Рыбалка 2015
-
- Новачок
Re: рибалка
був у четвер на рибалці в с. Тарашани, від обіду зловив три карасика. І взагалі того дня практично ні в кого не клювало...
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
По чем та сейчас, никак не попаду тудаgolovanov88 писав:був у четвер на рибалці в с. Тарашани, від обіду зловив три карасика. І взагалі того дня практично ні в кого не клювало...
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Був в Польщі,то там в озерах риби повно,але щоб її ловити потрібен документ,який коштує 200зл.,і дієвін 1рік,так що в нас трохи проще,але й там ловлять в тихаря наші.kuzzya писав:По чем та сейчас, никак не попаду тудаgolovanov88 писав:був у четвер на рибалці в с. Тарашани, від обіду зловив три карасика. І взагалі того дня практично ні в кого не клювало...
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Говорят что на чёрновке сейчас хорошое озеро. Завтра думаю съездить глянуть.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
А як правильно причепити поплавок до жилки,а то я ще в шкільні роки ловив рибу і резинку з верху і в низу поплавка натягував і через неї протягував жилку,так і тримався той полавок за допомогою резинок,але то не так правильно,що ще там має кріпитись,якийсь ніпиль чи що?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Anatolich
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 4 рази
саморезами ...это самое правильное зацепление поплавка .....Dj-Rembrand писав:А як правильно причепити поплавок до жилки,а то я ще в шкільні роки ловив рибу і резинку з верху і в низу поплавка натягував і через неї протягував жилку,так і тримався той полавок за допомогою резинок,але то не так правильно,що ще там має кріпитись,якийсь ніпиль чи що?
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Смотря какой.Dj-Rembrand писав:А як правильно причепити поплавок до жилки,а то я ще в шкільні роки ловив рибу і резинку з верху і в низу поплавка натягував і через неї протягував жилку,так і тримався той полавок за допомогою резинок,але то не так правильно,що ще там має кріпитись,якийсь ніпиль чи що?
Я так креплю
-
- Новачок
70 грн за весь деньkuzzya писав:По чем та сейчас, никак не попаду тудаgolovanov88 писав:був у четвер на рибалці в с. Тарашани, від обіду зловив три карасика. І взагалі того дня практично ні в кого не клювало...