УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...

Вільне спілкування
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Re: УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...

Повідомлення kreativ » 18 лютого 2024, 19:31

Vov4ik писав:
18 лютого 2024, 18:42
Мав забрати ,,три рубля,, наложки на укрпошті. Під час очікування, декілька людей вийшли на пенсію. :-D Це просто знущання. Коли вже дійшла черга, виявляється, переказу вони не бачать у себе у базі. Поки я дзвонив до дружини....запитатися, що за хирня, чого я тут стою....сталося чудо, вони побачили переказ. (Якщо б я просто розвернувся, рахуй, п*їбав годину+). Коли дійшло діло до забрати кошти, нагадую, нещасних три рубля, у мене запросили таку кількість даних, не впевнений, що мама все то знає про мене. :-D За час, проведений у черзі, наслухався незліченну кількість хамства у сторону клієнтів. Якась жінка прийшла забрати лист, котрий прислали із Путили. Лист не знайшли. Вона сказала, що мав би бути, бо вона десь там подивилася, що він вже доставлений. Як та працівниця почала кричати....типу, де ви могли то побачити? У нас ніде ті дані не висвітлюються і т.д. ....але через декілька хвилин....і знову чудо....лист знайшовся.

Інша прийшла забрати кілька пєцалских пакунків....15...20 хвилин їх шукали у коробках, перериваючи це все....

Короче....одні чудеса там. І справа не у лампочках...там висіла вивіска, що ламп нема і коли будуть - не знаємо. Відділення біля жд.
это которое возле танка? потому как там возле заправки с другой стороны вроде уже еще какое то маленькое отделение. я на "грузовом" отделении возле танка забирал порой прям габаритные посылки, что на отделение поближе ко мне не хотели доставлять. и да, видел такую хрень, но я с ними качели развел однажды, что рады были уже быстрее мне все отдать чтоб ушел и не рассказывал дальше, как им стоит работать и вообще жить эту жизнь)))

а есть вот мое изначальное 58019 - все сплошь няшечки и пускай некоторым няшечкам там 50+, но вот быстро/вежливо/по делу. прям за 10 лет только позитивные отзывы по ним у меня.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 18 лютого 2024, 19:35

меня устраивало отделение на Кобылянской , но его закрыли .
работать некому.
печаль
зато НП открылась в трех шагах , очень удобно.
Востаннє редагувалось 18 лютого 2024, 19:36 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 лютого 2024, 19:35

Master писав:
18 лютого 2024, 18:50
если будут такие же условия и оплата как в НП , то и персонал найдут.
на данный момент условия хуже, зп ниже и перспектива в близком рассмотрении так себе.

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 лютого 2024, 19:37

Master писав:
18 лютого 2024, 19:35
меня устраивало отделение на Кобылянской , но его закрыли .
работать некому.
печаль
кстати, был удивлен. там дико противные 2 женщины глубоко бальзаковского возраста по очереди оооооченеееееень мееееедлееенннооо работали, но народ всегда был за счет локации. а тут раз и нет отделения.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 18 лютого 2024, 19:41

kreativ писав:
18 лютого 2024, 19:37
кстати, был удивлен. там дико противные 2 женщины глубоко бальзаковского возраста по очереди оооооченеееееень мееееедлееенннооо работали, но народ всегда был за счет локации. а тут раз и нет отделения.
ну зато рядом , и время в очереди компенсировалось временем до другого отделения , и не факт что там быстрее было бы .
обычно более 10 минут я там не терял .
если сразу видел что будет больше , просто уходил и приходил в другой раз.
терпеть не могу очереди.
так же и в других местах .

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 19 лютого 2024, 06:30

Дід Панас писав:
18 лютого 2024, 14:38
Вже забув що таке ходити на почту. В штатах все доставляється чи під двері чи в поштову скриньку, включно з айфонами, телевізором чи холодильником. Якщо б мені потрібно було їздити на почту за посилками, то тільки б цілими днями цим і займався замість працювати. Щодня приходить десь 2—3 посилки, а буває 5—6. В магазині ходим тільки за продуктами хоча продукти теж деколи замовляю з доставкою або коли щось ну дуже срочно потрібно і не хочеться чекати день два на доставку
Ну по цілому ряду причин це у нас поки що не можливо. Тому так. Для того, що можно доставити у скриньку у нас є поштамти. Для іншого або відділення, або кур'єр. Але з кур'єром є недолік, треба бути вдома.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 19 лютого 2024, 06:53

blonker писав:
18 лютого 2024, 11:41
Якщо на НП скинути обмін лампочок і комуналку, пенсіонери її "положать" за пару днів :-D
Комуналку давно не бачив щоб хтось на пошті платив. Лампочки на Поштовій видавали у окремому віконці (там чи то завідуюча, чи щось таке, то віконце ніколи не обслуговує загальну чергу). Більше всього часу зараз у них займає пошук посилок. Оформлення відправлень теж дуже довго в порівнянні з НП.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 19 лютого 2024, 08:06

KVadik писав:
19 лютого 2024, 06:53
Комуналку давно не бачив щоб хтось на пошті платив. Лампочки на Поштовій видавали у окремому віконці (там чи то завідуюча, чи щось таке, то віконце ніколи не обслуговує загальну чергу). Більше всього часу зараз у них займає пошук посилок. Оформлення відправлень теж дуже довго в порівнянні з НП.
буквально на днях передо мной платили за комуналку.
есть еще такое...

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 19 лютого 2024, 08:32

KVadik писав:
19 лютого 2024, 06:53
В тій історії, котру я описував вверху, була і оплата комуналок. Не розказував про це, бо все проходило тихо і спокійно, НООО довго. :-D

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 198 разів

Повідомлення Infra3Byk » 19 лютого 2024, 11:08

відділення 9 на Руській теж закрилось - немає кому працювати.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”