00

Rassel писав:
svetliachok007 писав:Не ребята, что ни говори, а я люблю наш форум. Самые отзывчивые и добродушные люди. *fz* Тьху-тьху, чтоб не сглазить!!!
С твоим взглядом и не зглазить? *scratch*
Да, Рассел. Я знаю что ты меня "любишь". И взгляд у меня плохой. Такая я плохая-нехорошая.

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 05 червня 2014, 09:10

svetliachok007 писав:Одно другому не мешает. Решили создать такую структуру - разве это плохо? То у нас в стране кричат что армия слабая, а когда хотят укрепить обороноспособность - спрашивают зачем? Где логика?
1Створюй хоч мільйон таких структур,якщо командування може тільки гордо носити форму з лампасами,а не брати на себе відповідальність і приймати адекватні і головне вчасні рішення,нічого із цього не вийде.
2Підходи до підготовки рекрутів - плачевні.
-Якщо їх ганяють"як коней", то і годувати мають відповідно і не кашами із консервами від яких потім печія і не те що б воювати,а просто ходити важко.Солдати після таких тренувань перебувають у гіршій формі ніж до них -вони просто виснажені;
-Стріляти на полігоні мають доти доки їм самим це не набридне і до чергової перевірки на стрільбищі будуть ставитися як до буденної речі,а не як до свята.Про підготовку пілотів не говорю бо це коштовна процедура,а патронів і "калашів" у нас має бути достатньо.
3Готувати рекрутів мають не наші "специ",а іноземні,які одразу ж будуть прививати правильні навики,а не розказувати як колись в рядянські часи було по статуту.
4 Реально батальйони "Донбас","Дніпро" потрібні,а наш,мені здається, створюють бо тренд зараз такий,щоб догодити начальству.
5 Якщо батальйон створюється для охорони держобєктів,патрулювання вулиць -то це прості ВВ-шники.Чим же тоді займаються держохорона і ППС і тіж ВВ у Чернівцях.Хоча можливо на базі цього нового батальйону "колись" буде створена нова чернівецька міліція ;)
Востаннє редагувалось 05 червня 2014, 09:17 користувачем West, всього редагувалось 1 раз.
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 05 червня 2014, 10:04

Valeria писав:
svetliachok007 писав:Це не міліцейська структура буде. Але все одно, стан нашої міліціїї мене бентежить. Часом йдеш по вулиці, думаєш - де наша міліція?
И на вызов едут с Белоусова на Боярка два часа.
Милиция давно себя отжила. Они не справляются со своими задачами. Все что они могут сделать это приехать на место преступления когда тебя уже убили или ограбили и т.д. А должны работать на опережение и не допускать этого в большинстве случаев.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 05 червня 2014, 11:03

Заробітна платня начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерія Зінченка становить 9 тисяч гривень. А рядовий міліціонер, який щойно приступив до роботи, отримує 1900 гривень, пише БукІнфо.

- Моя заробітна плата - 9 тисяч гривень, моя сім'я та я особисто проживаємо у селі Великий Кучурів. До того ж, будинок побудований ще 9 років тому. Дружина в мене приватний підприємець, - поділився інформацією про особисте життя Валерій Зінченко.

http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... ch_griven/

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 05 червня 2014, 12:57

. . .
Думаю що треба було б не батальони створювати ... , а виганяти зайвих з рядів усіх правоохоронних органів .. , а то більшість туди йдуть зарплату отримувати , а не служити чи працювати ... . *pioner*
. . .
У РАССЕЛа тільки одна любов - до своєї ненависті до кого небудь ... !
Востаннє редагувалось 05 червня 2014, 12:58 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Закрито

Повернутись до “Новини Чернівців”