Бо за всі мої роки за кермом ні одно штрафу не маю, ні за що. Стараюся не паркуватися як мудак. Звісно бувають якісь порушення, але ніколи не заїзжаю в поперек троуару, не піджимаю нікого, на клумби не заїзжаю....завжди довго шукаю підходяще місце, і не впадло навіть пройтися метрів 300-400 до місця призначення.
Але зараз мене вже конкретно бомбить.
![Удивлён :-o](./images/smilies/kolobok_surprised.gif)
В той самий день знайомий получив 560 грн штрафу, за парковку на тротуарі на Проспекті. Але тут є нюанс, там тротуари широкі, а на троуарі ще і кармар є на 3-4 паркомісця, бо там територія під магазином...а він в тому магазині працює, після роботи приходить, а там чек на лобовому....
![Удивлён :-o](./images/smilies/kolobok_surprised.gif)
Сьогодні, знову понеділок, знову отримав штраф, і знову приблизно в той самий час і в тому ж самому районі. Але цей раз припаркувався на обочині, на Стасюка, Якщо їхати від Черемошу в бік Формаркету, перед ним є ряд критих магазинчиків, навроти Рути, Від переходу було метрів 20-30, на бардюрі жовтої лінії нема, Приходжу, Штраф 360грн. За зупинку під знаком "Зупинка заборонена."
![swear *swear*](./images/smilies/swear.gif)
І в першому і в другому випадку це було біля платної парковки. В мене таке враження що це якось може бути повязано, Типу за то шо не паркуєшся на платній, на тобі штраф....
Це пост більше як крик душі, Але якщо хтось в останні тижні теж попадав на Інспекцію з паркування, або просто має що прокоментувати... буду радий послухати..