Протікає антифріз з під прокладки ГБЦ (lanos 1.4)

electron
Постійний користувач

Re: Протікає антифріз з під прокладки ГБЦ (lanos 1.4)

Повідомлення electron » 13 грудня 2013, 18:02

sumrack писав:
Andliva писав: Не завжди краще.
Диллер володіє статистикою вдалих або не дуже ремонтів, тому знає специфіку вирішення проблеми, а поки "часний" сервіс методом проб і помилок до цього дійде, можна не одну прокладку покласти...

По проблемі перша ссилка в гуглі http://lanos.com.ua/forum/topic/10305-t ... rov/page-8
я про це читав і говорив з майстром УкрАвто, він сказав ми таким не займаємося, купуйте нову головку і можливо допоможе, тому і шукаю часний сервіс, навіть якщо головка крива то її ж шліфують а на УкрАвто це не роблять.
Там толково все розписано. Саме головне бути біля авто під час ремонту. Я навіть на Мерсовському сервісі завжди стою і дивлюсь що мені роблять і це при тому, що там фігнею не дуже то і маються. Так само на Форумавто теж завжди біля авто.
Наприклад на ланос форумі написано:
Прокладка (А317-1003020), на ней есть отверстия рубашки охлаждения, эти отверстия необходимо увеличить!!! На фото кружками отмечено рубашки охлаждения, а стрелками, где на прокладке отверстия очень малы.После того как вы увеличили диаметр всех рубашек охлаждения. Намазываем прокладку графитной смазкой и выдерживаем 30-40 мин.
3. Затяжку обязательно делаем в ТРИ подхода!!! Болты желательно взять новые. Первый этап 45-50 Н.м. гуляем 15-20 мин. и второй 95-105 Н.м. Третий этап двигатель работает на холостом ходу 40-50 мин. И опять проверяем затяжку95-105 Н.м. Порядок затяжки описывать не буду и всякие мелочи тоже. Регулируем клапана.
Я дуже сумніваюсь, що хтось на Укравто контролював діаметр отворів, мазюкав прокладку графіткою, чекав поки вона стане мякшою, а про закручування двигуна з 20 хвилинною паузою і обкаткою на холостих взагалі мовчу, також не думаю що брали нові болти... До речі мене здивувало, чим думали конструктори, що зробили мотор, який потрібно з перекурами в 20 хв збирати, а потім ганяти на холостих і контролювати *hammer* . Поговоріть з знайомими таксистами їх багато на Ланосах катається, і вбивають їх вони швидко, тому знають що де і як роблять ;)
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 18:04 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 791 раз

Повідомлення zepellin » 14 грудня 2013, 11:05

Mason писав:Возможно покрутило ГБЦ нужно сделать фрезеровку плоскости ну и соответственно новую прокладку!!
Проверить плоскость головки и блока и, возможно, шлифонуть. Плюс качественную прокладку. Полюбэ не очень дешево получится.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

sumrack
Новачок

Повідомлення sumrack » 16 грудня 2013, 11:24

Mason писав:Возможно покрутило ГБЦ нужно сделать фрезеровку плоскости ну и соответственно новую прокладку!!
Я не думаю що ГБЦ могло покрутити, я не перегрівав мотор, обкатку проходив відповідно до інструкції, і наразі тоже не буксирував нічого, фуркопа нема пчепи не тягаю. Я шукаю надійний сервіс де можна виправити це, за допомогою цього метода http://lanos.com.ua/forum/topic/10305-t ... rov/page-8, кажуть що перевірили більше чим на 50-ти авто.

sumrack
Новачок

Повідомлення sumrack » 16 грудня 2013, 11:31

electron ви цілком праві, я постійно перебуваю підчас ТО і ремонтів і коли на УкрАвто міняли прокладку говорили що все буде ок, як виявилося ні. Де знайти нормальний сервіс у Чернівйях, щоб зробити і збутися, притім що ця болячка як лотерея на одних авто цієї моделі є таке на одних нема, і я ць лотерею виграв((

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”