потрібен кредит

Вільне спілкування
miryn1987
Досвідчений

Re: потрібен кредит

Повідомлення miryn1987 » 29 серпня 2013, 22:46

Так он платит за учебу и пары не посещает?
Хм, Гаггус да ты вообще с головой не дружишь. Наверное универ не для тебя. Ищи рабочую специальность и зарабатывай на хлеб насущный тяжелом трудом!
Востаннє редагувалось 29 серпня 2013, 22:47 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 29 серпня 2013, 22:47

coverr писав:блін декілька місяців поспіль читаю теми Андрія і одного не в"їхаю....
я теж вчусь на фіз.фаці і про тебе не раз ходили приколи про то шо ти носив повний рюкзак "трави" на пари, ще на відео зняли(у когось є,можливол й у тебе)
неговорю про те як ти з одногрупником спали пяні в говно перед корпусом універа.
а як ти задротствував в общазі?на парах місяцями небуло.
а тут бах грошей нема, на роботу неможу ходити бо пари і тд.
не буду перечити раніше були такі приколи. Но дещо з цього і перебільшення. но цього року все змінилось можна сказати я став іншим і багато хто з тих хто мене знав і знає, кажуть що я змінився і в добру сторону. бо цього року вони бачили як я ходив на пари а коли не міг піти на пари через підробітки то бачили як я приходив в общагу я кий я був. но чесно коли я перестав бухати і займатися всякими дурницями ті друзі що були відвернулись я став не з їхньої компанії і я сам не хотів уже такої компанії. зараз навіть встидно що раніше був таким дол..ом.
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 29 серпня 2013, 22:49

miryn1987 писав:Так он платит за учебу и пары не посещает?
Хм, Гаггус да ты вообще с головой не дружишь. Наверное универ не для тебя. Ищи рабочую специальность и зарабатывай на хлеб насущный тяжелом трудом!
я счас так и делаю. поскольку етот год не учусь, взял академку и иду трудится.а пари что пропускал я отрабативал как мог и все здавал.
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 29 серпня 2013, 23:12

Да мля,вот это веселуха *scratch* ...а про мишулык чуйки это правда :?:

coverr
Активіст

Повідомлення coverr » 29 серпня 2013, 23:13

народ требує того відео як ти діставав пакет трави з рукзака і предлагав)))

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 29 серпня 2013, 23:18

coverr писав:народ требує того відео як ти діставав пакет трави з рукзака і предлагав)))
а щось не бачу цього щоб його тут просили, і в мене його немає і я його навіть не бачив.
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 29 серпня 2013, 23:18

coverr писав:народ требує того відео як ти діставав пакет трави з рукзака і предлагав)))
да,да...я тут для таких случаев даже специальную тему создал...http://forumcv.net/viewtopic.php?f=75&t=14363

coverr
Активіст

Повідомлення coverr » 29 серпня 2013, 23:22

значить найду.я приблизно знаю у кого є.такщо після 1 вересня чекайте.
но блін ржака як пацики розказували як ти і одногрупник бивший Костя пяні спите біля корпусу, а йде викладачка тай "ойой хлопці вам погано?"
хотіла швидку викликати)))

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 29 серпня 2013, 23:22

gaguss писав:
а щось не бачу цього щоб його тут просили, і в мене його немає і я його навіть не бачив.
а такое было?Тока честно...По молодости всяко бывает,вот только надо признавать свои ошибки,а ещё лучше на ошибках других учиться...ЧТО НАС НЕ УБИВАЕТ,ТО ДЕЛАЕТ НАС СИЛЬНЕЕ

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 29 серпня 2013, 23:28

SLAVON писав:а такое было?Тока честно...По молодости всяко бывает,вот только надо признавать свои ошибки,а ещё лучше на ошибках других учиться...ЧТО НАС НЕ УБИВАЕТ,ТО ДЕЛАЕТ НАС СИЛЬНЕЕ
було таке, що показував, але про те що лежав біля корпусу цього не було. і ніяка викладачка не бідходила і не викликали швидку.
висновки я зробив. і не малі.
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

Закрито

Повернутись до “Балачки”