Побиті Беркутом поляки на весь світ розказали про звірства
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Побиті Беркутом поляки на весь світ розказали про звірства
За словами потерпілих іноземців, їх били палицями по спині та голові
"Беркут" бив всіх під час розгону Євромайдану в Києві. Про це повідомляє Польське радіо із посиланням на постраждалих громадян Польщі.
- Міліція била усіх, хто тоді був на Майдані. Били навіть тих, хто вже лежав на землі, - сказав один із побитих поляків, директор регіонального відділу польської корпорації Яцек Забродський. - Силовики бігли за мною і кричали, що я - іноземець... Почали мене бити ґумовими палицями по голові та спині.
Як повідомляє ТСН, Забродського госпіталізовано з серйозною травмою голови.
- У мене почала сильно текти кров, усе обличчя було залите кров'ю. Швидка сказала, що треба зашивати рану, бо вона — дуже велика. Але я хочу повідомити про це побиття міліції, - сказав поляк.
Беркут на Євромайдані діяв зі звірячою жорстокістю. Відео
При цьому другим постраждалим є журналіст інтернет-порталу "Eastbook" Томаш Пєхал. За його словами, близько 03.00 припинили працювати мобільні телефони осіб, зібраних на Майдані, а потім раптом з'явилися автомобілі з елементами новорічної ялинки, які намагалися в'їхати в натовп. Люди почали протестувати, і тоді без жодного попередження на них кинулися спеціальні сили міліції. Пєхал також зазначив, що єдиним способом вийти з оточення – було пройти через "стежку здоров'я", на якій стояли "беркутівці" та брутально били людей.
Вид и До
"Беркут" бив всіх під час розгону Євромайдану в Києві. Про це повідомляє Польське радіо із посиланням на постраждалих громадян Польщі.
- Міліція била усіх, хто тоді був на Майдані. Били навіть тих, хто вже лежав на землі, - сказав один із побитих поляків, директор регіонального відділу польської корпорації Яцек Забродський. - Силовики бігли за мною і кричали, що я - іноземець... Почали мене бити ґумовими палицями по голові та спині.
Як повідомляє ТСН, Забродського госпіталізовано з серйозною травмою голови.
- У мене почала сильно текти кров, усе обличчя було залите кров'ю. Швидка сказала, що треба зашивати рану, бо вона — дуже велика. Але я хочу повідомити про це побиття міліції, - сказав поляк.
Беркут на Євромайдані діяв зі звірячою жорстокістю. Відео
При цьому другим постраждалим є журналіст інтернет-порталу "Eastbook" Томаш Пєхал. За його словами, близько 03.00 припинили працювати мобільні телефони осіб, зібраних на Майдані, а потім раптом з'явилися автомобілі з елементами новорічної ялинки, які намагалися в'їхати в натовп. Люди почали протестувати, і тоді без жодного попередження на них кинулися спеціальні сили міліції. Пєхал також зазначив, що єдиним способом вийти з оточення – було пройти через "стежку здоров'я", на якій стояли "беркутівці" та брутально били людей.
Вид и До
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: Побиті Беркутом поляки на весь світ розказали про звірст
Вообще Полякам надо быть осторожнее на таких вот мероприятиях. они должны понимать как к ним относится наш народ. слишком много они нам кровушки попили...
- nykivanvas
- Активіст
- Контактна інформація:
А росіяни менше? І тепер "п'ють"Волжанин писав:Вообще Полякам надо быть осторожнее на таких вот мероприятиях. они должны понимать как к ним относится наш народ. слишком много они нам кровушки попили...
SmartEra - Чохли та аксесуари на Apple iPhone 14 про макс та інші моделі.
Россия исполнила мечту всех заподников, в 1992 году подарила независимость. А вот многие не благодарные. в её сторону плюют.....nykivanvas писав:А росіяни менше? І тепер "п'ють"Волжанин писав:Вообще Полякам надо быть осторожнее на таких вот мероприятиях. они должны понимать как к ним относится наш народ. слишком много они нам кровушки попили...
спочатку відібрала а потім тіпа подарила, це прут а не волга - ти шось попутав
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
Волжанин- ты какой-то *ля политический,всего 6 сообщений а уже бесишь меня. 
На Пруте всегда Русские жили это такая же моя река как и Волга и Обь и Днепр.markus писав:спочатку відібрала а потім тіпа подарила, це прут а не волга - ти шось попутав
Сочувствую...)sasa писав:Волжанин- ты какой-то *ля политический,всего 6 сообщений а уже бесишь меня.