МТС и принудительный сервис "Конференц-связь"

Вільне спілкування
zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Re: МТС и принудительный сервис "Конференц-связь"

Повідомлення zepellin » 31 грудня 2013, 12:26

Дельфин писав:
GRAND писав:Декілька місяців тому була тут тема, я ше тоді відключив..
Йооо... і у мене підключена була. :twisted: :twisted:
і я НЕ БАЧИВ таку тему "місяці" назад. Не всі ж все відслідковують на форумі. так що нормальна тема.
А кому не жалко 1грн на шару пожертвувати МТС, так підключіть все що у них є в послугах, що вам грошей жалко?
Ну, мне например, эта услуга нравится и такие деньги (1грн) я готов за нее платить. А начет мтсовских вариантов чтото сделать без предупреждения, так это полюбому напрягает. Вчера связь паршивая была, перезванивать по сто раз приходилось, так у меня минуты кончились, все молчок, треть баланса улетело - вот это разводняк.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

andrey_mix1982
Почётный пользователь
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 100 разів

Повідомлення andrey_mix1982 » 31 грудня 2013, 12:26

Ребята ! Прекращайте уже ! На кону новый год всё таки *ny_jump*

Заройте топор войны и проведите этот праздник хорошо и достойно *santa_tree*
тел.0954770325

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 31 грудня 2013, 15:01

Всі проти, але всі все рівно сидимо на мтс...я сьогодні від ранку проговорив більше 30хв, але мої 30 так і є, вирішив перевірити, позвонив ше раз, все далі так і лишилось, це сподобалось

З наступаючим всіх, щасливо відсвяткувати
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

ALICE
Забанен навсегда
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення ALICE » 31 грудня 2013, 18:46

German писав: Проверить состояние услуги "Конференц-связь" можно путём отправки бесплатного СМС с текстом 3 на номер 2052;
Отправила СМС с текстом 3 на номер 2052. Пришел ответ об некорректности этого запроса: "Your request is ncorrect".
Востаннє редагувалось 31 грудня 2013, 18:48 користувачем ALICE, всього редагувалось 2 разів.

zhenbabiy
Зацікавлений

Повідомлення zhenbabiy » 31 грудня 2013, 19:00

German писав:
yarik2v3 писав:Олег, там топікастеру намікнули що тема вже була, а він в свою чергу явно нахамив. Дуже багато людей коли небачуть і виставляють такеж саме то або вибачаються, або закривають тему. а на рахунок того що ми "оффтопим" то треба було закрити тему щоб там ніхто не писав. ось так і получається. автор нагрубив, йому потерли пости, і він тепер оказався постраждалим.
Ярик, тебя на десерт попросили поофтопить в теме? Или ты решил поддержать троллей, как и обычно? Много тут чего кричали и писали, что "украл идею", "тема уже была" - что украл, когда инфа с ссылкой на оф. сайт МТС, где была - ссылку кто-то показывал? Нет, просто раз это я создал тему, нужно всеми силами сделать всё, чтобы её загадить - как это так, что тему выложил не ты, главный тролль Форума или кто-то из его шестёрок - конечно непорядок и нужно с этим бороться! *hammer*
Герман это ты меня типа троллем назвал? По ходу на тебя праздники плохо влияют, или ты уже выпил и у тебя начался словесный понос. *mail* И разве обязательно должна быть ссылка на оф сайт(без ссылки инфа не считается) ?

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 31 грудня 2013, 20:07

ALICE писав:
German писав: Проверить состояние услуги "Конференц-связь" можно путём отправки бесплатного СМС с текстом 3 на номер 2052;
Отправила СМС с текстом 3 на номер 2052. Пришел ответ об некорректности этого запроса: "Your request is ncorrect".
Там цифра "3" должна быть, если что :)
Пробовал, отсылал - получил ответ что услуга подключена. Потом 2-кой отключил
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 01 січня 2014, 11:35

GRAND писав:.я сьогодні від ранку проговорив більше 30хв, але мої 30 так і є, вирішив перевірити, позвонив ше раз, все далі так і лишилось, це сподобалось
GRAND, Не варто радуватись, адже це була в тебе пiдключена Лохо-акцiя "Безлимитный Новый год", за яку ти вже заплатив 5 грн, детальнiше http://www.mts.com.ua/rus/news.php?news_id=6843

GRAND
Експерт

Re: МТС и принудительный сервис

Повідомлення GRAND » 01 січня 2014, 12:08

w-lom писав:
GRAND писав:.я сьогодні від ранку проговорив більше 30хв, але мої 30 так і є, вирішив перевірити, позвонив ше раз, все далі так і лишилось, це сподобалось
GRAND, Не варто радуватись, адже це була в тебе пiдключена Лохо-акцiя "Безлимитный Новый год", за яку ти вже заплатив 5 грн, детальнiше http://www.mts.com.ua/rus/news.php?news_id=6843
я рахунок поповняв ще у листопаді....при поповненні зняло, типу за підключення самої послуги супер і все....у брата рідного теж був безлім, у нього коли зняло якщо у нього на рахунку завжди не більше 10 грн, у нього 3Д нуль (він через приват 24 завжди кидає по 10 грн)

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 01 січня 2014, 12:23

Автоматично знiмало при поповненнi вiд 9 грн починаючи з 25 листопада.Якщо не зняло кошти - повезло, але послугу пiдключило в любому випадку.

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 11 січня 2014, 23:50

w-lom писав:Автоматично знiмало при поповненнi вiд 9 грн починаючи з 25 листопада.Якщо не зняло кошти - повезло, але послугу пiдключило в любому випадку.
я не думаю що зняло, я пам'ятаю була ж тема на форумі щоб відклчюати, я перед тим ще поповнив(на 80)
в брата тим більше, він уже давно без ПЗЗ і рахунок не поповняє, а тільки по пару гривень докидає
ВСІХ З НОВИМ РОКОМ *smile_santa* *smile_santa* *smile_santa*

Закрито

Повернутись до “Балачки”