KIMOvod а що за md-серія?
так можна робити перед як плуг,а не як ковш. Я вже писала,батя з дерев'янних досок зробив типу плуг і ззаду чіпляв,робив трикутником,щоб було за що страхувати.electron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону.
Ні не те, плуг (якщо мається на увазі саме трикутник) буде кидати в дві сторони,якщо я вірно зрозумів про що Ви. Якщо доведеться прочистити трішки більшу ширину, в два, три заходи, це буде проблема.oberig писав:так можна робити перед як плуг,а не як ковш. Я вже писала,батя з дерев'янних досок зробив типу плуг і ззаду чіпляв,робив трикутником,щоб було за що страхувати.electron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону.
Якщо ти про нове Віто то в нього зад ведущий.А цей що по місту іздить то може і 4х4 бутиelectron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону. Віто бачив в місті. Правда не знаю як він з переднім приводом і лопатою на не рівній поверхні справляється![]()
Мое мнение что на всякие Вито с его клиренсом цеплять отвал это баловство.bavaria2009 писав:Якщо ти про нове Віто то в нього зад ведущий.А цей що по місту іздить то може і 4х4 бутиelectron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону. Віто бачив в місті. Правда не знаю як він з переднім приводом і лопатою на не рівній поверхні справляється![]()
Оберіг сорі за офтоп.bavaria2009 писав: Якщо ти про нове Віто то в нього зад ведущий.А цей що по місту іздить то може і 4х4 бути