Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайдан

Спілкування майже без обмежень
10gig
Активіст
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Re: Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайд

Повідомлення 10gig » 04 грудня 2013, 01:20

Блин пересмотрел кучу разных видео.
Вывод один напросился......простой народ разводят как лохов, и опозиция и власть, походу у них это новая такая "игра в живые шахматы".
Ни хочу ни в Европу ни в Россию.

bezb5
Зацікавлений

Повідомлення bezb5 » 04 грудня 2013, 01:31

10gig писав:Блин пересмотрел кучу разных видео.
Вывод один напросился......простой народ разводят как лохов, и опозиция и власть, походу у них это новая такая "игра в живые шахматы".
Ни хочу ни в Европу ни в Россию.
Сейчас мы как-рас в таком состоянии. Ни в европе, ни в Россие.
Считай жизнь удалась.
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 01:31 користувачем bezb5, всього редагувалось 1 раз.

Волжанин
Зацікавлений

Повідомлення Волжанин » 04 грудня 2013, 09:38

Я из России, предлагаю нам объединиться, вместе мы сила , а по одному тараканы, которых раздавят англо-саксонским сапогом ... Если мы пойдем вместе то все это будет и ваше :
• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Хром
o Ванадий
o Алюминий
o Вольфрам и молибден
o Медь
o Никель и кобальт
o Олово
o Полиметаллы
o Уран
o Золото
o Серебро
o Платиноиды
o Сурьма
o Ртуть
o Руды редких металлов и элементов
o Горнохимическое сырье
o Нерудное индустриальное сырье
o Нерудные строительные материалы
o Геотермальные ресурсы
Алмазы,берилл, топаз, турмалин, морион изумруд, александрит, фенакит, сапфир, рубин, топаз, берилл, горный хрусталь, аметист, цитрин , благородный опал, хризопраз, бирюза, малахит, яшмы , нефрита, чароита,родонит, малахит, поделочный агат , сердолик, цветной халцедон, мрамор, офиокальцит,зелёный лиственит, серпентинит, поделочный гипс, селенитаи, ангидрит….
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 09:44 користувачем Волжанин, всього редагувалось 2 разів.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 04 грудня 2013, 10:29

і що далі?
-чіткого плану дій, що робити далі людям немає, опозиція сама вже бігає від будівлі до будівлі,незнаючи що робити.
- Яник втік косити глаза до китайців
-Азіров бреше про переговори з ЄС, хоча його навіть ніхто там не чекає
-тітушки вичекають ще з пару днів і буде "жестяк" по повній

в мене одне слово -"звіздєц" і побажання триматися до перемоги.

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 04 грудня 2013, 10:42

сьогодні знову збирають майдан, конкретно проти Папієва і Михайлішина http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... zdaet_sja/

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 952 рази
Подякували: 1638 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 04 грудня 2013, 11:43

Волжанин и что? Я понимаю что России выгодно чтоб мы у вас это все покупали. Но сотрудничество должно быть взаимовыгодным. У нас все "вкусные" производства прихватизированы властью. Налоги платят минимальные, зарплаты копеечные, газ для производства покупают с преференциями, разницу в цене доплачивает народ, а прибыль оседает в офшорах. Очень выгодно неправда-ли? *hammer*
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 11:48 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 грудня 2013, 11:56

sergej1974007 писав:

А як вийшло що серед мирних протестантів і дітей сонця знайшлися люди які вдалися до провокацій,чим на мою думку і визвали зворотню агрессію з боку співробітників беркута?
Сергій, у вас мабуть дійсно провали в памяті? Ви ж самі писали в одній з тем http://forumcv.net/viewtopic.php?p=152846#p152846 і мали бачити це відео...
phpBB [video]

