Сьогодні у Івано-Франківську водій наїхав на групу людей!!!!
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Сьогодні у Івано-Франківську водій наїхав на групу людей!!!!
Сьогодні у Івано-Франківську близько 4 години ранку невідомий водій неподалік новорічної ялинки, наїхав на групу людей, які знаходились на вулиці і святкували Новий Рік. Внаслідок цього 8 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Наймолодша потерпіла 15-річна дівчина. Усі молоді люди для надання медичної допомоги доставлені у лікувальні заклади м. Івано-Франківська. Водій з місця події скрився. На разі його розшукують правоохоронці.
ссилка на відео у вк ...(слабонервним не дивитись)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Сьогодні у Івано-Франківську водій наїхав на групу людей
Теперь под суд пойдет по делу с 8мью жертвами, думаю мало не покажется, счастье что не убил никого. Хотя - надо было отдать его на растерзание толпе чтобы он до суда не дожил. Было бы уроком остальным!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- GRAND
- Експерт
я думаю багато хто його хотів би13ый воин писав:Теперь под суд пойдет по делу с 8мью жертвами, думаю мало не покажется, счастье что не убил никого. Хотя - надо было отдать его на растерзание толпе чтобы он до суда не дожил. Было бы уроком остальным!
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Бухе бидло
Таких треба вішати привселюдно і демонстраційно. Тоді буде наукою. Його по-любому знайдуть і дадуть по зав'язку як не міліція, то родичі.
Таких треба вішати привселюдно і демонстраційно. Тоді буде наукою. Його по-любому знайдуть і дадуть по зав'язку як не міліція, то родичі.
- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
Ну не знаю, у нас на совке двежение перекрыли , Как в Франыке возле елки такого не сделали не пойму
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
0995544838 - Роман
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Так вроде как я понял дундук обиделся что его не пропустили и таким способом отомстилdesperadoscv писав:Ну не знаю, у нас на совке двежение перекрыли , Как в Франыке возле елки такого не сделали не пойму
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Міліція затримала винуватця ДТП в Івано-Франківську, в результаті якого постраждали вісім людей, які святкували Новий рік у центрі міста, повідомляє Сегодня. "Ним виявився 20-річний житель обласного центру, який після скоєння дорожньо-транспортної пригоди біля новорічної ялинки в центрі міста зник", - повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України. Нагадаємо, 1 січня близько 4 години ранку в центрі Івано-Франківська, неподалік від новорічної ялинки, автомобіль "ВАЗ-2109" наїхав на групу людей, які святкували Новий рік. "У результаті за медичною допомогою звернулися 8 чоловік, двоє з них госпіталізовані й перебувають на лікуванні", - уточнили в міліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочате кримінальне провадження. Водієві загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/544614-militsi ... linki.html
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/544614-militsi ... linki.html
- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
Ну я думаю номера запомнили , в таких местах как площади и оживленные переулки или улици, всегда стоят камеры наблюдения, мы не исключение, качество сьемки у них высокое , и видео думаю запечатлило и номер машины и водителя. Сегодня дожна быть новость как его задержалиСулейман писав:Так вроде как я понял дундук обиделся что его не пропустили и таким способом отомстилdesperadoscv писав:Ну не знаю, у нас на совке двежение перекрыли , Как в Франыке возле елки такого не сделали не пойму
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
0995544838 - Роман
- GRAND
- Експерт
а американці взагалі жорстоко...
Чоловік розстріляв людей, які вирішили подивитися на феєрверк
Чоловік розстріляв людей, які вирішили подивитися на феєрверк