потрібен кредит
Re: потрібен кредит
Так он платит за учебу и пары не посещает?
Хм, Гаггус да ты вообще с головой не дружишь. Наверное универ не для тебя. Ищи рабочую специальность и зарабатывай на хлеб насущный тяжелом трудом!
Хм, Гаггус да ты вообще с головой не дружишь. Наверное универ не для тебя. Ищи рабочую специальность и зарабатывай на хлеб насущный тяжелом трудом!
Востаннє редагувалось 29 серпня 2013, 22:47 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
не буду перечити раніше були такі приколи. Но дещо з цього і перебільшення. но цього року все змінилось можна сказати я став іншим і багато хто з тих хто мене знав і знає, кажуть що я змінився і в добру сторону. бо цього року вони бачили як я ходив на пари а коли не міг піти на пари через підробітки то бачили як я приходив в общагу я кий я був. но чесно коли я перестав бухати і займатися всякими дурницями ті друзі що були відвернулись я став не з їхньої компанії і я сам не хотів уже такої компанії. зараз навіть встидно що раніше був таким дол..ом.coverr писав:блін декілька місяців поспіль читаю теми Андрія і одного не в"їхаю....
я теж вчусь на фіз.фаці і про тебе не раз ходили приколи про то шо ти носив повний рюкзак "трави" на пари, ще на відео зняли(у когось є,можливол й у тебе)
неговорю про те як ти з одногрупником спали пяні в говно перед корпусом універа.
а як ти задротствував в общазі?на парах місяцями небуло.
а тут бах грошей нема, на роботу неможу ходити бо пари і тд.
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
я счас так и делаю. поскольку етот год не учусь, взял академку и иду трудится.а пари что пропускал я отрабативал как мог и все здавал.miryn1987 писав:Так он платит за учебу и пары не посещает?
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
а щось не бачу цього щоб його тут просили, і в мене його немає і я його навіть не бачив.coverr писав:народ требує того відео як ти діставав пакет трави з рукзака і предлагав)))
Никогда не унижайтесь.
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
да,да...я тут для таких случаев даже специальную тему создал...http://forumcv.net/viewtopic.php?f=75&t=14363coverr писав:народ требує того відео як ти діставав пакет трави з рукзака і предлагав)))
значить найду.я приблизно знаю у кого є.такщо після 1 вересня чекайте.
но блін ржака як пацики розказували як ти і одногрупник бивший Костя пяні спите біля корпусу, а йде викладачка тай "ойой хлопці вам погано?"
хотіла швидку викликати)))
но блін ржака як пацики розказували як ти і одногрупник бивший Костя пяні спите біля корпусу, а йде викладачка тай "ойой хлопці вам погано?"
хотіла швидку викликати)))
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
а такое было?Тока честно...По молодости всяко бывает,вот только надо признавать свои ошибки,а ещё лучше на ошибках других учиться...ЧТО НАС НЕ УБИВАЕТ,ТО ДЕЛАЕТ НАС СИЛЬНЕЕgaguss писав:а щось не бачу цього щоб його тут просили, і в мене його немає і я його навіть не бачив.coverr писав:народ требує того відео як ти діставав пакет трави з рукзака і предлагав)))
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
було таке, що показував, але про те що лежав біля корпусу цього не було. і ніяка викладачка не бідходила і не викликали швидку.SLAVON писав:а такое было?Тока честно...По молодости всяко бывает,вот только надо признавать свои ошибки,а ещё лучше на ошибках других учиться...ЧТО НАС НЕ УБИВАЕТ,ТО ДЕЛАЕТ НАС СИЛЬНЕЕ
висновки я зробив. і не малі.
Никогда не унижайтесь.