Какую службу такси используете ?

Вільне спілкування
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Re: Какую службу такси используете ?

Повідомлення Master » 16 жовтня 2019, 14:11

akinak писав:
16 жовтня 2019, 14:05
kreativ писав:
16 жовтня 2019, 11:21
у меня есть вопрос, чисто интересно - это получилась выгодна сделка или нет? я ж на самом деле в ценах такси на дальние расстояния не ориентируюсь
Глянул ради интереса от себя до Борисполя и обратно. Примерно так же по километрам (140 против 150 у тебя), но по пробкам киевским. 1100 грн уклон по дефолту.
а почему не должна быть нормальная ?
вроде как 1000 грн он взял максимум за пол дня , то есть если еще раз так то за день 2000 , берем 50% и имеем 1000 в день - как бы очень даже нормально для среднестатистического таксиста.

ну и съездить на 150 км в Вижницу это гораздо лучше чем тут на 100 км по городу убивать машину на ямах и брусчатке.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

medik
Зацікавлений
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення medik » 16 жовтня 2019, 14:40

akinak писав:
kreativ писав:
16 жовтня 2019, 11:21
у меня есть вопрос, чисто интересно - это получилась выгодна сделка или нет? я ж на самом деле в ценах такси на дальние расстояния не ориентируюсь
Глянул ради интереса от себя до Борисполя и обратно. Примерно так же по километрам (140 против 150 у тебя), но по пробкам киевским. 1100 грн уклон по дефолту.
На мою думку, в Києві оборот більше, конкуренція більше. Ціни нижче - закон ринку. Я звісно не знаю як в Києві, але в чернівцях на замовлення можна чекати годину, а можна і півтора. І пробіги денні в Києві будуть рази в два більше, вертаючись до того самого обороту. Але шо я розумію, я ж просто тупуватий таксист.
Вот ви особисто хотіли б працювати 10-12 годин в день менше ніж за 12тис в місяць, в сфері обслуговування?
Це вічна суперечка аля "чо так дорого то".
Більше аргументів не маю.
Ну і ціни не я формую.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 16 жовтня 2019, 14:47

Еще сравните дороги у нас в Черновцах и в Киеве. Да, там пробки, но это только лишний расход горючего. А тут - усиленный износ машины, в любой момент может закончиться неожиданным "попадосом" на недешевый ремонт...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 16 жовтня 2019, 14:48

ну в свое время Ч по количеству такси на душу населения был наверное первым в Украине.
как то приехав в Тернополь в 2005-м я был удивлен тем, что там на порядок меньше такси (визуально) чем было у нас.
у нас в то время чуть не каждая вторая машина была с шашками.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 16 жовтня 2019, 14:53

medik писав:
16 жовтня 2019, 14:40
akinak писав:

На мою думку, в Києві оборот більше, конкуренція більше. Ціни нижче - закон ринку. Я звісно не знаю як в Києві, але в чернівцях на замовлення можна чекати годину, а можна і півтора. І пробіги денні в Києві будуть рази в два більше, вертаючись до того самого обороту. Але шо я розумію, я ж просто тупуватий таксист.
Вот ви особисто хотіли б працювати 10-12 годин в день менше ніж за 12тис в місяць, в сфері обслуговування?
Це вічна суперечка аля "чо так дорого то".
Більше аргументів не маю.
Ну і ціни не я формую.
Я не говорю, что дорого, просто глянул цену и написал, т. к. разговор зашел. Такси достаточно конкурентная среда у нас, в отличии от маршруток например, так что здесь цена рыночная и формируется только рынком. Если станет дорого, то люди перестанут ездить.
Хотя иногда бывает забавно. Например мне самолет Киев-Черновцы билет стоил 800 грн на мау, брал как-то заранее, а такси вышло 700. Но это в принципе везде так. Как-то кум летел Мюнхен-Киев-Черновцы. Билет был около 270 евро. Живет от в Нюрнберге, автобус сломался и пришлось брать такси. Такси Нюрнберг-Мюнхен вышло 300 евро.

