----ти в мене до сих пір в ігнорі ( тут є функція "прочитати окреме повідомлення" навіть якщо в ігнорі), та інші тебе цитують, важко не помітити,тимпаче коли це стосується мене особисто то відповісти я зобовязана, а то тоді тобі легко в одну сторону кидати фрази,.....мужчинка
Samson писав:"обериг", хватит тут плакаться, никто никого не обижал. Неужели так обижает фраза "шить крестиком"? Моя мама тоже шьет крестиком. И не считает это позорным.
----де я плачу ? "шить крестиком" до чого тут це,

шо небудь, я ж цим навпаки пишаюсь
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=68&t=20859
а от кыш жЭнщина,ось це з твоєї сторони негарно і не по чоловічому.
Samson писав:Мы - молодое поколение более честные, мы что думаем, то и говорим, пишем, а вы стараетесь что-то приврать, что-то приукрасить.
--------- аж 7 років різниці і вже все я стара

молодое поколение :D вам ще вчитися і вчитися чесності і достоїнства
Samson писав: И учтите "обериг", вы в виртуале, и от того какой у вас ник (мужской или женский) ничего не зависит. Я что знаю кто за этим ником прячется - мальчик, девочка, дедушка, школьник?
яка різниця хлопець чи дівчина,дідусь чи школяр з
усіма треба нормально спілкуватися
Samson писав:Если я в игноре у вас "обериг", то прошу на это сообщение не отвечать.
чому я повинна тебе слухати, Ти до сих пір в ігнорі, повторюю функція "прочитати окреме повідомлення", ясно що ти мені щось написав
Samson писав:Не надо быть ханжой! Не надо путать реал и виртуал.
хто ще плутає
запрошую тебе до себе на роботу, раз в віртуалі ти такий сміливий приходь розкажеш мені тут в реалі який ти герой (вул.Ентузіастів 2-А ринок Головний,2-й поверх, магазин "Оберіг")на вихідні теж працюю, буду чекати. ;)