Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайдан
- 10gig
- Активіст
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайд
Блин пересмотрел кучу разных видео.
Вывод один напросился......простой народ разводят как лохов, и опозиция и власть, походу у них это новая такая "игра в живые шахматы".
Ни хочу ни в Европу ни в Россию.
Вывод один напросился......простой народ разводят как лохов, и опозиция и власть, походу у них это новая такая "игра в живые шахматы".
Сейчас мы как-рас в таком состоянии. Ни в европе, ни в Россие.10gig писав:Блин пересмотрел кучу разных видео.
Считай жизнь удалась.
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 01:31 користувачем bezb5, всього редагувалось 1 раз.
Я из России, предлагаю нам объединиться, вместе мы сила , а по одному тараканы, которых раздавят англо-саксонским сапогом ... Если мы пойдем вместе то все это будет и ваше :
• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Хром
o Ванадий
o Алюминий
o Вольфрам и молибден
o Медь
o Никель и кобальт
o Олово
o Полиметаллы
o Уран
o Золото
o Серебро
o Платиноиды
o Сурьма
o Ртуть
o Руды редких металлов и элементов
o Горнохимическое сырье
o Нерудное индустриальное сырье
o Нерудные строительные материалы
o Геотермальные ресурсы
Алмазы,берилл, топаз, турмалин, морион изумруд, александрит, фенакит, сапфир, рубин, топаз, берилл, горный хрусталь, аметист, цитрин , благородный опал, хризопраз, бирюза, малахит, яшмы , нефрита, чароита,родонит, малахит, поделочный агат , сердолик, цветной халцедон, мрамор, офиокальцит,зелёный лиственит, серпентинит, поделочный гипс, селенитаи, ангидрит….
• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Хром
o Ванадий
o Алюминий
o Вольфрам и молибден
o Медь
o Никель и кобальт
o Олово
o Полиметаллы
o Уран
o Золото
o Серебро
o Платиноиды
o Сурьма
o Ртуть
o Горнохимическое сырье
o Геотермальные ресурсы
Алмазы,берилл, топаз, турмалин, морион изумруд, александрит, фенакит, сапфир, рубин, топаз, берилл, горный хрусталь, аметист, цитрин , благородный опал, хризопраз, бирюза, малахит, яшмы , нефрита, чароита,родонит, малахит, поделочный агат , сердолик, цветной халцедон, мрамор, офиокальцит,зелёный лиственит, серпентинит, поделочный гипс, селенитаи, ангидрит….
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 09:44 користувачем Волжанин, всього редагувалось 2 разів.
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
і що далі?
-чіткого плану дій, що робити далі людям немає, опозиція сама вже бігає від будівлі до будівлі,незнаючи що робити.
- Яник втік косити глаза до китайців
-Азіров бреше про переговори з ЄС, хоча його навіть ніхто там не чекає
-тітушки вичекають ще з пару днів і буде "жестяк" по повній
в мене одне слово -"звіздєц" і побажання триматися до перемоги.
-чіткого плану дій, що робити далі людям немає, опозиція сама вже бігає від будівлі до будівлі,незнаючи що робити.
- Яник втік косити глаза до китайців
-Азіров бреше про переговори з ЄС, хоча його навіть ніхто там не чекає
-тітушки вичекають ще з пару днів і буде "жестяк" по повній
в мене одне слово -"звіздєц" і побажання триматися до перемоги.
- oberig
- Модератор
сьогодні знову збирають майдан, конкретно проти Папієва і Михайлішина http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... zdaet_sja/
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 952 рази
- Подякували: 1638 разів
Волжанин и что? Я понимаю что России выгодно чтоб мы у вас это все покупали. Но сотрудничество должно быть взаимовыгодным. У нас все "вкусные" производства прихватизированы властью. Налоги платят минимальные, зарплаты копеечные, газ для производства покупают с преференциями, разницу в цене доплачивает народ, а прибыль оседает в офшорах. Очень выгодно неправда-ли?
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 11:48 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Сергій, у вас мабуть дійсно провали в памяті? Ви ж самі писали в одній з тем http://forumcv.net/viewtopic.php?p=152846#p152846 і мали бачити це відео...sergej1974007 писав:
А як вийшло що серед мирних протестантів і дітей сонця знайшлися люди які вдалися до провокацій,чим на мою думку і визвали зворотню агрессію з боку співробітників беркута?
