де зробити загран паспорт?
де зробити загран паспорт?
підскажіть де можна зробити заг-паспорт? скільки коштує, які доки треба? чи обовязковий воєннік? за який час зроблять?
буду вдячний за підказку!
0989723079
Re: де зробити загран паспорт?
Чернівці, вул. Кармелюка, 9, +380 (372) 52-57-19 Позвоните и все узнаете.
зверніться до koka73 він тут розповідав як робив і як щей не платив за не потрібні речі!!!AUDI писав:підскажіть де можна зробити заг-паспорт? скільки коштує, які доки треба? чи обовязковий воєннік? за який час зроблять?
Пока человек чувствует боль, он жив. Пока человек чувствует чужую боль, он Человек
http://fs.to/c.HxEU/
http://fs.to/c.HxEU/
реально паспорт стоит дешевле чем они за него просят.просто включают в стоимость еще консультации(которых никто не дает и страховку,которую вы можите и не получить и которая вам можит быть и не нужна вовсе).Так,что проплачивайте только стоимость паспорта в кассе.Стоимость указана в прескуранте возле двери.
а як бути з воєнніком? мене запрошують кілька років у воїнкомат, а в мене `якось часу не було піти`))
0989723079
Мене теж - жопа тобі))))AUDI писав:а як бути з воєнніком? мене запрошують кілька років у воїнкомат, а в мене `якось часу не було піти`))
відмінили вже призив але останній у 2013 році ,ось тільки треба знати весняний останній чи протягом 2013 року а тоді робити!
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
"Згідно з новою військовою доктриною і стратегією національної безпеки, Україна переводить Збройні сили на контрактну основу. Останній призов заплановано на кінець наступного року (2013), повідомив перший заступник начальника генерального штабу Збройних сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко" (с)Чел век писав: відмінили вже призив але останній у 2013 році ,ось тільки треба знати весняний останній чи протягом 2013 року а тоді робити!
Бог там, де всім добре.....
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
Знайцома робила недавно заплатила - 430 грн. Це не терміновий.
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП