Ніколи не запитуйте нічого у модераторів,

Посміхайтесь :grin:
oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Re: Ніколи не запитуйте нічого у модераторів,

Повідомлення oberig » 27 грудня 2013, 13:07

Марволка писав: Явка ВСІХ дівчат форуму обов*язкова!!!
нажаль без мене, повний завал :? .
А їдьмо зі мною на лижах кататися, 1,01, о 8,30 ранку вже стартую на Буці з 2 підйомника (вже 7 років так починаємо перше число нового року, навіть якщо спали 2 години всього), хто там буде теж такий ненормальний звоніть пишіть кричіть
RX1 писав: Якщо це вас заділо, то я готовий замість нього принести вибачення.
давайте краще колядки поспіваєм. :)
дякую *beer* , та я взагалі не вмію ображатися,я зразу б'ю в жбан :lol:... жартую
колядуємо тут http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 33#p161999
Востаннє редагувалось 27 грудня 2013, 13:09 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 27 грудня 2013, 13:27

лижі - це класно, але в мене гості *santa_tree* Запрошую, приходьте! *snegurka* *ny_jump*
Востаннє редагувалось 27 грудня 2013, 13:38 користувачем Марволка, всього редагувалось 1 раз.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 27 грудня 2013, 15:21

Марволка писав:лижі - це класно, але в мене гості *santa_tree* Запрошую, приходьте! *snegurka* *ny_jump*
лижі-мега класно, моїй племінниці в цьому році Миколайчик під подушку приніс її перші власні лижі, малій 2,5 і в неї в генах закладено кататися на лижах ЗображенняЗображення пока по підлозі катає , бо до снігу їхати 165 км.треба.

на рахунок запрошення, Ви пообережніше, а то тут пів форуму може прийти, ніякого шампанського не вистачить :D *santa_tree*

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 27 грудня 2013, 15:26

oberig писав:
Марволка писав:лижі - це класно, але в мене гості *santa_tree* Запрошую, приходьте! *snegurka* *ny_jump*
на рахунок запрошення, Ви пообережніше, а то тут пів форуму може прийти, ніякого шампанського не вистачить :D *santa_tree*

Так со своим придут. ;)
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Марволка
Адміністратор

Повідомлення Марволка » 27 грудня 2013, 15:33

oberig писав:на рахунок запрошення, Ви пообережніше, а то тут пів форуму може прийти, ніякого шампанського не вистачить :D *santa_tree*
Та мене вже один раз так СлавчеГ "налякав", думала - справді, прийдуть - ніде буде дітись, ніякої кави і коньяку не вистачить... Але наші хлопці аморфні, важко збираються... чи я помиляюсь? :)

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 27 грудня 2013, 15:45

Марволка писав:, ніякої кави і коньяку не вистачить... Але наші хлопці аморфні, важко збираються... чи я помиляюсь? :)
яка кава? який коньяк? зразу пропонуй горілку, ще краще хорошу самогонку з салом, зразу позбираються. Їх коньяком, віскі, бренді і т.д. не здивуєш.

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 27 грудня 2013, 16:55

Samson писав: Попался "обериг" *facepalm То меня в игнор http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 80#p154588
то оказывается не в игнор... Ложь - большой грех.
----ти в мене до сих пір в ігнорі ( тут є функція "прочитати окреме повідомлення" навіть якщо в ігнорі), та інші тебе цитують, важко не помітити,тимпаче коли це стосується мене особисто то відповісти я зобовязана, а то тоді тобі легко в одну сторону кидати фрази,.....мужчинка
Samson писав:"обериг", хватит тут плакаться, никто никого не обижал. Неужели так обижает фраза "шить крестиком"? Моя мама тоже шьет крестиком. И не считает это позорным.
----де я плачу ? "шить крестиком" до чого тут це, *facepalm шо небудь, я ж цим навпаки пишаюсь http://forumcv.net/viewtopic.php?f=68&t=20859

а от кыш жЭнщина,ось це з твоєї сторони негарно і не по чоловічому.
Samson писав:Мы - молодое поколение более честные, мы что думаем, то и говорим, пишем, а вы стараетесь что-то приврать, что-то приукрасить.
--------- аж 7 років різниці і вже все я стара :lol: :lol: молодое поколение :D вам ще вчитися і вчитися чесності і достоїнства
Samson писав: И учтите "обериг", вы в виртуале, и от того какой у вас ник (мужской или женский) ничего не зависит. Я что знаю кто за этим ником прячется - мальчик, девочка, дедушка, школьник?
яка різниця хлопець чи дівчина,дідусь чи школяр з усіма треба нормально спілкуватися
Samson писав:Если я в игноре у вас "обериг", то прошу на это сообщение не отвечать.
чому я повинна тебе слухати, Ти до сих пір в ігнорі, повторюю функція "прочитати окреме повідомлення", ясно що ти мені щось написав
Samson писав:Не надо быть ханжой! Не надо путать реал и виртуал.
хто ще плутає :lol:
запрошую тебе до себе на роботу, раз в віртуалі ти такий сміливий приходь розкажеш мені тут в реалі який ти герой (вул.Ентузіастів 2-А ринок Головний,2-й поверх, магазин "Оберіг")на вихідні теж працюю, буду чекати. ;)
Востаннє редагувалось 27 грудня 2013, 16:58 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 27 грудня 2013, 17:04

Самсон я розумію, що ти просто провокуєш людей ,мене в тому числі, бо тобі тоді весело, та на здоров"я, просто хоч інколи включи якусь гідність, бо вже не цікаво.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 27 грудня 2013, 17:06

Обериг, зачем вы комуто чтото объясняете? Женщина - это загадка, и не надо ничего доказывать ;) , а то получается, что уже вас в разборки втягивают.
Ту самсон - обериг, это таки красивая девушка, со своими взглядами на происходящее.
ЗЫ ту обериг- он ведь действительно в шутливой манере это сказал, и, я думаю, абсолютно не намереваясь вас обидеть
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Марволка
Адміністратор

Повідомлення Марволка » 27 грудня 2013, 17:15

Я так зрозуміла, Оберіг просто хоче зустрічі - потім "в жбан" *snezhok2* :D і всьо...всі довольні :D
Востаннє редагувалось 27 грудня 2013, 17:17 користувачем Марволка, всього редагувалось 1 раз.

Закрито

Повернутись до “Гумор”