інформація про "вікна стиль" Великий Кучерів
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
інформація про "вікна стиль" Великий Кучерів
хто знає щось про цб компанію, або хто там працює.
як там з зарплатою і умавоми праці?
як там з зарплатою і умавоми праці?
Востаннє редагувалось 13 вересня 2013, 21:38 користувачем gaguss, всього редагувалось 1 раз.
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: інформація про "вікна стиль" Великий Кучерів
кем работать там собрался?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
робочим на цехKVadik писав:кем работать там собрался?
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
умови дуже жорстокі, дуже багато штрафів, при влаштуванні обіцяють оф.роботу, але потім виявляється що ні...здоров'я там потрібно сильне, хоча платять непогано, але ще раз піпдкреслюю ЗДОРОВ'Я лишиш там багато...працює родич
Востаннє редагувалось 13 вересня 2013, 22:00 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
тоїсть неварто туди іти, коли здоровя не дужеGRAND писав:умови дуже жорстокі, дуже багато штрафів, при влаштуванні обіцяють оф.роботу, але потім виявляється що ні...здоров'я там потрібно сильне, хоча платять непогано, але ще раз піпдкреслюю ЗДОРОВ'Я лишиш там багато...працює родич
Никогда не унижайтесь.
- GRAND
- Експерт
як я зрозумів ти в самий цех...там робота з склопакетами ,працював ще один знайомий 2 місяці...коротко що знаю...робота змінами ,тиждень працюєш від 8 до 20.00, тиждень з 22.00 до 8...щось не так ,сачкуєш і т.п. ШТРАФ(в деяких штрафи по 600-800 грн), при роботі часто виходить брак, той же склопакет може розбитись...ЗП по моєму 3400gaguss писав:тоїсть неварто туди іти, коли здоровя не дужеGRAND писав:умови дуже жорстокі, дуже багато штрафів, при влаштуванні обіцяють оф.роботу, але потім виявляється що ні...здоров'я там потрібно сильне, хоча платять непогано, але ще раз піпдкреслюю ЗДОРОВ'Я лишиш там багато...працює родич
можна піти вантажником...там від 9 і до 22.00 або ще пізніше, працюють в основному сільські хлопці, ЗП як коли ,буває що 2300 ,буває що 3400, але вантажником цілий день треба вкалувати, на обід тільки година, а решта часу вкалувати...робота не офіційна ,трудову тобі скажуть принести, але якщо конкретно запитати скажуть не офіційна
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
понятно. тоді це відложим, а попробуєм з дельта банком на посаду кредитного консультанта. там офіційно і зарплата 2000+ бонуси за видачіGRAND писав: як я зрозумів ти в самий цех...там робота з склопакетами ,працював ще один знайомий 2 місяці...коротко що знаю...робота змінами ,тиждень працюєш від 8 до 20.00, тиждень з 22.00 до 8...щось не так ,сачкуєш і т.п. ШТРАФ(в деяких штрафи по 600-800 грн), при роботі часто виходить брак, той же склопакет може розбитись...ЗП по моєму 3400
можна піти вантажником...там від 9 і до 22.00 або ще пізніше, працюють в основному сільські хлопці, ЗП як коли ,буває що 2300 ,буває що 3400, але вантажником цілий день треба вкалувати, на обід тільки година, а решта часу вкалувати...робота не офіційна ,трудову тобі скажуть принести, але якщо конкретно запитати скажуть не офіційна
Никогда не унижайтесь.
- GRAND
- Експерт
дивись сам...якщо немає планів крім роботи, там реально графік робота/дім ,то можеш йти...була тема Список недобросовесных работодателей не можу її найти ,там теж писали на рахунок даної роботи
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
якраз діло в тому що хотілося б мати і вільний час, а в дельті 3 дня робиш дві віддих. значно краще, ніж на складіGRAND писав:дивись сам...якщо немає планів крім роботи, там реально графік робота/дім ,то можеш йти...була тема Список недобросовесных работодателей не можу її найти ,там теж писали на рахунок даної роботи
Никогда не унижайтесь.
Хорошо подумали? Плани продаж как будете делать? Родственников и друзей будете просить что-то взять в кредит? А ведь именно консультанты и виживают.gaguss писав: понятно. тоді це відложим, а попробуєм з дельта банком на посаду кредитного консультанта. там офіційно і зарплата 2000+ бонуси за видачі
И не забывайте про ошибки, которая может стоит испорченной кредитной историей для клиента.
Востаннє редагувалось 13 вересня 2013, 22:38 користувачем Nemezida, всього редагувалось 1 раз.