Не все там так однозначно як ви тут стараєтесь показати..... До-речі вчора під ВР були люди в масках, типові тітушки, всі тікали від камер, один правда показав посвідчення внутрішніх військ і сказав, що у них спец операція. Може самі здогадаєтесь яка спецоперація? І може бачили от цей мій коментар:
Доповню ви ніколи не чули таких елементарних речей, як лежачого не б'ють, натовп на одного це не по чоловічому, бити людину палицями людину яка лежить на землі не припустимо?electron писав: Під яким наф кутом можна дивитись на те що людей витягують з натовпу і методично бьють? Сергій може досить дибільного тролінгу, невже ви настільки безмозка істота, що не можете усвідомити самі елементарні морально етичні норми?
Мені шкода, що я живу в одному місті з моральними виродками, які на цілком серйозно можуть виправдовувати методичне і садистське побиття беззахисних людей. ЯК можна таке взагалі виправдати? Я навіть не кажу про переслідування в дворах і побиття людей, вам не дано цього зрозуміти. Як можна виправдовувати от це?
Але сподіваюсь ви ніколи не жили в Чернівцях, а просто заходите на цей форум потролити. Адже якщо ви тут жили і плануєте повертатись, то з часом такі речі будуть і в нас
Вверху мого поста відео подивіться... Трактор то взагалі не трійця, а Корчинський влаштував провокацію, в неті купа його фоток на фоні трактора...sergej1974007 писав: Там далеко не яйца а настоящие булыжники(оружие революции),цепи по каскам,фаера в лицо,трактор с наездом в толпу.
а не задумувались чому на Майдані били людей які не опирались, а тут ланцюгом по шоломах і всі стоять? Та все тому що команди фас не дуло, а на Майдані була.sergej1974007 писав:И там пока ответной реакции как раз и не было.
Ой а це різні території? троль сам заплутався в тому що плете :D Тільки не варто зараз відмазуватись, що Чернівецька обл, це тільки Північна Буковина, так як Південна взагалі не в Україні Сергій може досить ахінею нести? Раніше хоч якось конструктивно про МС тролили, а теперsergej1974007 писав: 3 области вокруг Новоднестровска и даже вся Черновицкая область и даже вся Буковина-это далеко не вся Украина.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- oberig
- Модератор
Вибачаюсь за офтоп:
інколи складається враження,що electron сам написав конституцію,ККУ , пдд, і всі енциклопедії світу,- має відповіді на всі питання.
Я Вас поважаю, молодець
інколи складається враження,що electron сам написав конституцію,ККУ , пдд, і всі енциклопедії світу,- має відповіді на всі питання.
Я Вас поважаю, молодець
Востаннє редагувалось 04 грудня 2013, 12:09 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
Волжанин в школі мабуть скурив підручник з географії?
і так можна сказати про майже все, тому не розумію про що пост? Купити те чого не вистачає можемо і так.
Про o Геотермальные ресурсы я взагалі не зрозумів, ви нам з Камчатки трубу з гарячою водою підведете :D
Мабуть просто хотіли показати як багато всього у вас є. Але не тільки у вас є копалини ;)
Це в нас є, в недостатній кількості освоєно, але тут більше проблема в заощадженні енергії, а не кількості родовищ носіїв• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
Залізних, марганцевих руд теж в нас достатньо, ванадій також видобувається з залізних руд. Поклади титанових одні з найбільші в світі.o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Ванадий
і так можна сказати про майже все, тому не розумію про що пост? Купити те чого не вистачає можемо і так.
Про o Геотермальные ресурсы я взагалі не зрозумів, ви нам з Камчатки трубу з гарячою водою підведете :D
Мабуть просто хотіли показати як багато всього у вас є. Але не тільки у вас є копалини ;)
Роби добро і кидай його в воду,
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 7 разів
Нет уважаемый это ни в коем случае ни ваше! А путина и его приемников. Нам не нужно такое даже за спасибо.Волжанин писав:Я из России, предлагаю нам объединиться, вместе мы сила , а по одному тараканы, которых раздавят англо-саксонским сапогом ... Если мы пойдем вместе то все это будет и ваше :
• нефть , газ, Уголь
o Горючие сланцы
o Торф
o Железные руды
o Марганец
o Титановые руды
o Хром
o Ванадий
o Алюминий
o Вольфрам и молибден
o Медь
o Никель и кобальт
o Олово
o Полиметаллы
o Уран
o Золото
o Серебро
o Платиноиды
o Сурьма
o Ртуть
o Горнохимическое сырье
o Геотермальные ресурсы