Відпочинок в Болгарії
- moreturov777
- Новачок
Re: Відпочинок в Болгарії
Cabana Beach Club Complex , ціна 970 євро, 16 ночей проживання, 4 дорослих+1 дитина
по окремих номерах виходить дорожче!
Комплекс Cabana Beach Club розташований за 200 метрів від пляжу і за 20 хвилин їзди на автомобілі від історичної частини морського курорту Несебр. До послуг гостей номери з кондиціонером, безкоштовним Wi-Fi і телевізором із плоским екраном і кабельним телебаченням. На території помешкання облаштована безкоштовна автостоянка.
Кожний номер комплексу забезпечений балконом і холодильником. В окремій ванній кімнаті встановлений душ.
Апартаменти налічують обладнану міні-кухню (кухонний блок) та вітальню з зоною відпочинку та обідньою зоною.
У ресторані комплексу Cabana Beach Club вам запропонують страви традиційної болгарської та міжнародної кухонь. На території комплексу працює продуктовий магазин.
Поїздка на автомобілі до аквапарку Paradise триватиме 10 хвилин. За 30 метрів від помешкання облаштована автобусна зупинка.
по окремих номерах виходить дорожче!
Комплекс Cabana Beach Club розташований за 200 метрів від пляжу і за 20 хвилин їзди на автомобілі від історичної частини морського курорту Несебр. До послуг гостей номери з кондиціонером, безкоштовним Wi-Fi і телевізором із плоским екраном і кабельним телебаченням. На території помешкання облаштована безкоштовна автостоянка.
Кожний номер комплексу забезпечений балконом і холодильником. В окремій ванній кімнаті встановлений душ.
Апартаменти налічують обладнану міні-кухню (кухонний блок) та вітальню з зоною відпочинку та обідньою зоною.
У ресторані комплексу Cabana Beach Club вам запропонують страви традиційної болгарської та міжнародної кухонь. На території комплексу працює продуктовий магазин.
Поїздка на автомобілі до аквапарку Paradise триватиме 10 хвилин. За 30 метрів від помешкання облаштована автобусна зупинка.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Ні. Нові град - це нове місто Несебра - його новий район. Я відпочивав с фамільному готелі Бадарових. Вул. О.Паісія. 20 (ІМХО) Дай лінк з Гуглмап з фото їх будинку - https://www.google.nl/maps/@42.662293,2 ... !2e0?hl=uk (жовтенько-цегляного кольору з чорним бантом на фіртці)adik писав:ну мне апартаменты нужны ради ребенка. Новый град - это отель ???
Я просто никогда не искал апартаменты по этому не знаю с чего начинать... в принципе если разница не большая через фирму, мне легче у них заказать. С ребенком не будет возможности ходить искать...
Востаннє редагувалось 20 березня 2014, 16:58 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.
Бог там, де всім добре.....
Несебер мені подобається. Але чує моє серденько ціни будуть трішки вищі. Люди замість Криму поїдуть на інші курорти, зокрема в Болгарію. Тому adik може і правий, що зараз бронює. Сам про таке подумовую.bandera77 писав:Сам люблю Несебр - вже 3 чи 4 рази там і зовсім не набридає. Таке відчуття. що це якесь твоє житло додаткове :).
adik а навіщо вам тури? В новому граді на вулиці о. Паїсія (в тому готелі де я постійно відпочиваю) якщо брати апартамент (в вересні було 45-50 лєв) в великій кімнаті повністю кухня є з плитою, посудом та рештою. Коли їдемо двома сім'ями - завжди беремо апартаменти. І вам раджу.
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
До речі готель який Ви пропонуєте Вул. О.Паісія. 20 я не відвідував, проте мені сподобалось місце його розташування, ми приїхали рано і тому не заходили в сам готель в 4 ранку . Вирішили поїхати в інше місто.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
а ми теж цього року приїхали в 4 ранку. І просиділи до 7 на лавці. Така романтика :) А в 7 вийшов хазяїн і сказав. що ми могли спокійно будити його в 4 ранку і заселятисьelectron писав:Несебер мені подобається. Але чує моє серденько ціни будуть трішки вищі. Люди замість Криму поїдуть на інші курорти, зокрема в Болгарію. Тому adik може і правий, що зараз бронює. Сам про таке подумовую.bandera77 писав:Сам люблю Несебр - вже 3 чи 4 рази там і зовсім не набридає. Таке відчуття. що це якесь твоє житло додаткове :).
