не заряджається батарея - що мені робити?
Модератор: Сулейман
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
не заряджається батарея - що мені робити?
Всім привіт.
В мене старенький ноут Асус А4. Накрилась (мабудь, бо точно не знаю) батарея, то він працював на пряму від зарядного. Якось відніс в майстерню і спитав, чи є там в ньму плата (тощо) ВайФая. Там при мені подивилися і сказали, що немає. Я прийшов додому, вмикаю - а він через 3 сек. вимикається. Тоді я замовив нову батарею. Поставив - те саме, наче хоче ввімкнутися, але через 3 с. вимикається, нічого не загружаючи.
Тепер питання - ЩО ЦЕ МОЖЕ БУТИ? І ЯК З НИМ СПРАВИТИСЬ? (майстерня - крайній випадок, може це щось відійшло від контакту?).
Я всім вдячний, що відізвалися на повідомлення.
В мене старенький ноут Асус А4. Накрилась (мабудь, бо точно не знаю) батарея, то він працював на пряму від зарядного. Якось відніс в майстерню і спитав, чи є там в ньму плата (тощо) ВайФая. Там при мені подивилися і сказали, що немає. Я прийшов додому, вмикаю - а він через 3 сек. вимикається. Тоді я замовив нову батарею. Поставив - те саме, наче хоче ввімкнутися, але через 3 с. вимикається, нічого не загружаючи.
Тепер питання - ЩО ЦЕ МОЖЕ БУТИ? І ЯК З НИМ СПРАВИТИСЬ? (майстерня - крайній випадок, може це щось відійшло від контакту?).
Я всім вдячний, що відізвалися на повідомлення.
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 15:52 користувачем claude2, всього редагувалось 1 раз.
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: не працює ноутбук - що мені робити?
А ви знаходитесь на Стасюка? (біля якось клініки чи медцентру). Вхід збоку будинка, пройти до кінця і піднятися сходами на 2 поверх. А на першому здається продають мобільні.tarik писав:Це ви часом не до мене ходили питати за плату вайфая? :)
Востаннє редагувалось 04 листопада 2013, 17:05 користувачем claude2, всього редагувалось 2 разів.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
нє..я не там :)claude2 писав:А ви знаходитесь на Стасюка? (біля якось клініки чи медцентру). Вхід збоку будинка, пройти до кінця і піднятися сходами на 2 поверх. А на першому здається продають мобільні.tarik писав:Це ви часом не до мене ходили питати за плату вайфая? :)
А може ремонт крайнiй випадок?майстерня - крайній випадок, може це щось відійшло від контакту
Если вы думаете, что сможете — вы сможете, если думаете, что нет — вы правы.
099 03 999 80
Алексей
099 03 999 80
Алексей
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Носив, запустили.Magnum писав: А може ремонт крайнiй випадок?
Нова проблема - не заряджаєься батарея. І від батареї не пашить. З чим це може бути пов'язано. Чи можливо виправити в домашніх умовах?
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 15:55 користувачем claude2, всього редагувалось 2 разів.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: не заряджається батарея - що мені робити?
Тобто незаряджаються обидві батареї - нова і стара ... !?