А ти ще та Зета Джонс.)))Марволка писав:Класний подарунок!
Хочу таку жінку...Моя би в голову запустила.
А ти ще та Зета Джонс.)))Марволка писав:Класний подарунок!

Re: А так хотелось отдохнуть...Я своей подарил комплект сигнализаторов ;)Марволка писав:Скажу по секрету - на 8 березня подарував мені сервіс-тул (набір викруток, ножик і т.п.) Класний подарунок!

maestro писав:Я своей подарил комплект сигнализаторов ;)Марволка писав:Скажу по секрету - на 8 березня подарував мені сервіс-тул (набір викруток, ножик і т.п.) Класний подарунок!
Re: А так хотелось отдохнуть...Ну можно и так использовать. :)ATB trans писав: чтоб слышать в котором часу пришел домой :D что открылись двери и где ты шаришся по квартире , растяжки поставить
Мужик! Снимаю шляпу :) :) :)Марволка писав: Та ніфіга подібного! Щоб не давати такого тексту своєму чоловікові, він купив мені модельку літака для склейки - тепер він після роботи дивиться тєлік, а я "збираю "Боїнг" :D
В Мікалянджело підкорка підмерзла, перепутав з десембером, бляха його муха.Марволка писав:в моїй сім*ї 6 лютого немає свята, а у тебе?

"Есть женщины в русских селеньях"... ой, сорри... в украинских европейских городах :)Марволка писав:Скажу по секрету - на 8 березня подарував мені сервіс-тул (набір викруток, ножик і т.п.) Класний подарунок!