обмеження кількості тем на сторінці!
-
- Досвідчений
Re: обмеження кількості тем на сторінці!
У меня подозрение шо самсон ето целая организацыя, (экранописцев-затейников) под одним ником. Одному челу стоко дури в одну голову невлезет
Если вы хотите достичь цели, не старайтесь быть деликатным или умным. Пользуйтесь грубыми приемами. Бейте по цели сразу. Вернитесь и ударьте снова. Затем ударьте еще, сильнейшим ударом сплеча.
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185
згоден! передивився його репутацію, це щосьSTEPANOVE4 писав:У меня подозрение шо самсон ето целая организацыя, (экранописцев-затейников) под одним ником. Одному челу стоко дури в одну голову невлезет
да друже ти правий але це пів біди як бути з забитими сторінками тем одного користувача коли шукаєш в темах через інтерфейс смартфона в маршрутці або в черзіrerik писав:Все просто, нужно на мой взгляд создать отдельно от всего "Останні теми" для раздела "Оголошення".
за чимось... і так не зручно а там щей фонтан всяких "термодуйок за 800 та проців за 300 " відбивається все бажання щось шукати !
ціль цієї теми є; підвищеням комфортності цього форуму та сприяння збільшенню кількості користувачів...
як що ці недоліки не усунути то хто забажає тут порпатись у суцільних темах Германа які дуже легко розкласти по полкам в пару тем а саме розбити на "підтеми"
підпункти я роблять більшість досвідчених форумчан...
Востаннє редагувалось 16 лютого 2014, 01:01 користувачем SAIRUS, всього редагувалось 2 разів.
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Гляньте эту тему, намного станет легче http://forumcv.net/viewtopic.php?f=8&t=17196
ви так і не зрозуміли суті...Сулейман писав:Гляньте эту тему, намного станет легче http://forumcv.net/viewtopic.php?f=8&t=17196
мається на увазі вигляд сторінки в самому розділі...
а в тому чи перемикаючись на наступну сторінку не пропустити одніеї важливої теми серед усіх цих тем одного користувача!
суть не полягае в без розбірливому переключенні на іншу сторінку...
як ви мені пояснюєте:
судячи по мені то я теми германа не відкривав років три бо я знаю що вони собою представляють...
так само роблю не я один... а зараз задумайтесь якщо одна тема попадає серед тем Германа значить не судьба
майже ніхто її і не побачить...
Востаннє редагувалось 16 лютого 2014, 02:00 користувачем SAIRUS, всього редагувалось 1 раз.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Частіше користуйтеся кнопкою НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ замість АКТИВНІ ТЕМИ і підняті теми вам не заважатимуть ... !
TAZIT писав:Частіше користуйтеся кнопкою НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ замість АКТИВНІ ТЕМИ і підняті теми вам не заважатимуть ... !
причому це коли переглядаєш розділ оголоення/Продам комп’ютери та комплектуючі !?!?!?
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
А у меня подозрение, что у многих на этом форуме хорошо развито стадное чувствоSAIRUS писав:згоден! передивився його репутацію, це щосьSTEPANOVE4 писав:У меня подозрение шо самсон ето целая организацыя, (экранописцев-затейников) под одним ником. Одному челу стоко дури в одну голову невлезет
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Ну вибачте , я не можу зрозуміти все із недоказанного ... ! Крім того в обох випадках все виглядає однаково ... . :)
Не думаю що Адмін стане лікувати чиюсь неуважність за рахунок продуктивності сервера , котрий змушений буде постійно для когось щось додатково вирізати по унікальному алгоритму .... .
Не думаю що Адмін стане лікувати чиюсь неуважність за рахунок продуктивності сервера , котрий змушений буде постійно для когось щось додатково вирізати по унікальному алгоритму .... .
Востаннє редагувалось 16 лютого 2014, 02:40 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
перечитайте більш детальніше всю тему і зрозумієте що я маю на увазі...TAZIT писав:Ну вибачте , я не можу зрозуміти все із недоказанного ... ! :)