Але не можу зрозуміти розмір 5,25 дюймів в сантиметрах це 13,35см,якщо це ширина,то на передній панелі системника він буде завузьким,бо в мене ширина там 15 см,хочу зрозуміти чи буде він там нормально виглядати і чи не буде щілин-зазорів по бокам???)))
Підскажіть будь-ласка по картрідеру!!!
Модератор: Сулейман
Підскажіть будь-ласка по картрідеру!!!
Хочу купити такий картрідер http://itshop.ua/catalog/drives-and-car ... e-out.html
Але не можу зрозуміти розмір 5,25 дюймів в сантиметрах це 13,35см,якщо це ширина,то на передній панелі системника він буде завузьким,бо в мене ширина там 15 см,хочу зрозуміти чи буде він там нормально виглядати і чи не буде щілин-зазорів по бокам???)))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
Re: Підскажіть будь-ласка по картрідеру!!!
5.25 дюймів це стандартна ширина під CD привід, ніяких щілин не буде
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
Зрозуміло просто по вимірах в конвертері не той розмір виходив,значить буду брати,всім дякую=))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
Була ще подібна штука за 185грн в Компьютерному Світі на Головній недалеко до повороту на Шевченка .
Востаннє редагувалось 03 січня 2013, 11:54 користувачем VVOL, всього редагувалось 1 раз.
/// ""!0-!-0!"" ///
А давно бачили її там,я б взяв зразу,це дешевше,в мене і дисконтна картка комп'ютерного всесвіту навіть єVVOL писав:Була ще подібна штука за 185грн в Компьютерному Світі на Головній недалеко до повороту на Шевченка .