Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
свежая новость,накалинке в опте,не берут гривны!!!говорят,делай что хочешь,доларов в продаже на калинке нет. ![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
Підтримай Україну - не панікуй! На одному із сайтів перечитав хорошу думку щодо стабілізації економіки України.
В Кредит Дніпро валюта для переказів є, чи продають не запитував. Курс 9,5-9,9 (купівлю не памятаю, може бути трішки іншим мене купівля не цікавила). Отримав переказ без проблем. Здав дрібні долари, в них не було дрібних в касі.
Вчора в тому ж КД не було взагалі валюти, н6авіть для переказів. В Ощаді для переказів була валюта, але не продавали її.
На Калині один продавець в якого постійно тарюсь (не продукти), розказав що пару днів назад, коли купував розхідники для виробництва, йому порахували долар на 50 коп більше ніж був курс. Типа його не цікавить курс, от долар росте і це не зважаючи на те, що він в цього продавця фурнітури на пару тисяч доларів що місяця бере. То цей чоловік просто купив в іншого і сказав, що більше не піде до попереднього постачальника принципово.
Я купував розхідники ще раніше. Купував за долари, мені порахувалив доларах на 5-10% більшу ціну.
Висновок з деякими "бізнесменами" простий, не вміють вони справи вести просто. Там можна втратити постійних клієнтів і не факт, що ці дії приведуть до них нових. Але бариги є бариги....
Відносно депозитів.
Розговорився в тому ж КД з працівницею і вона сказала, що зараз ще не ідуть розривати депозити. Є звісно такі люди, є такі що хотіли розірвати, але передумали. Я не клієнт банку депозитів там не маю, тому "грузити" мене їй не було сенсу. Правда не знаю чи багато в них взагалі депозитів, відсотки там доволі низькі завжди були.
Вчора в тому ж КД не було взагалі валюти, н6авіть для переказів. В Ощаді для переказів була валюта, але не продавали її.
На Калині один продавець в якого постійно тарюсь (не продукти), розказав що пару днів назад, коли купував розхідники для виробництва, йому порахували долар на 50 коп більше ніж був курс. Типа його не цікавить курс, от долар росте і це не зважаючи на те, що він в цього продавця фурнітури на пару тисяч доларів що місяця бере. То цей чоловік просто купив в іншого і сказав, що більше не піде до попереднього постачальника принципово.
Я купував розхідники ще раніше. Купував за долари, мені порахувалив доларах на 5-10% більшу ціну.
Висновок з деякими "бізнесменами" простий, не вміють вони справи вести просто. Там можна втратити постійних клієнтів і не факт, що ці дії приведуть до них нових. Але бариги є бариги....
Відносно депозитів.
Розговорився в тому ж КД з працівницею і вона сказала, що зараз ще не ідуть розривати депозити. Є звісно такі люди, є такі що хотіли розірвати, але передумали. Я не клієнт банку депозитів там не маю, тому "грузити" мене їй не було сенсу. Правда не знаю чи багато в них взагалі депозитів, відсотки там доволі низькі завжди були.
Востаннє редагувалось 26 лютого 2014, 13:33 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Чиновники різних мастей масово тікають з України...тепер вони готові зелений і по 20грн. купляти... ![Пионер *pioner*](./images/smilies/dw.gif)
![Пионер *pioner*](./images/smilies/dw.gif)
Заправки, магазины и банки работают, вот только справляться с нахлынувшим спросом им стало сложнее. Представим возросшее число запросов в банкоматную сеть и получим проблемы связи, перегрузки на серверах и, как следствие, технические неполадки. И здесь возникает панический эффект. Создаем ажиотаж на заправках - образовываются очереди, в магазинах выкупаем запасы гречки, и возвращаем ее в корзину дефицитных товаров, взвинчиваем цены. Забираем деньги из банков, и получаем проблемы с банковской системой, когда наличие банкнот на руках уже никак не помогает ни отдельно взятой семье, ни экономике в целом
Стабильность нашего государства в руках людей, которые в нем живут. И важно сохранить спокойствие, чтобы дать финансовой системе функционировать во славу Украине, ее целостности, ее процветания. Временно свободные ресурсы, размещенные в банковской системе Украины, могут не только приносить дополнительный доход своему владельцу, но и «работать» в стране.
Стабильность банковской системы - фундамент финансового будущего Украины и каждый из нас сегодня влияет на это.
Сейчас важно как никогда анализировать свои действия и их последствия в масштабах государства и проявлять сознательную гражданскую позицию. Поддержи Украину холодной головой и горячим сердцем!
http://blogs.lb.ua/oksana_grebinskaya/2 ... nikuy.html
Стабильность нашего государства в руках людей, которые в нем живут. И важно сохранить спокойствие, чтобы дать финансовой системе функционировать во славу Украине, ее целостности, ее процветания. Временно свободные ресурсы, размещенные в банковской системе Украины, могут не только приносить дополнительный доход своему владельцу, но и «работать» в стране.
Стабильность банковской системы - фундамент финансового будущего Украины и каждый из нас сегодня влияет на это.
Сейчас важно как никогда анализировать свои действия и их последствия в масштабах государства и проявлять сознательную гражданскую позицию. Поддержи Украину холодной головой и горячим сердцем!
http://blogs.lb.ua/oksana_grebinskaya/2 ... nikuy.html
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Кто видел что у нас сегодня в обменниках? И где-то реально доллар купить?
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- warlock
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
паника набирает обороты, доллар и евро ползут в верх не по дням а по часам, как в добрые девяностые ![Русская рулетка *gun*](./images/smilies/dx.gif)
![Русская рулетка *gun*](./images/smilies/dx.gif)
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.
- warlock
- Досвідчений
- warlock
- Досвідчений
15:02Privat24
Здравствуйте, чем могу Вам помочь?
15:02Вы
не приходит СМС
В данный момент есть затруднения в работе Приват-24, не приходят ОТП-пароля на вход. Приносим извинения за предоставленные неудобства, программисты знают о проблеме и работают над ее скорейшим решением! Повторите попытку входа через 15-20 минут!
Здравствуйте, чем могу Вам помочь?
15:02Вы
не приходит СМС
В данный момент есть затруднения в работе Приват-24, не приходят ОТП-пароля на вход. Приносим извинения за предоставленные неудобства, программисты знают о проблеме и работают над ее скорейшим решением! Повторите попытку входа через 15-20 минут!
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.