кроме трепа об защите киевских страдальцев, там хоть кто-то цифры утраченной "прибыли" для яйценюка и ко. от неподписания договора в микрофон озвучивал?yarik2v3 писав:
кроме сожжения януковича о других 450+ олигархах-диктаторах случайно не забыли?
кроме трепа об защите киевских страдальцев, там хоть кто-то цифры утраченной "прибыли" для яйценюка и ко. от неподписания договора в микрофон озвучивал?yarik2v3 писав:
чесно кажучи при помаранчивих мені краще було, як би вони там не сварились, але було трішки краще, а зараз взагалі ніяк. тим більш казна пуста, ці постійні закиди що казначейство не перараховує гроші тому нема зарплати, так ніхто не хоче сказати що казна зараз великий зіров, от і придумовують нові налоги, щоб закрити дири коштами людей...Jillian писав:Нужна НОВАЯ власть. Абсолютно новая. Все что мы имеем сейчас - пережитки СССР которые пытаются по-максимуму набить карманы и смыться. Нужны люди которые ХОТЯТ развития Украины как страны. Но на данный момент таковых увы нет. А если и есть, то им не дают возможности реализоваться. Я не знаю правильного выхода. Честно не знаю. Знаю лишь одно. Выбирать некого "А", а потом "Б", а потом снова "А" я устал...Phill писав: шановний юліан, зрозуміло що ваші погляди дану ситуацію зовсім протележні із 99% форумчан (1% кацапчик зявився), але поясніть, раз нікого не було коли приймали ці закони, не могли згуртуватись, щож тоді далі робити... чекати до наступних виборів, і мріяти що вони будуть легітивними, а до цього часу дивитись як україна петворюється у білорусь
Добавлю. Для тех кто живет в далеких селах, не ходит в школах и не изучал такую науку как политология. Президент - не монарх и не император. Он не принимает единогласных решений. Президент это всего лишь официальное лицо страны. Фактически все аспекты "за" и "против" договоров рассматривает и решает администрация президента. А это 400 человек. Выходит что "Вася" из задворков знает о договорах страны лучше чем 400 обученных людей...perceptioN писав: кроме трепа об защите киевских страдальцев, там хоть кто-то цифры утраченной "прибыли" для яйценюка и ко. от неподписания договора в микрофон озвучивал?
кроме сожжения януковича о других 450+ олигархах-диктаторах случайно не забыли?
Jillian писав: Президент - не монарх и не император.
вони не об'єднують, а хаос ними створенийPhill писав:щож тут не зрозумілого, звичайно ця трійця не свята (кролик і його команда), але на даний момен лише вони можуть обєднати людей....
не прийде Вася із с. Біла і скаже що він великий реформатор, і всі відразу згрупуються...
толпі потрібен лідер, у будь-якому випадку...
Мдааа Такого я аж ніяк не очікував побачити Остальноє ми додумаємо саміPhill писав:Jillian писав: Президент - не монарх и не император.
хаос якщо ти не замітив розпочали берку, о 4 годині ранку лупити молодь бо їм терміново потрібно ялинку установити вночі... а сьогодні зійшли люди не за опозицію, а проти такого свавілля, проти яника... беркут без команди зачищати не буде, а такий наказ міг надати лише яник.. ні міністр, ні голова міського мвс не міг приняти таке рішенняperceptioN писав:вони не об'єднують, а хаос ними створенийPhill писав:щож тут не зрозумілого, звичайно ця трійця не свята (кролик і його команда), але на даний момен лише вони можуть обєднати людей....
не прийде Вася із с. Біла і скаже що він великий реформатор, і всі відразу згрупуються...
толпі потрібен лідер, у будь-якому випадку...
лідер, навколо якого згрупується якась частина, повинен визначатись шляхом голосування, а не протестами
необов'язково повинен буди один ідол, кінцевий президент вибирається шляхом двох турів
також якщо ви такі свідомі щодо нечесності намірів трійки, то чому б і не зібратися навколо "Васі", якщо він не має мільйонних статків на оффшорах і не катається в піджаках від вороніна?
беркут - це реакція, а ініціатор - трійкаPhill писав: хаос якщо ти не замітив розпочали берку, о 4 годині ранку лупити молодь бо їм терміново потрібно ялинку установити вночі... а сьогодні зійшли люди не за опозицію, а проти такого свавілля, проти яника... беркут без команди зачищати не буде, а такий наказ міг надати лише яник.. ні міністр, ні голова міського мвс не міг приняти таке рішення