У Чернівцях на Центральній площі проведуть збори небайдужих
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
Re: У Чернівцях на Центральній площі проведуть збори небайду
Інформаційний рейд вулицями Чернівців проведуть сьогодні
Сьогодні, 23 січня, Євромайдан у Чернівцях проведе інформаційний рейд. Розпочнеться він о 15:00 з Центральної площі.
Окрім цього, як повідомляють організатори у соцмережах, о 17:00 відбудуться збори небайдужих на Центральній площі.
Вид и До
Сьогодні, 23 січня, Євромайдан у Чернівцях проведе інформаційний рейд. Розпочнеться він о 15:00 з Центральної площі.
Окрім цього, як повідомляють організатори у соцмережах, о 17:00 відбудуться збори небайдужих на Центральній площі.
Вид и До
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
Да именно так. Сборы в 3 часа!
Еще добавлю что сегодня по плану - пешая хода на гравитон
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
Так точно !Der Konstantin740iL писав:От центральной площади?ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:Да именно так. Сборы в 3 часа!
Еще добавлю - вчера объявили что такие собрания будут проводить каждый день и хода будет по разным направлениям !
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Вчера проходя мирной колонной, несколько раз слышал возмущенные голоса, от прохожих, у многих безразличие в глазах.
Дремлет народ.
Приятно слышать поддержку автомобилистов, но ведь возможно было остановить авто и присоединиться к мирному ходу.
Дремлет народ.
Приятно слышать поддержку автомобилистов, но ведь возможно было остановить авто и присоединиться к мирному ходу.
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
Да да! мало того многие даже с отвращение смотрели! меня это душит... значит им плевать на то что мы в принципе даже те кто "типа неплохо" зарабатывают живем намного хуже чем в развитых странах, им плевать что людей избивают, убивают, НЕЗАКОННО принимают законы против народа. ..Сулейман писав:Вчера проходя мирной колонной, несколько раз слышал возмущенные голоса, от прохожих, у многих безразличие в глазах.
Дремлет народ.
:( печаль беда!
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Ви ходили і чули "возмущения", а мене на роботі щойно обізвали"клятая националистка", сказали що маг.де я працюю треба спалити разом зі мною, а все чому? бо я вишиваю вишиванку, продаю національні сувеніри (не реклама),це ж наша історія, а як булаву побачили так "возмущению нет предела, рознести ней тут всё надо"
, капЄц продавати прапор України для них ідіотизм, я їм його подарувала,і багатьом іншим дарую, але вони чомусь його так і не взяли :( , а я ж выд чистого серця.
Піти застрахуватися чи що, а то точно спалять мене, хоч родичі компенсацію отримають---чёрный юмор

Піти застрахуватися чи що, а то точно спалять мене, хоч родичі компенсацію отримають---чёрный юмор
Востаннє редагувалось 23 січня 2014, 13:25 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
- Oleggg
- Новачок
- Контактна інформація:
Я буду на площі теж, потрібно всім розказати. Тільки що закінчився мітинг біля обл. ради.
0666118207
http://vk.com/id212712904
http://vk.com/id212712904
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Контактна інформація:
Звони, будем отстаиватьoberig писав:рознести ней тут всё надо
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Контактна інформація:
Это только когда их щимят, они просят помощи и поддержкиSamson писав:Если Калинка забастует тогда будет. Но бабло для них дороже. Спекулянт никогда не был патриотичен. Увы...OlegLOA писав: А как же всеукраинский митинг или забастовка, вроде на 12? У нас не будет?
Сьогодні було дуже мало людей, пару сотень всього. Частина зібралась на площі, частина біля облради. Потім з площі перейшли до облради. Де просили всіх хто може завтра на 9-30 підійти і утворити коридор ганьби, для депутатів які хочуть ухвалювати дюджет області, при цьому ігноруючи події в країні і не висловлюючи жодної думки про загибель людей.
Ходило пару пенсіонерів, один з червоною папочкою, мабуть з партійної роботи ще залишилась, які несли таку пургу, що аж страшно. От перший вбитий він же вірменин
і далі в тому ж дусі. Їх культурно послали.
Міліція наскільки я бачив на площі не знімала. Почав знімати тільки коли колона рушила в бік облради. Саму ходу теж не знімав ішов позаду, але після театралки я його не бачив. На сходах облради знімали інші міліціонери, але теж тільки початок мітингу. Мабуть для оцінки масовості.
Ходило пару пенсіонерів, один з червоною папочкою, мабуть з партійної роботи ще залишилась, які несли таку пургу, що аж страшно. От перший вбитий він же вірменин

Міліція наскільки я бачив на площі не знімала. Почав знімати тільки коли колона рушила в бік облради. Саму ходу теж не знімав ішов позаду, але після театралки я його не бачив. На сходах облради знімали інші міліціонери, але теж тільки початок мітингу. Мабуть для оцінки масовості.

Востаннє редагувалось 23 січня 2014, 13:57 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.