выбор мопеда

Wsevolod
Досвідчений

Re: выбор мопеда

Повідомлення Wsevolod » 30 березня 2014, 22:59

kol писав:Блин! Ребята, хорош флудить! Есть что сказать по теме? Я ж написал, что бюджет 10 тыс. грн., б.у. брать не буду. Зачем писать про итальянцев и Хонды?
Китайцев возле Аис посмотри на Руссокй, они китайским автопромом торгуют, у них должно быть.

kol
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення kol » 30 березня 2014, 23:11

Я ж написал, что не буду брать б.у., не надо меня убеждать. К чему этот разговор? Я благодарен за то, что люди уделяют время, отвечая на мои вопросы, но зачем тратить время друг друга на переливание из пустого в порожнее?

kol
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення kol » 30 березня 2014, 23:13

Wsevolod писав:Китайцев возле Аис посмотри на Руссокй, они китайским автопромом торгуют, у них должно быть.
Стасибо

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 31 березня 2014, 00:12

З приводу Вайпера. Абсолютно ненадійні апарати.
Маю двох знайомих на Вайперах. В одного постійні проблеми з карбюратором - то забивається, то збивається хід. Замінити - дороге задоволення. З\ч не дешеві як для китайця.
У другого мотор прцює вже так, ніби б'ють ложкою в металевий таз. Це після року їзди. Тепер дав на ремонт, бо іноді пропадає тяга.
Ще один чоловік мав італійську Апрілію з водяним охолодженням. За 5 років змінив один раз кільця і якийсь патрубок який почав коробитись від температури. А наганяв км він на ньому знатно. І він не був першим власником моцика, не відомо скільки до нього накатали.
От вам реальні приклади з життя по темі.
Востаннє редагувалось 31 березня 2014, 00:13 користувачем Trentemoller, всього редагувалось 1 раз.

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 31 березня 2014, 01:01

Бери бери китайца......будешь потом вспоминать нас каждый день и плакать "какой я не умный был когда взял китайца" :lol:

Китай говорит сам о себе ...

если уж на то пошло бери КОРЕЙЦА

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 31 березня 2014, 04:13

Дежавю прям, помню была тема, о том, стоит ли брать новую джили, в которой также отрицались все аргументы против.
Это такой метод самовнушения перед покупкой кетайщины, или как? :)

P.S. За флуд, конечно, извиняюсь... :oops:

theoretic
Активіст
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення theoretic » 31 березня 2014, 09:34

Sl@vcheg писав: Потому что люди пытаются вам донести что лучше б\у японец или итальянец чем китаец. У меня пару товарищей увлекаются мототехникой и сам многое знаю не понаслышке. Выбор конечно за вами, но сравните машины Джели и любую Хонда того-же класса и все станет ясно причем тут все от расхода, мощности до надежности
так проведіть порівняння в одному ціновому діапазоні, а то на 1 хонду можна 4 китайця купити і жалієтеся що це не хонда.
от реальний огляд від колишнього японця ;)
http://www.chery-club.ru/chery/tiggoFL/ ... p_id=13599
от попередній огляд прямого конкурента мазди http://avtooverview.ru/obzory-avtomobil ... 2014-goda/
тай вибачайте, якщо ви можете позволити викинути 1000 баксів на 200 кубовий квадрік для доньки, то комусь треба для роботи транспорт :(
Wsevolod писав: В 2006 году работая в строительной компании иногда (на обьекте) приходилось ездить на Китайском мопеде, имея небольшой пробег (около 5000км) он очень часто ломался, Несколько раз попадал под ливень в дороге, мопед отказывался работать. По моему как раз Вайпер был.
я все таки рекомендовал бы взять японца б/у, он по надежнее будут.

З.Ы. ТС а права с категорией на мопед уже есть? )
транспорт як і люба техніка 2006 року і теперішня, це як кажуть ... поки що, у нас в одессі: двє большие разніци.
поглянь лиш на китайські іфони того часу з 512 кбайт памяті і теперішні, які аж до 4 гб лиш оперативки мають ;)
так само і з любою іншою технікою!
http://scooter-remont.com/?p=4497 чіна, 1100, + комплект
http://scooter-remont.com/?p=4151 єуропа, 2200, - комплект, - бака вистачає максимум на 230 км

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 31 березня 2014, 10:18

theoretic писав: транспорт як і люба техніка 2006 року і теперішня, це як кажуть ... поки що, у нас в одессі: двє большие разніци.
поглянь лиш на китайські іфони того часу з 512 кбайт памяті і теперішні, які аж до 4 гб лиш оперативки мають ;)
причем я бы не сказал, что сравнение в пользу новой техники. по тех характеристикам - да. по надежности - старая техника 100 очков форы даст.
оффтоп. *scratch*

theoretic
Активіст
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення theoretic » 31 березня 2014, 10:47

Comrad писав:
theoretic писав: транспорт як і люба техніка 2006 року і теперішня, це як кажуть ... поки що, у нас в одессі: двє большие разніци.
причем я бы не сказал, что сравнение в пользу новой техники. по тех характеристикам - да. по надежности - старая техника 100 очков форы даст.
оффтоп. *scratch*
а це на всіх фірмах, поглянь лиш на позорне віто від мерса.
ну а мобілка ... вибач, мій китайчик упав коли я їхав вєліком і навіть не вимкнувся, скло звісно ж тріснуло але 5" це 5". ще працює ;)

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 31 березня 2014, 13:21

Позорне Віто від Мерса :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Невье***нное Гели или Джили от Сяо-Ляо :D

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”