Сьогодні у Івано-Франківську водій наїхав на групу людей!!!!

Обговорення подій які трапились в Україні
GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Сьогодні у Івано-Франківську водій наїхав на групу людей!!!!

Повідомлення GRAND » 01 січня 2013, 13:53

Сьогодні у Івано-Франківську близько 4 години ранку невідомий водій неподалік новорічної ялинки, наїхав на групу людей, які знаходились на вулиці і святкували Новий Рік. Внаслідок цього 8 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Наймолодша потерпіла 15-річна дівчина. Усі молоді люди для надання медичної допомоги доставлені у лікувальні заклади м. Івано-Франківська. Водій з місця події скрився. На разі його розшукують правоохоронці.
ссилка на відео у вк ...(слабонервним не дивитись)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 555 разів
Подякували: 390 разів

Re: Сьогодні у Івано-Франківську водій наїхав на групу людей

Повідомлення 13ый воин » 01 січня 2013, 14:06

Теперь под суд пойдет по делу с 8мью жертвами, думаю мало не покажется, счастье что не убил никого. Хотя - надо было отдать его на растерзание толпе чтобы он до суда не дожил. Было бы уроком остальным!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 січня 2013, 14:12

13ый воин писав:Теперь под суд пойдет по делу с 8мью жертвами, думаю мало не покажется, счастье что не убил никого. Хотя - надо было отдать его на растерзание толпе чтобы он до суда не дожил. Было бы уроком остальным!
я думаю багато хто його хотів би *hammer*

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 01 січня 2013, 14:39

Бухе бидло :shock:
Таких треба вішати привселюдно і демонстраційно. Тоді буде наукою. Його по-любому знайдуть і дадуть по зав'язку як не міліція, то родичі.

desperadoscv
Постійний користувач
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення desperadoscv » 01 січня 2013, 15:45

Ну не знаю, у нас на совке двежение перекрыли , Как в Франыке возле елки такого не сделали не пойму
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
Зображення

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 01 січня 2013, 15:51

desperadoscv писав:Ну не знаю, у нас на совке двежение перекрыли , Как в Франыке возле елки такого не сделали не пойму
Так вроде как я понял дундук обиделся что его не пропустили и таким способом отомстил *hammer*

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 01 січня 2013, 17:13

Міліція затримала винуватця ДТП в Івано-Франківську, в результаті якого постраждали вісім людей, які святкували Новий рік у центрі міста, повідомляє Сегодня. "Ним виявився 20-річний житель обласного центру, який після скоєння дорожньо-транспортної пригоди біля новорічної ялинки в центрі міста зник", - повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України. Нагадаємо, 1 січня близько 4 години ранку в центрі Івано-Франківська, неподалік від новорічної ялинки, автомобіль "ВАЗ-2109" наїхав на групу людей, які святкували Новий рік. "У результаті за медичною допомогою звернулися 8 чоловік, двоє з них госпіталізовані й перебувають на лікуванні", - уточнили в міліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочате кримінальне провадження. Водієві загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/544614-militsi ... linki.html

desperadoscv
Постійний користувач
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення desperadoscv » 01 січня 2013, 18:53

Сулейман писав:
desperadoscv писав:Ну не знаю, у нас на совке двежение перекрыли , Как в Франыке возле елки такого не сделали не пойму
Так вроде как я понял дундук обиделся что его не пропустили и таким способом отомстил *hammer*
Ну я думаю номера запомнили , в таких местах как площади и оживленные переулки или улици, всегда стоят камеры наблюдения, мы не исключение, качество сьемки у них высокое , и видео думаю запечатлило и номер машины и водителя. Сегодня дожна быть новость как его задержали
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
Зображення

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 січня 2013, 19:01

а американці взагалі жорстоко...
Чоловік розстріляв людей, які вирішили подивитися на феєрверк
В американському місті Сакраменто (штат Каліфорнія) озброєний чоловік влаштував бійню на вулиці, де зібралися десятки тисяч людей, аби подивитися новорічний салют, повідомляє УНІАН.

Зловмисник холоднокровно випустив близько десяти куль в одну з жертв, яка лежала на землі.

Одному з поліцейських каліфорнійської столиці вдалося затримати стрілка. Але до того моменту смертельні поранення одержали дві людини, а ще трьох було доставлено до лікарні з вогнепальними пораненнями.

Подивитися на феєрверк в Сакраменто зібралися близько 40 тисяч людей. Неподалік від місця проведення піротехнічного шоу розташовувався бар, з якого в розпал веселощів і вийшов зловмисник. Перед цим він з кимсь посварився в закладі.

Нагадаємо, 14 грудня в результаті стрілянини, відкритої в початковій школі в американському місті Ньютаун (штат Коннектикут), загинули 20 дітей у віці від 5 до 10 років.
Джерело

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”