як вам відео цього співака???
Re: як вам відео цього співака???
Це зараз дурницю і не в тему написали... ну да ладно.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Андрію...це ще якийсь твій сусід з Хоросткова? Часом не родич тих що актори? :D
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
я не просив його прирівнювати до відомих просто сказати чи нормально чи не дуже а ви тут розвели... розумію що моє ріжне міто забите пожаткаим і куди йому до Чернівців, но всеж не треба судити так строгоussser писав:Це зараз дурницю і не в тему написали... ну да ладно.
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
ну так человек сказал, что нет :)gaguss писав: я не просив його прирівнювати до відомих просто сказати чи нормально чи не дуже а ви тут розвели... розумію що моє ріжне міто забите пожаткаим і куди йому до Чернівців, но всеж не треба судити так строго
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
ні він живе в далеко від мене, але якшо треьа можу і запропонувати пісня сусіда(через хату жив від мене) мені подобається, но за думкі інших ручатись не буду.tarik писав:Андрію...це ще якийсь твій сусід з Хоросткова? Часом не родич тих що актори? :D
http://www.ukrainianmusic.net/%D1%81%D1 ... 7prod.html
сайт для тих кому інтересно
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
не все так прикро) є одна людина якій він до вподоби :D (глянув голосування)
Пока человек чувствует боль, он жив. Пока человек чувствует чужую боль, он Человек
http://fs.to/c.HxEU/
http://fs.to/c.HxEU/
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
сказав тай все. я просто заради інтересу це створивNemezida писав:ну так человек сказал, что нет :)
Никогда не унижайтесь.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
прикро адже ця людина яС@шОК писав:не все так прикро) є одна людина якій він до вподоби :D (глянув голосування)
Никогда не унижайтесь.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
то Андрій, а от хто за МОЖЕ бути то вже 2 питання :DС@шОК писав:не все так прикро) є одна людина якій він до вподоби :D (глянув голосування)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
мені теж це інтересно... а то всі несподобалосьGRAND писав:то Андрій, а от хто за МОЖЕ бути то вже 2 питання :D
Никогда не унижайтесь.