Крадій у штабі Народної Ради

Обговорення останніх новин в регіоні
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Re: Крадій у штабі Народної Ради

Повідомлення Sl@vcheg » 27 січня 2014, 23:55

Сейчас нужно работать по принципу выбора меньшего зла и идти к цели. Потом уже проводить люстрацию, и решать кого стоит допускать, кого нет. Нужно понимать что безоговорочной победы по всем фронтам, которая удовлетворит всех, быть не может. В любом случае нужно идти на компромиссы.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 28 січня 2014, 00:05

Sl@vcheg писав:Сейчас нужно работать по принципу выбора меньшего зла и идти к цели.
Пока так и делают.
Sl@vcheg писав:Потом уже проводить люстрацию, и решать кого стоит допускать, кого нет.
Главное чтоб это "потом" наступило, а то выгонят всех регионалов и в замен опять "старые-новые-лица", которые и раньше ничего не делали и сейчас ж*пу у памятника с избирателями не морозили, но на теплое место в совете сели.
Sl@vcheg писав:Нужно понимать что безоговорочной победы по всем фронтам, которая удовлетворит всех, быть не может. В любом случае нужно идти на компромиссы.
Будем надеется, что компромисс будет, потому что я как-то разуверил в людей отсиживающих пять лет с практической пользой только для себя.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

rewasawa
Новачок

Повідомлення rewasawa » 28 січня 2014, 00:28

Sl@vcheg писав: Потом уже проводить люстрацию, и решать кого стоит допускать, кого нет.
А кто будет решать - эти же депутаты?

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 28 січня 2014, 00:33

rewasawa писав:
Sl@vcheg писав: Потом уже проводить люстрацию, и решать кого стоит допускать, кого нет.
А кто будет решать - эти же депутаты?
Будут выборы если голова на плечах есть то кандидат найдется
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 28 січня 2014, 13:19

В любому випадку депутати - слуги народу. І у світі останніх подій народ України вже довів, що жити згнобленими і безправними більше не хоче. Банді будь-якого складу не місце в нашій країні. Так що, якщо вони розумні, то, сподіваюсь, вже боятимуться народного гніву. буде як у "Тарасі Бульбі" - "Я тебя породил - я тебя и убъю"...
Востаннє редагувалось 28 січня 2014, 13:19 користувачем Марволка, всього редагувалось 1 раз.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

Bandukan
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bandukan » 28 січня 2014, 13:33

Марволка писав:В любому випадку депутати - слуги народу.
В Україні все "трішки" навпаки, ми їхні слуги

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 січня 2014, 13:46

Марволка писав:В любому випадку депутати - слуги народу. І у світі останніх подій народ України вже довів, що жити згнобленими і безправними більше не хоче. Банді будь-якого складу не місце в нашій країні. Так що, якщо вони розумні, то, сподіваюсь, вже боятимуться народного гніву. буде як у "Тарасі Бульбі" - "Я тебя породил - я тебя и убъю"...
Але я чомусь досі не бачу звітності що робила місцева влада з бюджетними грошима починаючи з 2009 року, ну хоча б з 2011-2012. Там думаю багаааато цікавого буде, і при чому замішані будуть не тільки ПР, а і номінальні "опозиціонери", які зараз класно пристроїлись в народній раді *protiv* . Заодно люди б і подивились б хто найбільше пилив бюджет і за кого не варто голосувати.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

APK
Новачок

Повідомлення APK » 28 січня 2014, 16:31

rewasawa писав:Як тільки молоді активісти захватили ОДА, зразу з*явилися ті, хто хоче відірвати ЖИРНИЙ кусень від чернівецького бюджету У минулму працював бригадиром у колгоспі с. Кам'янка Глибоцького раайону потім з 2008р. до 2010 р. - начальник Служби автомобільних доріг в Чернівецкій області Мунтян Іван і тут коли все стихло зразу став революционером і заявляє " Я особисто проконтролюю фінансові питання" Хто як не він знає як раздеребанити бабло Приклад з обїздною він розікрав більшу частину грошей йго звільнили змушені були вертати справжнього дорожника аби він розбирався
А ще ген директор Евро-Ойл , Їздить на Toyota Land Cruiser, у жінки - Lexus.

І істинний "українець"
http://graiesc.md/despre-noi/ivan-munty ... temir.html

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”