Почему нет новостей о перекрытии дороги
- Асман
- Забанен до 31 грудня 2099, 02:00
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 22 рази
Почему нет новостей о перекрытии дороги
Вчера вечером наглухо перекрыли дорогу международного значения с Румынии на Черновцы. Причем перекрыли в нескольких местах и очень много людей было. Черновицкие власти не смогли ничем помочь сотням людей, которые стали заложниками этой ситуации. Людям пришлось часами с маленькими, грудными детьми тоять на дороге. Что за власть у нас? Кто знает, напишите. Очень интересно.
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Re: Почему нет новостей о перекрытии дороги
меня этот дебилизм бесит, идите пикетируйте блокируйте чиновников в кабинетах что бы там жили и домой не ходили, зачем создавать неудобство простым людям
Ну а ви шановний що не знаєте що за власть у нас,чи ви з Румунії їхали на калинку затаритись?Я теж не міг добратись до Новоселиці коли привезли наших солдат мертвими і нічого страшного,ви також могли вийти з машини і прояснити людям ситуацію,розходіться по домівкам і ваші чоловіки нехай йдуть воювати і не заважайте мені бо я маю білий білет і закосив від армії і мене не призивають й тому мені начхати на остальні проблеми або "моя хата скраю". Остальних може така позиція теж бісить .Людям пришлось часами с маленькими, грудными детьми тоять на дороге. Что за власть у нас? Кто знает, напишите. Очень интересно.
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Под юбку и ждать когда в ваш дом завалят рашисты?sesh_t писав:прояснити людям ситуацію,розходіться по домівкам і ваші чоловіки нехай йдуть воювати і не заважайте мені бо я маю білий білет і закосив від армії і мене не призивають й тому мені начхати на остальні проблеми або "моя хата скраю".
Не знаю хто куда ховається,прийде Асман та й розповість ,хто хотів то й вже там...