Зайшовши туди побачив молодого хлопця та дівчину за стійкою прийому апаратури. Я сказав, що хочу здати в ремонт ноутбук. Хлопець сказав:"Добре". І я передав ноут йому. Глянувши на нього хлопець пішов в інше приміщення без ноута (думаю до майстра) та вийшовши звідти сказав мені наступне: "В Вашому ноутбуці немає жорсткого диску, а без диску ми на ремонт не беремо".
![В шоке :shock:](./images/smilies/kolobok_eek.gif)
![штаа?! *wtf*](./images/smilies/wtf.gif)
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
Чесно я навіть не знав, що ще їм казати, тому попросив, щоб до мене вийшов сам майстер і я йому поясню, що саме треба ремонтувати. Мені відповіли, що майстра покликати вони не можуть. Тоді я попросив покликати їх керівництво, але виявилось що і це "неможна і якщо я хочу то можу написати заяву". Яку ще заяву і кому треба було її писати, я до сих пір не можу збагнути :) . І тут в розмову втрутилася дівчина зі словами:"Навіщо Вам керівництво, поспілкуйтеся з нами". Я відповів, що залюбки б поговорив, якщо мені пояснять навіщо їм для ремонту мій вінт, якщо з ним все в порядку. І знов "професійна" відповідь:"Ну якщо Ви приносите в ремонт мобілку, Ви ж на приносите її без екрану". Хотілося відповісти, що за цією логікою, мобілки без сім-карти клієнта вони теж не повинні приймати, бо може там щось коротить і телефон ламаеться. ;) Але я зрозумів, що продовжувати щось пояснювати немає сенсу бо з розмови і так зрозуміло - ця дівчина немає поняття, не те що про південний міст чи відеочіп, але й не знае як виглядає звичайна планка пам'яті. Тому я розвернувся та пішов.
Ось такий з'явився у нас "професійний" ремонт. І як що я нічого не можу сказати про кваліфікацію та якість роботи майстрів, але судячи з рівня тих хто сидить на прийомі, чи відмові брати ноут без харда, це викликає великий сумнів. І одне я знаю точно - цього вже я і не дізнаюсь, бо і сам і всім своїм знайомим я ніколи не пораджу іти в такий "професійний" сервіс. Хочеться навіть написати "проФФесійний", бо мені це нагадало про одного президента "проФФесора". Так що подумайте чи варто щось нести їм на ремонт.
І на останок, як що хтось захоче порадити якісний ремонт за розумні ціни, то пишіть будь-ласка в ПП. Я не хочу, щоб хтось думав, що це реклама одних і спроба "зливу" інших. Це просто реальний випадок який демонструє в які абсурдні ситуації можна попасти
![hi *hi*](./images/smilies/hi.gif)