Трійничний нерв
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Re: Трійничний нерв
Угу, последний раз помог чеснок, выдавленный и втертый.
Вообще штука не из приятных.
Що серйозно? Мені половина обезболювальних не помогало . Давно болить, як болить , чи лікували?Сулейман писав:Угу, последний раз помог чеснок, выдавленный и втертый.
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Контактна інформація:
Приблизительно раз в год, но нет закономерности, появляется невыносимая боль, невозможно открыть челюсть, даже чуть-чуть.Johny писав: Що серйозно? Мені половина обезболювальних не помогало . Давно болить, як болить , чи лікували?
Боль пульсирующая, отдает по зубам.
Обычно, за дня два до этого ловлю сквозняк.
Ранее всегда с своей стороны в авто открывал окно и до открывался
Когда был автомобиль с люком, сквозняков не ловил.
Пред последний раз протянуло на лестнице, при монтаже оборудования.
Это был самый сильный приступ боли, что я только не пил из обезболивающего,
Сделал пасту и натер полностью всю правую сторону, прошло, единственное, что перед этим уже с несколько дней была боль.
А в последний раз, как только начал чувствовать симптомы приближения, сразу начал натирать, все прошло, сразу.
Еще читал про применение герань и каланхоэ, также втирать в область расположения троичного нерва.
У мене десь 1 рік появляється прилизно через 3-4 міс , останні приступи такі,що п..ц помогли тільки таблетки фінлепсін. Скільки років це вас торбує? У мене стріляє по зубам, у вухо і вісок. Цікаво не скруте як ту смереку :D
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Контактна інформація:
Где-то лет 14ть, но не так сильно, как в предпоследний раз, я тогда думал, что вот вот голова треснет от боли :DJohny писав:У мене десь 1 рік появляється прилизно через 3-4 міс , останні приступи такі,що п..ц помогли тільки таблетки фінлепсін. Скільки років це вас торбує? У мене стріляє по зубам, у вухо і вісок. Цікаво не скруте як ту смереку :D
Обычно просто невозможно открыть челюсть и боль в зубах.
Что-то подобное нашел тогда, но для ускорения процесса и зная, что термическая обработка убивает много полезных веществ, натирал сырым чесноком.1 .Растереть 4 зубчика чеснока среднего размера, положить в кружку, залить полкружки воды. Сверху на кружку положить полиэтиленовую лейку "носиком" вверх и поставить на слабый огонь. Как только вода закипит, снять с огня и дышать, наклонившись над лейкой, но не касаясь ее по 5-10 минут каждой ноздрей. Если болит только одна сторона, то соответствующей ноздрей. Улучшение наступает сразу.
Дякую попробую, а вам нехворати 
Востаннє редагувалось 23 березня 2014, 21:29 користувачем Johny, всього редагувалось 1 раз.
На жаль стикалася з такою дуже не приємною болячкою, приймала фінліпсін і інші препарати, зверталась до наших невропатологів і на Комарова і на Фастівській, але на жаль, всі рекомендували тільки одне і теж, що не допомогало. І це жахливо, бо була зима і я знала як тільки зайду з вулиці в тепле приміщення, так зразу нестерпна біль на пару секунд, які здавались вічність, а про теплу чи гарячу їжу взагалі мови бути не могло, тільки кімнатної температури...я вже ночами снила як п"ю гарячий чай... Але , слава Богу, знайшлись добрі люди, які порекомендували пропити Лецитин та вітаміни американської компанії НСП, на третій день після прийому, почала відчувати, як нерв затерпає, а через 10днів взагалі забула про нього, це було минулої зими, цієї зими різкого болю не відчула, але як ніби, щось хотіло починати нити...знову пропила курс Лецитину для профілактики, бо вже просто страшно, щоб біль не з"явилась... і слава Богу не з"явилась. В нас в Чернівцях є представництво цієї компанії, де можна проконсультуватись з фахівцем та придбати продукт, контактний тел. 099 9 66 22 42.
Востаннє редагувалось 27 травня 2014, 19:29 користувачем ІннаФ, всього редагувалось 1 раз.