medik
Зацікавлений

Повідомлення medik » 16 жовтня 2019, 14:57

akinak писав:
16 жовтня 2019, 14:53
Я не говорю, что дорого, просто глянул цену и написал, т. к. разговор зашел. Такси достаточно конкурентная среда у нас, в отличии от маршруток например, так что здесь цена рыночная и формируется только рынком. Если станет дорого, то люди перестанут ездить.
Хотя иногда бывает забавно. Например мне самолет Киев-Черновцы билет стоил 800 грн на мау, брал как-то заранее, а такси вышло 700. Но это в принципе везде так. Как-то кум летел Мюнхен-Киев-Черновцы. Билет был около 270 евро. Живет от в Нюрнберге, автобус сломался и пришлось брать такси. Такси Нюрнберг-Мюнхен вышло 300 евро.
Погоджуюсь, буває кумедно, але і формування ціни у авіаперевезеннях набагато складніша тема)
Востаннє редагувалось 16 жовтня 2019, 15:42 користувачем medik, всього редагувалось 1 раз.

medik
Зацікавлений

Повідомлення medik » 16 жовтня 2019, 15:41

KVadik писав:
16 жовтня 2019, 13:59
medik писав:
16 жовтня 2019, 10:47
НЕєвропейська лиш оплата праці водія. Пальне, авто, запчастини - все імпортне і оцінюється у валюті....
У нас гривна за последние пару лет самая стабильная в мире.
И таких друшпаков, как у нас в такси в Европе нет.
В Вильнюсе, например, (был в сентябре) 2/3 такси это таджики на относительно новых приусах.
Но самое главное, почему в Черновцах таки дороже, чем в том же Киеве?
А ви порівняйте ціни на авто кредит/лізинг у європі і в Україні. Логана в кредит якщо брати на 5 років 20% річних. В європі не більше 5%. За 5 років відсотків ще на майже одне авто капає. Тому у нас нема парків таксі з новими авто, тупо не вигідно. Це можуть собі дозволити лиш великі компанії у містах мільйонниках.

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 16 жовтня 2019, 16:53

medik писав:
16 жовтня 2019, 15:41
KVadik писав:
16 жовтня 2019, 13:59

У нас гривна за последние пару лет самая стабильная в мире.
И таких друшпаков, как у нас в такси в Европе нет.
В Вильнюсе, например, (был в сентябре) 2/3 такси это таджики на относительно новых приусах.
Но самое главное, почему в Черновцах таки дороже, чем в том же Киеве?
А ви порівняйте ціни на авто кредит/лізинг у європі і в Україні. Логана в кредит якщо брати на 5 років 20% річних. В європі не більше 5%. За 5 років відсотків ще на майже одне авто капає. Тому у нас нема парків таксі з новими авто, тупо не вигідно. Це можуть собі дозволити лиш великі компанії у містах мільйонниках.
А в Киеве кредиты дешевле? :-P
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 16 жовтня 2019, 17:04

akinak писав:
16 жовтня 2019, 14:53
Ну я вчера взял билеты на попутешествовать (посмотреть столицы Венгрии и Польши) Львов-Будапешт-Варшава-Киев (3 перелета,3 человека + 1 чемодан) за всё заплатил 5.5к грн., автобусом выходит дороже.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

medik
Зацікавлений

Повідомлення medik » 16 жовтня 2019, 17:15

KVadik писав:
16 жовтня 2019, 16:53
medik писав:
16 жовтня 2019, 15:41

А в Киеве кредиты дешевле? :-P
"Це можуть собі дозволити лиш великі компанії у містах мільйонниках"
Оборот в Києві набагато більше на одиницю часу, як наслідок менший строк кредитування. Менший строк - менше відсоток. На лізинг до року є пропозиції під 0%. Авто у парку таксі працюють цілодобово, лиш водій міняється. В такому випадку, пробіг авто за добу може бути 300-400км, значить окупність авто, порівняно з чернівецьким варіантом таксі мінімум в 2 рази швидша (а якщо порівнювати з водієм на своєму авто, то в 4рази). Я не експерт, але вивчав варіанти з покупкою нового авто під таксі. В масштабах одного авто для себе це робота на кредит та їжу. І це ще треба, шоб одобрили кредит).

Відповісти

Повернутись до “Балачки”