Предлагаю обсудить
"С 01.01.2019 всем повышают оклады! Вот, что значит "ЖИТИ ПО НОВОМУ"! Оклад медработников, после учебного заведения при приёме на работу: санитарки (без образования), медсестры, фельдшера (после 3-4 лет обучения), врача после обучения 6 лет и 2 года интернатуры!
Всем доплата до минималки, минус 20% налогов.
Вот интересно, почему не идут молодые врачи работать в медицину? Так прекрасно ж, молодой парень, отучившись 8 лет (сразу после школы), в свои 25 лет идёт работать врачом. Зарплата в месяц будет 4173 - 20%. ~ 3.400 грн. Самое время строить молодую семью, воспитывать и растить детей, оплачивать ком.услуги, купить авто, съездить на море и т.д.
Вот не понятно, почему врачи уезжают за границу? Тут же, государство доплачивает к окладу почти 20%? "
для затравки вот такой пост из ФБЗарплата 2020 -2021
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Зарплата 2020 -2021
Востаннє редагувалось 28 січня 2021, 11:35 користувачем Master, всього редагувалось 5 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
Re: Зарплата 2020 -2021
Михайло Радуцький
1 ч ·
Для медиків державних та комунальних некомерційних підприємств буде встановлена погодинна мінімальна зарплата!
Тиждень тому МОЗ оприлюднив проєкт постанови Кабміну про встановлення спеціальних надбавок за престижність праці у розмірі до 300-500% для працівників відомчих медзакладів, бюджетних організацій та установ. Мета – забезпечити за рахунок премій мінімальний рівень щомісячних зарплат, визначених на наступний рік Президентом.
За цей час отримав сотні питань: за яким механізмом ви гарантуєте підвищення зарплат медикам КНП?
Сьогодні МОЗ опублікував проєкт постанови Уряду «Про встановлення гарантій оплати праці медичних та фармацевтичних працівників».
Для державних та комунальних медзакладів, які законтрактовані з НСЗУ, зарплати не можуть бути нижчими наступного рівня:
20 тис грн на місяць для лікарів та професіоналів з вищою немедичною освітою
13,5 тис грн на місяць для посад фахівців з базовою вищою медичною освітою та неповною вищою медичною освітою
120,37 грн на годину для лікарів та професіоналів з вищою немедичною освітою, що допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоров’я
81,25 грн на годину для фахівців із базовою вищою медичною освітою та неповною вищою медичною освітою.
Отже, навіть якщо медик працює не на повну ставку – оплата праці у перерахунку на відпрацьований час не може бути нижчою за рівень, визначений Президентом.
Щодо джерел фінансування, то НСЗУ запевняє, що підняття тарифів ПМГ вистачить для збільшення зарплат. Заклади, які навіть за нових тарифів не зможуть дотягнути оплату праці до мінімального рівня, будуть працювати та визначати причину. Іноді проблема не в сумі, яку отримає заклад, а в ефективності її використання.
1 ч ·
Для медиків державних та комунальних некомерційних підприємств буде встановлена погодинна мінімальна зарплата!
Тиждень тому МОЗ оприлюднив проєкт постанови Кабміну про встановлення спеціальних надбавок за престижність праці у розмірі до 300-500% для працівників відомчих медзакладів, бюджетних організацій та установ. Мета – забезпечити за рахунок премій мінімальний рівень щомісячних зарплат, визначених на наступний рік Президентом.
За цей час отримав сотні питань: за яким механізмом ви гарантуєте підвищення зарплат медикам КНП?
Сьогодні МОЗ опублікував проєкт постанови Уряду «Про встановлення гарантій оплати праці медичних та фармацевтичних працівників».
Для державних та комунальних медзакладів, які законтрактовані з НСЗУ, зарплати не можуть бути нижчими наступного рівня:
20 тис грн на місяць для лікарів та професіоналів з вищою немедичною освітою
13,5 тис грн на місяць для посад фахівців з базовою вищою медичною освітою та неповною вищою медичною освітою
120,37 грн на годину для лікарів та професіоналів з вищою немедичною освітою, що допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоров’я
81,25 грн на годину для фахівців із базовою вищою медичною освітою та неповною вищою медичною освітою.
Отже, навіть якщо медик працює не на повну ставку – оплата праці у перерахунку на відпрацьований час не може бути нижчою за рівень, визначений Президентом.
Щодо джерел фінансування, то НСЗУ запевняє, що підняття тарифів ПМГ вистачить для збільшення зарплат. Заклади, які навіть за нових тарифів не зможуть дотягнути оплату праці до мінімального рівня, будуть працювати та визначати причину. Іноді проблема не в сумі, яку отримає заклад, а в ефективності її використання.
- Master
- Легенда Форуму
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
Да ...
Есть такое.
И все терпят и мочат.
Главный получает 100 000, а врачи 8000
И молчат.
Так и живем....
Но до этого он мог не морочится с премиями а просто поставить себе любимому такой оклад.
И все.