платежка за газ - доначисление за сентябрь

Спілкування майже без обмежень
OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

платежка за газ - доначисление за сентябрь

Повідомлення OlegLOA » 12 жовтня 2019, 21:33

В той что только появилась у них на сайте -
"Перерахунки у вересні" сумма
+ ниже основного счета "коригування у вересні" и доначисленный обьем как я понимаю...
за что, почему - ничего не написано
У всех такое? Или только у тех у кого сравнительно недавно (год - два...) счетчик появился?
Газовщики вообще с катушек сьехали...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: платежка за газ - доначисление за сентябрь

Повідомлення Master » 12 жовтня 2019, 21:37

OlegLOA писав:
12 жовтня 2019, 21:33
В той что только появилась у них на сайте -
"Перерахунки у вересні" сумма
+ ниже основного счета "коригування у вересні" и доначисленный обьем как я понимаю...
за что, почему - ничего не написано
У всех такое? Или только у тех у кого сравнительно недавно (год - два...) счетчик появился?
Газовщики вообще с катушек сьехали...
Там можно заказать звонок.
Они перезвонят и все объяснят.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 жовтня 2019, 21:50

какой то бредовый счет .
я подал показания на 94 куба (за сентябрь) в счете они написали 88 + 6 доначислили , вышло мои 94 .
бред.
но как бы все правильно в итоге.

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 12 жовтня 2019, 21:53

Master писав:
12 жовтня 2019, 21:37
Я написал им через кабинет в 104
Ждал неделю (и это не первый раз так! Оперативность зашкаливает...)
Получил ответ мол берите все квитанции (оригиналы!), а может и все счета (которые последнее время приходят, а раньше то приходили то нет), и идите... ножками... в ...горгаз
Зачем тогда вообще этот сайт, если там кроме того что передать показания ничего толком не работает...
Вам необхідно звернутись до газової компанії із заявою та квитанціями, оформленими належним чином із зазначенням фактичних і попередніх показань лічильника.
Після звіряння платежів, скласти акт звіряння та підписати його.
Звертаємо Вашу увагу на те, що акт звіряння взаєморозрахунків складається за наявності оригіналів квитанцій у Вашій присутності. При виконанні звіряння платежів Ви одночасно отримуєте пояснення щодо помилок, яких Ви припустились та порад щодо їх усунення або вибачень, у разі виявлення помилок з боку працівників газової компанії.
И ни слова про то что это за перерасчеты такие.
Зато я должен потратить свое время, и в рабочее время пойти к ним и высидеть в очереди, чтоб получить разьяснения... предварительно пойти в банк напечатать все квитанции... не маразм ли? А те счета что не пришли - я должен был оперативно скачать с кабинета и сохранить у себя. Хотя толку то... Они ж у себя все равно могут изменить что хотят и когда хотят... и сказать что это я сам себе такое придумал...
А в результате если выяснится что я не верблюд - они извинятся передо мной... вот счастье то какое...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 жовтня 2019, 21:55

OlegLOA писав:
12 жовтня 2019, 21:53
Master писав:
12 жовтня 2019, 21:37
Я написал им через кабинет в 104
Ждал неделю (и это не первый раз так! Оперативность зашкаливает...)
Получил ответ мол берите все квитанции (оригиналы!), а может и все счета (которые последнее время приходят, а раньше то приходили то нет), и идите... ножками... в ...горгаз
Зачем тогда вообще этот сайт, если там кроме того что передать показания ничего толком не работает...
Вам необхідно звернутись до газової компанії із заявою та квитанціями, оформленими належним чином із зазначенням фактичних і попередніх показань лічильника.
Після звіряння платежів, скласти акт звіряння та підписати його.
Звертаємо Вашу увагу на те, що акт звіряння взаєморозрахунків складається за наявності оригіналів квитанцій у Вашій присутності. При виконанні звіряння платежів Ви одночасно отримуєте пояснення щодо помилок, яких Ви припустились та порад щодо їх усунення або вибачень, у разі виявлення помилок з боку працівників газової компанії.
И ни слова про то что это за перерасчеты такие.
Зато я должен потратить свое время, и в рабочее время пойти к ним и высидеть в очереди, чтоб получить разьяснения... предварительно пойти в банк напечатать все квитанции... не маразм ли? А те счета что не пришли - я должен был оперативно скачать с кабинета и сохранить у себя. Хотя толку то... Они ж у себя все равно могут изменить что хотят и когда хотят... и сказать что это я сам себе такое придумал...
А в результате если выяснится что я не верблюд - они извинятся передо мной... вот счастье то какое...
а я говорил писать???
я сказал закажи звонок!

перезванивают быстро и все отвечают по телефону!

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 12 жовтня 2019, 21:57

Master писав:
12 жовтня 2019, 21:50
какой то бредовый счет .
я подал показания на 94 куба (за сентябрь) в счете они написали 88 + 6 доначислили , вышло мои 94 .
бред.
но как бы все правильно в итоге.
у меня доначислили кубов больше чем потребление за год.
Т.е. это явно какая-то ошибка...

Колянич
Зацікавлений
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Колянич » 12 жовтня 2019, 22:24

"Перерахунки у вересні"
"коригування у вересні" и доначисленный обьем
Це виставили "борги" за травень 2015 р. - січень 2016 р. тим, хто не мав на той час лічильників.
Тоді діяли норми споживання, які потім через суди визнали заниженими і недійсними.

І типу
► Показати
Знаю точно, дзвонив.

Історія питання детально викладена тут: https://ldn.org.ua/consultations/borhy- ... ty-chy-ni/
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2019, 22:41 користувачем Колянич, всього редагувалось 1 раз.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 жовтня 2019, 22:35

У меня точно не боргы.
Просто бред.
Просто 94 разбили на 88 и 6

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 12 жовтня 2019, 23:38

Колянич писав:
12 жовтня 2019, 22:24

Це виставили "борги" за травень 2015 р. - січень 2016 р. тим, хто не мав на той час лічильників.
Тоді діяли норми споживання, які потім через суди визнали заниженими і недійсними.

І типу
► Показати
Історія питання детально викладена тут: https://ldn.org.ua/consultations/borhy- ... ty-chy-ni/
По посиланню дещо дивна стаття. Начебто юристи.
Але з одного боку пишуть що 1) НКРЕ заборонила робити такі донарахування 2) "газ" може стягнути цю заборгованість лише через суд, а позивний строк 3 роки, тобто вже вийшов
А з другого боку пишуть що легше сплатити ніж судитись...
Залежить в кого яка сума... в мене хоч відносно невелика, але все одно подарувати ці гроші знахабнілим шантажистам ніякого бажання не маю...

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 13 жовтня 2019, 00:19

OlegLOA писав:
12 жовтня 2019, 23:38
Колянич писав:
12 жовтня 2019, 22:24

І типу
► Показати
По посиланню дещо дивна стаття. Начебто юристи.
Але з одного боку пишуть що 1) НКРЕ заборонила робити такі донарахування 2) "газ" може стягнути цю заборгованість лише через суд, а позивний строк 3 роки, тобто вже вийшов
А з другого боку пишуть що легше сплатити ніж судитись...
Залежить в кого яка сума... в мене хоч відносно невелика, але все одно подарувати ці гроші знахабнілим шантажистам ніякого бажання не маю...
Тебе и не надо судиться. Пусть газовщики сами через суд взыскивают. А ты их там обосцышь.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”