adik а навіщо вам тури? В новому граді на вулиці о. Паїсія (в тому готелі де я постійно відпочиваю) якщо брати апартамент (в вересні було 45-50 лєв) в великій кімнаті повністю кухня є з плитою, посудом та рештою. Коли їдемо двома сім'ями - завжди беремо апартаменти. І вам раджу.![]()
До речі готель який Ви пропонуєте Вул. О.Паісія. 20 я не відвідував, проте мені сподобалось місце його розташування, ми приїхали рано і тому не заходили в сам готель в 4 ранку . Вирішили поїхати в інше місто.
Бог там, де всім добре.....
- moreturov777
- Новачок
Re: CУПЕР ЦІНА! Відпочинок в Болгарії
БОЛГАРІЯ
готель Diamond Sunny Beach 4*, Сонячному Березі
ЦІНА на 7 ночей/ 2 дорослих/HB (сніданки+вечері)
від 2235 ГРН. виїзд 24.05.-27.05.2014
готель Palm Beach Golden Sands 4*, Золоті піски
виїзд 13.04.2014 та інші дати
ЦІНА на 7 ночей/ 2 дорослих/ВВ (сніданки)
від 2478 ГРН. виїзд 24.05.-25.05.2014 та інші дати
Проїзд не включено!
готель Diamond Sunny Beach 4*, Сонячному Березі
ЦІНА на 7 ночей/ 2 дорослих/HB (сніданки+вечері)
від 2235 ГРН. виїзд 24.05.-27.05.2014
готель Palm Beach Golden Sands 4*, Золоті піски
виїзд 13.04.2014 та інші дати
ЦІНА на 7 ночей/ 2 дорослих/ВВ (сніданки)
від 2478 ГРН. виїзд 24.05.-25.05.2014 та інші дати
Проїзд не включено!
Советую отдохнуть в Китене...Очень понравилось... А если ты своей машиной - то вообще супер !!!Хоть целый месяц по разным городкам можно ездить...adik писав:Нет. Мне нравится этот город больше всех остальных, по этому менять не хочу. Так как буду на машине планирую поехать посмотреть ближе к Турецкой границе, может там что-то подберу. Нравится еще Созополь, но там дороже. Курорты по меньше меня не устраивают... Дольше Созополя не ездил, не знаю, не видел... Но в этом году обязательно поеду посмотрю.Buxx писав:adik, а вам ще не набридло весь час в одному місці (Несебрі) відпочивати?
У турфирм готели не бронируй... Очень дорого... Раза в два переплачиваешь (даже за самый дешёвый)...Лучше дополнительных пять-десять дней побыть на море..Сам посчитай... Заказывать придётся апартаменты на месте (сразу оговаривать кухню) Это не проблема... У каждого частника имеется что предложить...Мы с женой и детьми (5 и 1,5 года) отдыхали а Приморско (Китен - лучше), так нам хозяйка дала маленький баллон с горелкой сверху... Готовили на балконе....
Если ребёнку один годик - бери смесипамперсы с собой....(если закинешь в машину продуктов,кипятильник, переноску, от комаров балончик для ребёнка,в розетку от комаров,каструлюсковородку - в проигрыше не будешь тоже)Ещё советую взять коляску складную для ребёнка.Нам очень пригодилась...
Всё зависит от бабла...Есть много - не замарачиваешься на мелочах.Отдыхаешь в готеле..Мало - бюджетный отдых у частника со своей кормёжкой..
Ещё большая разница, когда ехать..В сезон (июльавгуст) как правило дороже процентов на 30..
- moreturov777
- Новачок
готель Planeta Sunny Beach 4*+, Сонячний Берег
БОЛГАРІЯ
ЦІНА = 5672 грн/ на 7 ночей/ 2 дорослих/ALL (Все включено)
Дати (виїзд): 26.05, 27.05., 28.05., 29.05., 30.05, 31.05.
Проїзд не включено!
Дати (виїзд): 26.05, 27.05., 28.05., 29.05., 30.05, 31.05.
Проїзд не включено!
Вартість візи і ціна на серпень?
Роби добро і кидай його в воду,