Тебе сАлфетку нужно на самом деле.
пс. Я не все эти ваши новомодные мэмчики понимаю—— поэтому коммент прошел мимо цели((
Re: Новая Транспортная Стратегия от Омеляна.Тебе сАлфетку нужно на самом деле.
Re: Новая Транспортная Стратегия от Омеляна.А еще я предлагаю((
Re: Новая Транспортная Стратегия от Омеляна.Я порахував цей пункт нереальним з огляду на те що Тесла не виробляє ні аккумуляторні батареі, ні сонячні панелі.Вячко писав: ↑23 червня 2018, 13:45Впевнений що цей пункт всі порахували нереальним.строительство в Украине Tesla Gigafactory по производству аккумуляторных батарей и солнечных панелей.
Хто скаже - які фактори можуть сприяти цьому, на що спирається цей пункт?? Чому так зачастили представники Тесла в Україну, "обнюхуючи" можливості для проектів?
ну да...sergej1974007 писав: ↑23 червня 2018, 18:28Я порахував цей пункт нереальним з огляду на те що Тесла не виробляє ні аккумуляторні батареі, ні сонячні панелі.
Re: Новая Транспортная Стратегия от Омеляна.Писав би вже правильно——"Великі Проекти Омеляна"))
так как ты думаешь зачем маск поперся удешивлять полеты в космос, чтобы батарейки утилизировать...sergej1974007 писав: ↑23 червня 2018, 20:42Писав би вже правильно——"Великі Проекти Омеляна"))
пс.Гігафакторі недобудована—— це по суті Панасонік, який залучив Маска щоб отримати дотаціі штату.
Одним з проектів, який мав робитися на Гігафакторі був батарейка Паверволл——те що за задумкою мало зменшити залежність людства від неекологічних видів палива. А виявилося пшиком—— немає ні Паверволл 1( яку декларують як застарілу—— хоча ніде не має результатів іі використання), ні Паверволл 2—— на яку знов збирають передзакази.
Та сама ситуація з "сонячною черепицею"
Та сама ситуація з однією з моделей Тесли.
Тепер ще один момент—— що таке аккумулятор Тесли?——— це декілька тисяч пальчикових батарейок від того самого Панасонік.Толково утилізовувати пальчикові батарейки людство ще не дуже вміє( ефективно)—— а як відомо одна батарейка забруднює декілька( якщо не десяток) кубометрів землі і вбиває одного іжачка(((——— тому я б не дуже тішився би можливим відкриттям такоі фабрики на Украіні(((
Re: Новая Транспортная Стратегия от Омеляна.С момента декларирования "удешевления " полетов в космос от Маска—— они пока только дорожают.shutzpavel450 писав: ↑23 червня 2018, 21:04
так как ты думаешь зачем маск поперся удешивлять полеты в космос, чтобы батарейки утилизировать...
а украиной он заинтересовался потому что тут большие залежи лития для его електрических аккумуляторов...