З 1 жовтня, виїжджаючи за місто, водії повинні вмикати фари.

Обговорення останніх новин в регіоні
Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Re: З 1 жовтня, виїжджаючи за місто, водії повинні вмикати ф

Повідомлення Bodya_Hollywood » 02 жовтня 2013, 13:00

Andliva писав:
Bodya_Hollywood писав: Думаю ругатся сильно не будете :D
Просто посмеемся, фирменного ксенона Н4 не существует в природе, на картинке дешевый кЕтай с наклейкой Бош, только дороже чем оно стоит, учитывая еще температуру 6000К- выброшенные деньги ...
За сколько его тебе впарили, если не секрет?
Если чесно я даже не понял про что ты..) Что означает H4?
Это уже не важно, цена хорошая качество тоже нормальное, свой человек...
(на рынке лучше не найти... это точно!)
350 грн.
Востаннє редагувалось 02 жовтня 2013, 13:02 користувачем Bodya_Hollywood, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 02 жовтня 2013, 13:35

Так на упаковці ж написано Н4.
А це типорозмір лампи (грубо кажучи вид розєму в який вона втикається і форма). Н4 це стандартна лампа з 2 нитками, одна з найрозповсюдженіших, використовують як ближнє-дальнє, або дальнє ПТФ.
Саме через Н4 я і припустив, що фара не замінюється *facepalm і будете всіх сліпити *protiv* Якщо не змінити фару то розсіювач який призначений для формування пучка світла (в народі називають "пташка") від простої лампи буде сліпити зустрічних, в ксенонах має бути лінза і переднє скло (розсіювач) без насічок, просте гладке.
От варто таке спочатку почитати, перед тюнінгом авто http://www.autoexpert.in.ua/ua/3289-ksenonova-fara.html http://avtotrener-vrn.ru/sovet/kak-zhe- ... -fara.html http://www.avtosvet96.ru/articles/kseno ... formation/ і тд тоді не будуть зустрічні моргати ;)
Востаннє редагувалось 02 жовтня 2013, 13:45 користувачем electron, всього редагувалось 3 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 02 жовтня 2013, 13:58

К сожалению, пока у нас нет закона о запрете колхозного ксенона, так все и будут ставить, освещая дорогу птицам.

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 02 жовтня 2013, 14:05

Bodya_Hollywood писав: Если чесно я даже не понял про что ты..) Что означает H4?
Это уже не важно, цена хорошая качество тоже нормальное, свой человек...
(на рынке лучше не найти... это точно!)
350 грн.
Ну хоть по-христиански впарили, не шибко дорого. :)
Про качество никому не говори, это обычный дешевый кЕтай, который тебя очень скоро разочарует, доказывать ничего не буду, сам все попробуешь и придешь в выводу что потратился впустую, на барахло.
Ну и дальний от встречных готовься принимать.., а ответить будет нечем, у тебя дальний теперь будет просто отвратительный, можно даже сказать будет отсутствовать...

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 02 жовтня 2013, 16:50

electron

Я в курсе что нужно менять линзы..) Но всё же спасибо!
Ну хоть по-христиански впарили, не шибко дорого.
Про качество никому не говори, это обычный дешевый кЕтай, который тебя очень скоро разочарует, доказывать ничего не буду, сам все попробуешь и придешь в выводу что потратился впустую, на барахло.
Ну и дальний от встречных готовься принимать.., а ответить будет нечем, у тебя дальний теперь будет просто отвратительный, можно даже сказать будет отсутствовать...
Ну хорошо... Когда зделаю как надо, обязательно покажу тебе..)
Посмотрим что и как! ;)
Вот из-за таких,как ты ,я теперь по трассе очень часто еду с дальним,даже не переключаясь на ближний.
А какая машина? Обычно такой колхоз ксенон ставят в жигуляторы.
Ну тогда нужно начинать с себя..!
Вчера ситуация подъезжаю уже домой,чудило напротив слепит так что обзора никакого улица узкая... Ближе уже видно что еб... остановился и около дома и стоит свет даже не думает переключать! :twisted: Подьехал выхожу из машины диалог - "вырезан цензурой" он мне: - а тебе кто мешал меня слепить... *gun*
Это достаёт!
Сейчас катаю на vw polo classic

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 02 жовтня 2013, 16:56

Bodya_Hollywood писав: Ну хорошо... Когда зделаю как надо, обязательно покажу тебе..)
Посмотрим что и как! ;)
Как надо? Или как говорит продавец колхоза? :D
Ты банально даже не выбрал "как надо" единственный параметр, который в этой кетайщины имеется- температуру свечения. 6000К светится, а не освещает, о чем разговор? :)
Востаннє редагувалось 02 жовтня 2013, 16:59 користувачем Andliva, всього редагувалось 1 раз.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 04 жовтня 2013, 11:14

колхоз не колхоз, головне,щоб воно іншим не заважало. А те,що ми скажемо колхоз ні на що не вплине, є ж люди які собі тунелі в вухах роблять,чи ще якась єрунда, діло смаку ,хоче хтось ту діодну лєнту почепити,та нехай хоч на голову собі намотає, тільки б воно в міру світило.
Гірше коли так ЗображенняЗображення,
а задні красні поворотники на інфініті 35тій, в сумерках , бачили?воно звичайно не так страшно, добре хоч стопи нормально горять.
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2013, 11:22 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 жовтня 2013, 14:12

oberig писав:колхоз не колхоз, головне,щоб воно іншим не заважало. А те,що ми скажемо колхоз ні на що не вплине, є ж люди які собі тунелі в вухах роблять,чи ще якась єрунда, діло смаку ,хоче хтось ту діодну лєнту почепити,та нехай хоч на голову собі намотає, тільки б воно в міру світило.
Гірше коли так ЗображенняЗображення,
а задні красні поворотники на інфініті 35тій, в сумерках , бачили?воно звичайно не так страшно, добре хоч стопи нормально горять.
Тунелі в вухах інших мені не заважають, а от ксенон сліпить зустрічних,чому я писав вище.
А про "тоновані" світлові прилади, то знову читайте 31 розділ ПДР...
31.4.3. Зовнішні світлові прилади:
ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.
Це заборонено, але просто поки за це немає підстав карати.
Я думаю доберуться депукаки і до ксенона в простих фарах і до тонованих стопів чи фар (я бачив і таке *facepalm ), це все виключно питання часу.
Відносно червоних поворотів, а авто часом не американець? В Європі стандартом передбачені оранжеві повороти, а от в США червоні, тому мене не дивують червоні повороти у американців.
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2013, 14:15 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 04 листопада 2013, 21:06

ну як справи? минуло більше місяця...я не за кермом, хто за кермом, хтось попадався? всі вмикають на дорогах?
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 листопада 2013, 21:13

Я вмикаю, поки не забував. Але людей які не вмикають багато. До речі вже пару раз бачив, як менти пасуться між Чернівцями і Боянами, майже біля повороту на Сонячну долину і ловлять там тих хто без фар. І стоїть біля них завжди не менше 3 авто, максимум, що бачив 7 авто. Короче зміни до ПДР дайцям явно сподобались, гроші косять по повній.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”