Не все там так однозначно як ви тут стараєтесь показати..... До-речі вчора під ВР були люди в масках, типові тітушки, всі тікали від камер, один правда показав посвідчення внутрішніх військ і сказав, що у них спец операція. Може самі здогадаєтесь яка спецоперація? І може бачили от цей мій коментар:
electron писав: Під яким наф кутом можна дивитись на те що людей витягують з натовпу і методично бьють? Сергій може досить дибільного тролінгу, невже ви настільки безмозка істота, що не можете усвідомити самі елементарні морально етичні норми?
Доповню ви ніколи не чули таких елементарних речей, як лежачого не б'ють, натовп на одного це не по чоловічому, бити людину палицями людину яка лежить на землі не припустимо?
Мені шкода, що я живу в одному місті з моральними виродками, які на цілком серйозно можуть виправдовувати методичне і садистське побиття беззахисних людей. ЯК можна таке взагалі виправдати? Я навіть не кажу про переслідування в дворах і побиття людей, вам не дано цього зрозуміти. Як можна виправдовувати от це?
phpBB [video]

Але сподіваюсь ви ніколи не жили в Чернівцях, а просто заходите на цей форум потролити. Адже якщо ви тут жили і плануєте повертатись, то з часом такі речі будуть і в нас *protiv*
sergej1974007 писав: Там далеко не яйца а настоящие булыжники(оружие революции),цепи по каскам,фаера в лицо,трактор с наездом в толпу.
Вверху мого поста відео подивіться... Трактор то взагалі не трійця, а Корчинський влаштував провокацію, в неті купа його фоток на фоні трактора...
sergej1974007 писав:И там пока ответной реакции как раз и не было.
а не задумувались чому на Майдані били людей які не опирались, а тут ланцюгом по шоломах і всі стоять? Та все тому що команди фас не дуло, а на Майдані була.
sergej1974007 писав: 3 области вокруг Новоднестровска и даже вся Черновицкая область и даже вся Буковина-это далеко не вся Украина.
Ой а це різні території? *facepalm троль сам заплутався в тому що плете :D Тільки не варто зараз відмазуватись, що Чернівецька обл, це тільки Північна Буковина, так як Південна взагалі не в Україні *hammer* Сергій може досить ахінею нести? Раніше хоч якось конструктивно про МС тролили, а тепер *facepalm *hammer*
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 04 грудня 2013, 12:06

Вибачаюсь за офтоп:

інколи складається враження,що electron сам написав конституцію,ККУ , пдд, і всі енциклопедії світу,- має відповіді на всі питання.

Я Вас поважаю, молодець *tanksyou*
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 12:09 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 грудня 2013, 12:09

Волжанин в школі мабуть скурив підручник з географії?
• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
Це в нас є, в недостатній кількості освоєно, але тут більше проблема в заощадженні енергії, а не кількості родовищ носіїв
o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Ванадий
Залізних, марганцевих руд теж в нас достатньо, ванадій також видобувається з залізних руд. Поклади титанових одні з найбільші в світі.

і так можна сказати про майже все, тому не розумію про що пост? Купити те чого не вистачає можемо і так.
Про o Геотермальные ресурсы я взагалі не зрозумів, ви нам з Камчатки трубу з гарячою водою підведете :D
Мабуть просто хотіли показати як багато всього у вас є. Але не тільки у вас є копалини ;)
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 04 грудня 2013, 12:51

Волжанин писав:Я из России, предлагаю нам объединиться, вместе мы сила , а по одному тараканы, которых раздавят англо-саксонским сапогом ... Если мы пойдем вместе то все это будет и ваше :
• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Хром
o Ванадий
o Алюминий
o Вольфрам и молибден
o Медь
o Никель и кобальт
o Олово
o Полиметаллы
o Уран
o Золото
o Серебро
o Платиноиды
o Сурьма
o Ртуть
o Руды редких металлов и элементов
o Горнохимическое сырье
o Нерудное индустриальное сырье
o Нерудные строительные материалы
o Геотермальные ресурсы
Алмазы,берилл, топаз, турмалин, морион изумруд, александрит, фенакит, сапфир, рубин, топаз, берилл, горный хрусталь, аметист, цитрин , благородный опал, хризопраз, бирюза, малахит, яшмы , нефрита, чароита,родонит, малахит, поделочный агат , сердолик, цветной халцедон, мрамор, офиокальцит,зелёный лиственит, серпентинит, поделочный гипс, селенитаи, ангидрит….
Нет уважаемый это ни в коем случае ни ваше! А путина и его приемников. Нам не нужно такое даже за спасибо.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”