В знайомого є Apple iMac MB417. З неробочою відеокартою.
Коротка історія: привіз він його новим давно, працював в нього десь біля півроку потім вийшов з ладу(відяшка). З його слів, я зрозумів, що відяху прогріли. Після цього пропрацював десь ще з місяць і знов те ж. Йому сказали, що відяха вмерла, ну і на той момент напевно дорого було міняти (якщо взагалі вона там міняється), ну і достатньо досвіду у тих хлопців певно не було. З тих пір просто припадає апарат пилюкою.
Суть питання. Варто з ним морочитись і ремонтувати чи ні? Ну і цікаво чи там взагалі відяха можливо встроєна і окремо не підлягає заміні. Хто має досвід з такими апаратами?
Потрібна порада по Apple iMac. Хто розбирається?
Модератор: Сулейман
Re: Потрібна порада по Apple iMac. Хто розбирається?
Там інтегроване відео, ремонт буде не з дешевих. Проте я б його ремонтував, нормальна робоча машинка. В мене MacBook з такими самими параметрами, майже всім задоволений. Для роботи - в самий раз!
А по суті, демаю ремонт буде десь в районі 70 - 150$
Тай ціна на такий iMac не така і мала. Думаю буде вигідно.
А по суті, демаю ремонт буде десь в районі 70 - 150$
Тай ціна на такий iMac не така і мала. Думаю буде вигідно.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
А хто займається ремонтом таких апаратів на нормальному рівні? А то якось не хочеться попасти до тих хто буде тренуватись на цьому агрегаті.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Привіт, там відяшка разом з мостом іде в одному чіпі, прада якщо там nvidia. якщо ati то може бути окремим чіпом, звернися на вестнруп на франка або service-core.com.ua якісно заміну чіпа роблять з хорошою гарантією.
І на всяк випадок що за апарат точну модель вкажи
І на всяк випадок що за апарат точну модель вкажи
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408