Де в центрі придбати комп'ютерну літературу
Де в центрі придбати комп'ютерну літературу
Хочу придбати деякі книги видавництва o'reilly, де в центрі можна знайти їх, знаю лише магазин на розі з червоноармійською та кафедральною, на Кобилянській магазин закрили.
- Midi-Fighter
- Досвідчений
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 9 разів
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Re: Де в центрі придбати комп'ютерну літературу
Спробуй в "техкнизі" на Кобилянській.slaxor писав:Хочу придбати деякі книги видавництва o'reilly, де в центрі можна знайти їх, знаю лише магазин на розі з червоноармійською та кафедральною, на Кобилянській магазин закрили.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
На площади Филармонии - рядом с полиграфическим офисом и нотариусом - есть частный книжный магазин. В нём можно под заказ найти практически любую лит-ру. Правда я у них ничего не заказывал из-за цен. Помнится, нужен был один справочник по Ассемблеру (дополнение к основной книге), так получалось с доставкой где-то под 200грн - естественно отказался.slaxor писав:Хочу придбати деякі книги видавництва o'reilly, де в центрі можна знайти їх, знаю лише магазин на розі з червоноармійською та кафедральною, на Кобилянській магазин закрили.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Pegasus
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 7 разів
Подивіться на CUL.COM.UA.
Регулярно користуюсь, оперативна доставка, нормальні ціни.
Поки будете вибирати час на пошуки та походи по магазинах, замовлення вже доїде.
Регулярно користуюсь, оперативна доставка, нормальні ціни.
Поки будете вибирати час на пошуки та походи по магазинах, замовлення вже доїде.