А как же поднять репутацию?
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
А как же поднять репутацию?
Все кроме Кости с нулевой репой. Плюс в репутацию от нулевого пользователя - не поднимает ее. Так как же ее поднять? Только от Кости получается, только он может плюсануть кого то первым и дальше дело техники уже.
Или я че то не так понял?
Или я че то не так понял?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Re: А как же поднять репутацию?
спасибо, проверимGRAND писав:писав Неро по моєму....має бути 50 повідомлень :)
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
да, так і є...появилось 50 смс, і вплив на репу 1, і змінилося з новачка на Заинтересованый....P.S. Адмінам до уваги, там пише не новачок, а новИчок (раніше було новачок, якщо не помиляюсь...)
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 23:34 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- GRAND
- Експерт
чому??? не згіден з вами...ось є тема, Рожать по-буковински за таку тему я думаю, що можна +1 в репутацію....Infra3Byk писав:Чим би дитя не тішилось...
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 198 разів
Та вже запарили зі своєю "репутацією". Ці циферки нічого не значать, якщо людина зробила щось гідне то за це й будуть поважати, а не за кількість плюсиків чи лайків.GRAND писав:чому??? не згіден з вами...ось є тема, Рожать по-буковински за таку тему я думаю, що можна +1 в репутацію....Infra3Byk писав:Чим би дитя не тішилось...
- GRAND
- Експерт
Infra3Byk, а як то будуть знати чи зробив чи ні? а так є репа...я раніше часто заглядував туда, як хотів купити шось....от особисто ви, в кого би купили: якшо в репутації самі мінуса і пишуть шо кидало, чи там де + і пише шо надійний продавець...
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 198 разів
Зразу видно для чого вам форум)GRAND писав:Infra3Byk, а як то будуть знати чи зробив чи ні? а так є репа...я раніше часто заглядував туда, як хотів купити шось....от особисто ви, в кого би купили: якшо в репутації самі мінуса і пишуть шо кидало, чи там де + і пише шо надійний продавець...
- GRAND
- Експерт
мені форум потрібен для купи - продай...просто для балачків ,для допомоги(коли шось потрібне, або по рекомендувати), і просто для настрою....для того він і форум, щоб тут були розмови, балачки...в мене було багато смс, і було 11 чи 12 репутації...але для мене вона не принципова, якшо хтось просив вернути, то я ше не просив, і не збираюсь...Infra3Byk писав:Зразу видно для чого вам форум)GRAND писав:Infra3Byk, а як то будуть знати чи зробив чи ні? а так є репа...я раніше часто заглядував туда, як хотів купити шось....от особисто ви, в кого би купили: якшо в репутації самі мінуса і пишуть шо кидало, чи там де + і пише шо надійний продавець...