Штурм

Обговорення останніх новин в регіоні
electron
Постійний користувач

Re: Штурм

Повідомлення electron » 24 січня 2014, 14:34

nastya2012 писав:что я здесь 3 день пишу, простудилась и по этому дома, а вы?
В мене нет на роботі і я фізично (а не папери перекладаю) працюю з 9 до 24, тому і пишу, коли маю можливість. Але дійсно працюєте тільки Ви інші в принципі цього не можуть.
Скажіть з якого переляку мають перестати платити пенсії і допомоги? Бюджет же прийняли *hammer* тому все буде сплачено, фігня що урізали медицину, а добавили псам. Головне що це зробили регіони значить все круто *facepalm
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Midi-Fighter
Досвідчений
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Midi-Fighter » 24 січня 2014, 14:35

давайте лучше штурм обсудим - как я и писал, смысла 0

DJ COSMO
Активіст
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 24 січня 2014, 14:40

У меня хоть оправдание есть, что я здесь 3 день пишу, простудилась и по этому дома, а вы?[/quote]
патамушто это херой клавиатуры :D[/quote]

Samson,если б ты меня так же провоцировал,я бы тебя нашел окопал бы так,что ниодна больница бы тебя не взяла.......
Зображення

Midi-Fighter
Досвідчений
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Midi-Fighter » 24 січня 2014, 14:42

electron, ты адекватный,скажи, как бы ты действовал? я настаиваю на том, что нужно было трощить офис ПР и комуняк + митинговать под мвд, прокуратурой.
ну, и нужно было лоббировать интересы оппо в депутатских кругах, что бы замутить голосование про отставку михайлеску и папая, только так.

nastya2012
Зацікавлений

Повідомлення nastya2012 » 24 січня 2014, 14:43

electron писав:
nastya2012 писав:что я здесь 3 день пишу, простудилась и по этому дома, а вы?
В мене нет на роботі і я фізично (а не папери перекладаю) працюю з 9 до 24, тому і пишу, коли маю можливість. Але дійсно працюєте тільки Ви інші в принципі цього не можуть.
Скажіть з якого переляку мають перестати платити пенсії і допомоги? Бюджет же прийняли *hammer* тому все буде сплачено, фігня що урізали медицину, а добавили псам. Головне що це зробили регіони значить все круто *facepalm
Я Вам, собственно и не задавала ни каких вопросов по поводу работы....
Про выплаты...я б могла Вам обьяснить систему и как она работает...но это очень долго описывать. Если Вам интересно, то поищите в интернете про казначейскую систему выполнения бюджета и вы поймете сколько разных этапов должны пройти государственные выплаты,пока они дойдут до конечного получателя (до бабушки пенсионерки)...

Ваш текст electron : Скажіть з якого переляку мають перестати платити пенсії і допомоги? Бюджет же прийняли *hammer* тому все буде сплачено Прочитав это я реально офигела, если и остальные в таком же счастливом неведении.... я в шоке, это ужас
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 14:51 користувачем nastya2012, всього редагувалось 2 разів.

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 24 січня 2014, 14:53

Midi-Fighter писав:electron, ты адекватный,скажи, как бы ты действовал? я настаиваю на том, что нужно было трощить офис ПР и комуняк + митинговать под мвд, прокуратурой.
ну, и нужно было лоббировать интересы оппо в депутатских кругах, что бы замутить голосование про отставку михайлеску и папая, только так.
слишком много обьектов,не реально,моловато народу пока...источником власти в области является ОДА а всё остальное(прокуратура,менты и т.д.)это только те инструменты которые позволяют этой власти усидеть на троне.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 24 січня 2014, 14:53

Варіант в принципі можливий, але який сенс трощити офіс в якому не буде самих депукаків? Це якраз і буде вандалізм. Я б зараз в ОДА мутив
Midi-Fighter писав: ну, и нужно было лоббировать интересы оппо в депутатских кругах, что бы замутить голосование про отставку михайлеску и папая, только так.
МВС і Прокуратура в нас в області нічого не вирішують, в принципі як і в усій Україні. А якщо почати пікетувати і там і там, то просто не вистачить людей. Це буде як на Майдані дибіли з опозиції закликали розширювати територію свободи. Невже до них не дійшло з першого разу? Адже чомук відтіснили всіх з барикад в урядовому кварталі? Та просто кількість людей яка могла дати відсіч була розпорошена. От і зараз набудують барикад, а далі що? Де взяти людей на ці барикади, не оголивши попередні? Як можна буде в випадку агркесії на одному кінці швидко перекинути людей? Я розумію, що хотіли людей чимось зайняти, могли почати будувати другий третій рівень барикад за тією, що вже є на Грушевського, щоб в разі атаки було куди тікати. А то зараз тікають на відкриту вулицю, де активістів відловлюють по одному.
Поки писав Славон висловив ту ж думку *beer*
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 14:56 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

krysmars
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення krysmars » 24 січня 2014, 14:55

nastya2012 писав:я в шоке, это ужас
Звезда в шоке!!!! о это ужасть. Сопли вытери, простудилась она :lol:
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 14:56 користувачем krysmars, всього редагувалось 1 раз.

x-killer
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення x-killer » 24 січня 2014, 14:57

Захватили!!! Впереди, возле львов было так себе, а сзади самый сок. Много говорить не буду - эмоции не передать.

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 24 січня 2014, 15:01

Samson писав:
electron писав: МВС і Прокуратура в нас в області нічого не вирішують.
Очень скоро убедишься в обратном. Очень скоро. Кутузов в свое время оставил Москву врагу...
Считаю, что губернатор поступил очень мудро. Избежал насилия, кровопролития. Я его зауважал.
таки да,Кутузов оставил Москву,а потом её сожгли :( Папиев избежал насилия и кровопролития над собой ;)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”