Снежный отвал для авто.Хтось робив? Треба креслення.

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
electron
Постійний користувач

Re: Снежный отвал для авто.Хтось робив? Треба креслення

Повідомлення electron » 27 січня 2014, 18:36

Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону. Віто бачив в місті. Правда не знаю як він з переднім приводом і лопатою на не рівній поверхні справляється :?
KIMOvod а що за md-серія?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 січня 2014, 18:38

На відео досить проста конструкція ... , але явно не вистачає пружин для притискання гребла до низу ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 27 січня 2014, 20:43

electron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону.
так можна робити перед як плуг,а не як ковш. Я вже писала,батя з дерев'янних досок зробив типу плуг і ззаду чіпляв,робив трикутником,щоб було за що страхувати.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 січня 2014, 21:05

oberig писав:
electron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону.
так можна робити перед як плуг,а не як ковш. Я вже писала,батя з дерев'янних досок зробив типу плуг і ззаду чіпляв,робив трикутником,щоб було за що страхувати.
Ні не те, плуг (якщо мається на увазі саме трикутник) буде кидати в дві сторони,якщо я вірно зрозумів про що Ви. Якщо доведеться прочистити трішки більшу ширину, в два, три заходи, це буде проблема.
Там просто потрібно зробити, щоб одна сторона висувалась вперед. Взяти дві квадратні труби, одну товщу, іншу тоншу. Просвердлити отвори один в товстій, і пару в тонкій (хоча б три). Розрахувати таким чином, отвори щоб вони суміщувались при цьому тонка труба буде виходити з товстої. Стопорити простим пальцем (стальним стержнем). Отвори в малій трубі розрахувати так, що при суміщені середнього отвору з отвором в товстій трубі відвал буде стояти прямо. Якщо ж сумістити крайні отвори, то буде відкидати сніг наліво, чи направо.
От фото відвалу який відкидає сніг не вперед, а в сторону
Зображення
Бачите права сторона відвалу (за рухом авто) винесена вперед, тому сніг зсувається з відвалу наліво. Таким чином можна чистити ширшу ділянку в пару заходів, а також немає проблем з тим, що робити коли перед відвалом купа снугу, не треба звертати і зсувати його на узбіччя.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 27 січня 2014, 21:38

electron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону. Віто бачив в місті. Правда не знаю як він з переднім приводом і лопатою на не рівній поверхні справляється :?
Якщо ти про нове Віто то в нього зад ведущий.А цей що по місту іздить то може і 4х4 бути

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 962 рази
Подякували: 1647 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 27 січня 2014, 22:25

bavaria2009 писав:
electron писав:Я бачу один недолік в показаного відвалу. Там немає нахилу, щоб спрямовувати сніг в сторону. Віто бачив в місті. Правда не знаю як він з переднім приводом і лопатою на не рівній поверхні справляється :?
Якщо ти про нове Віто то в нього зад ведущий.А цей що по місту іздить то може і 4х4 бути
Мое мнение что на всякие Вито с его клиренсом цеплять отвал это баловство.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 січня 2014, 12:26

bavaria2009 писав: Якщо ти про нове Віто то в нього зад ведущий.А цей що по місту іздить то може і 4х4 бути
Оберіг сорі за офтоп. :oops: Я бачив старий Віто, там передній привід, а їх повнопривідних не бачив ще. :?

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 28 січня 2014, 21:55

Взагалі, до чого тут Віто? *scratch* В першому пості написано ж - отвал потрібен на Паджеро спорт 07...
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 28 січня 2014, 22:37

Та не в авто справа,а в принципі зборки і роботи отвалу,хоча я на свою пузотерку явно його не вчеплю ніколи :D .

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 29 січня 2014, 00:49

Маратура хорошую идею подкинул. Главное, в местах соединений переходы из хорошей резины сделать, что бы из-за излишней жесткости конструкции не сломать лопату или, что еще хуже, машину.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”