Регулювання розходу бензина в автомобілі
- JustFun
- Зацікавлений
- Подякували: 2 рази
Регулювання розходу бензина в автомобілі
Виникло наступне питання після заміни форсунок в Опель Омега А.
Розхід палива дуже неприємний, чув що після заміни потрібно відрегулювати чи то інжектор, чи то лямбду.
Хто що може допомогти по майстрам, буду радий чути будь-яку інформацію по темі. Дякую!
Розхід палива дуже неприємний, чув що після заміни потрібно відрегулювати чи то інжектор, чи то лямбду.
Хто що може допомогти по майстрам, буду радий чути будь-яку інформацію по темі. Дякую!
0663186766
Re: Регулювання розходу бензина в автомобілі
Бензин паршивый стал, добавляют спирт, и это уже законно. У всех расход по городу больше 10. а те кто не знают, просто не обращают внимание. Инжектор сам регулирует по качеству смеси, если на холостых поработает машина до 5 мин, у некоторых 2-3 мин. Не честные мастера предлагают поменять лямбду. Она не дешевая, потом морозятся, и говорят, что датчики не всегда качественные, и до тех пор можно менять пока не успокоится клиент))))
Олег на старому Проспекті ремонтує і регулює форси на бензинових двигунах 050 234 63 54
згадав ще одного на Дубінській за базаром з ліва 050 973 01 27 Володя
На Гольфі 3 була така мулька як автоматичне регулювання мотора. Якщо при заведенні авто регулярно тримати натисненим газ то це регулювання збивалось (десь після 3-5 раз підряд, або через якісь збої в електриці), там була метода як самому все відновити. Ніяких регулювань, здається просто прогріти мотор, заглушити і через певний час знову завести. Точно не памятаю, Гольфа давно продав і в себе не робив такого. Суть в чому почитайте форуми по Омезі там має бути теж метода відновлення налаштувань. Ну і метода перевірки лямбди. Наскільки памятаю її можна самому протестити.
згадав ще одного на Дубінській за базаром з ліва 050 973 01 27 Володя
На Гольфі 3 була така мулька як автоматичне регулювання мотора. Якщо при заведенні авто регулярно тримати натисненим газ то це регулювання збивалось (десь після 3-5 раз підряд, або через якісь збої в електриці), там була метода як самому все відновити. Ніяких регулювань, здається просто прогріти мотор, заглушити і через певний час знову завести. Точно не памятаю, Гольфа давно продав і в себе не робив такого. Суть в чому почитайте форуми по Омезі там має бути теж метода відновлення налаштувань. Ну і метода перевірки лямбди. Наскільки памятаю її можна самому протестити.
Востаннє редагувалось 19 листопада 2013, 13:20 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Це ще, що за процедура?electron писав: регулює форси на бензинових двигунах
Я не знаю в мене зараз дизель CDI, просто був в нього в боксі пару раз ремонтував стару машину і бачив, що він налагоджував Ланоси, Пріори і їм подібні авто. Підключав комп, робив діагностику, потім якщо є цурис то знімав форси промивав їх, ультразвуком здається, і тд. Я не вдавався в мене був бошівський моноінжектор і він працював тому мені то все було не дуже цікаво. А от знайомим він авто робив всі були задоволені. Скорпа робив і ще в когось авто, але я вже не памятаю кому і яке авто, стараюсь не забивати голову не потрібними речами. Але відгуки були хороші. Одному він просто прочистив впускний колектор і авто поїхало, про всілякі там заміни лямбд, знімання і чистку форс не заікався. В нього достатньо роботи, щоб не розводити на гроші. Але все одно перед ремонтом варто почитати профільні форуми. А то мене недавно хотіли розвести на заміні помпи, я прикинувся що нічого в авто не тямлю :D так мені почали втирати про два дні роботи, знімання ланцюга ГРМ і тд, з відповідною ціною роботи. Я майстра просто пославAndliva писав:Це ще, що за процедура?electron писав: регулює форси на бензинових двигунах
Як майстер на Дубінській я не скажу, він раніше ремонтував все, зараз зайнявся виключно інжекторами. Але раніше моєму знайомому якого круто розводили на ремонті АКП на 4 Гольфі він допоміг. Там чоловік замінив коробку і авто не їхало, він їздив від майстра до майстра викидав гроші. Тільки Володя йому сказав, що того кинули продали коробку з чужими мізками
Просто у форсунок немає ніяких регулювань, все регулюється блоком керування шляхом корегування часу вприска, по даним якраз з лямбди.
Правильно. Але можна ж і корекцію вводити. Авто само коректує це все, але можна і примусово вносити корекцію. В народі називають прошивка. От в Мерса Віто має по 3 вида потужностей двигуна 108-110-112 і 109-111-115 в різних кузовах. Там всюди один і той же двигун просто на заводі один прошили як слабший, а інший як сильніший (є звісно і бензинові двигуни і шести циліндрові дизелі, але в більшості в нас катаються саме прості чотирьох циліндрові моделі). Тому з 108 прошити на 112 можна. В нових там турбіна здається друга, я не вдавався в деталі. А от в 108 інтеркулер турбіна і тд така сама як в 112.
До речі відносно регулювань форсунок, там теж не все так просто. Старі форси регулюються, там шайби підставляють, або навіть спеціальні регулювальні гвинти є. Ну і в тих самих CDI є процедура регулювання
Це все просто різні майстри по різному називають одні і ті самі операції. Один скаже ремонт, інший регулювання.
До речі відносно регулювань форсунок, там теж не все так просто. Старі форси регулюються, там шайби підставляють, або навіть спеціальні регулювальні гвинти є. Ну і в тих самих CDI є процедура регулювання
взято тут http://turboservice.com.ua/ua/poslugi/r ... aturi.htmlПри своєчасному виявленні подібних проблем ремонт форсунок Common Rail займе мінімум часу і буде коштувати порівняно недорого. По суті, подібні процедури не можна назвати ремонтом - мова йде про регулювання форсунок
Це все просто різні майстри по різному називають одні і ті самі операції. Один скаже ремонт, інший регулювання.
Востаннє редагувалось 19 листопада 2013, 15:49 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
У вашого чоловіка достатньо "продвинута" дружина. ;)Dasina писав:У меня муж недавно приобрел измеритель расхода для топлива такого типа, остался покупкой доволен, потому как машины у него 4, три из них рабочие, и постоянно вкидывать деньги на сто, ему просто надоело. Надеюсь вам поможет мой ответ *snegurka*
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Только штучка эта не "измеритель расхода для топлива", а некий инструмент, с помощью которого диагностируется и выявляется поломка в авто, которая приводит к повышению расхода, так будет точнее.