ФОТО
Re: ФОТО
Є ще інтернет-сервіси загрузки картинок з слідуючим копіюванням строки URL і вставки на форум:gtanya08 писав:СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯК МЕНІ ПРИКРІПИТИ ФАЙЛ ДО ПОВІДОМЛЕННЯ (ФОТО) ??
http://ipicture.ru/
http://imageshack.us/
- Герман Геринг
- Новачок
Да просто же :)gtanya08 писав:СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯК МЕНІ ПРИКРІПИТИ ФАЙЛ ДО ПОВІДОМЛЕННЯ (ФОТО) ??
В редактировании есть кнопка img Там вот вставляйте ссылку на фото. А залить своё фото, ещё проще. Это так просто как ладонью по...... тереть :)
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
мінус більше за теми і пости...видно, що акаунт створений для провокацій! у вк створюють подібні, і провокують, але там пишуть жалоби і блокуютьtarik писав:Гранд, чим тобі так картинка не сподобалася?:)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 55 разів
- Контактна інформація:
Підкажіть будь ласка мені стосовно знаку 144 на вашій картинці, яка його назва і де можна про нього прочитати?Герман Геринг писав:Да просто же :)gtanya08 писав:СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯК МЕНІ ПРИКРІПИТИ ФАЙЛ ДО ПОВІДОМЛЕННЯ (ФОТО) ??
В редактировании есть кнопка img Там вот вставляйте ссылку на фото. А залить своё фото, ещё проще. Это так просто как ладонью по...... тереть :)
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
подобаються картинки? мені шось вони сильний негатив навіюютьtarik писав: Підкажіть будь ласка мені стосовно знаку 144 на вашій картинці, яка його назва і де можна про нього прочитати?
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- advanced member
- Поважний користувач